امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
عاطفه جان خشکی لب، خیلیش بخاطر کم آبیه، بیشتر آب بخور... بی رنگی هم می تونه بخاطر کم خونی باشه... اگه خیلی شدیده با دکترت مشورت کن و اگه قرص آهن بهت داده حتما بعدش مواد حاوی ویتامین سی بخور یا مدلی رو بگیر که باهاش ویتامین سی هم داره...
روش خونگی روغن نارگیل هست ولی اصلا از عوارضی روی جنین اطلاعاتی ندارم...

کژال جان سعی کن توی ذهنت بزرگش نکنی... منم خیلی خونده بودم که بد مزه اس و اله و بله... ولی با اینکه به شدت کم شیرین می خورم و مثل خیلیا کشش چند تا شیرینی خامه ای ندارم، ولی خیلی راحت تر از اونی که گفته میشد گذشت... سعی کن بینیت رو ببندی و نفس نکشی و یه سره بخوریش بره چون اگه درست یادم باشه، اگه بخوری بعد بالا بیاری یا یکمیش بمونه ته ظرف یا حتی خوب حل نشده باشه و... آزمایشت خراب میشه و باید تکرارش کنی...

سحر جان توی هفته های پایین اشکالی نداره که یه مدتی رو حس نکنی... ولی 2 روز خیلی زیاده بخصوص اگه لاغر بودی و ضرباتش رو خوب حس می کردی، اگه با خوردن شکلات یا چیز شیرین تا دو ساعت هنوز تکون نمی خورد سریع به اورژانس یا درمانگاه مراجعه کن صدای قلبش رو برات چک کنن... از ملاحظه ی بیشتر آسیب نمی بینی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز جان نه حس کردم دیگه ضعیف بود یکم ولی متوجه شدم
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان
ی سوال برام پیش اومده
غربالگری مرحله اول ک سونو بریم چند دقیقه طول میکشه؟ و ایننکه صدای قلبش رو بلند میزارن بشنویم؟ و اینکه از اون عکسای جنین ک همه دارن بهم میدن؟ بچه معلوم میشه اصلا؟
دوس دارم ببینم چه شکلیه
بعد ازمایشش باید ناشتا باشیم؟ بعد بیمه قبول نمیکنه نه؟ چقدر در میاد هزینش؟
من چون همسرم نمیتونه باهام بیاد میگم بهم عکسشو میدن یا میزارن صدای قلبشو ضبط کنم؟
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خیلی طول نکشید حدود۱۰ دقیقه، صدای قلبشو برا من نذاشت ، عکس رو نتيجه سونوت میذاره، بعد از سونو به من گفت میتونی از روی مانیتور فیلم بگیری منم گرفتم، آره بچه کاملا معلومه، تکونش میده از اینور به اونور،
آزمایشش من ناشتا رفتم شد ۱۳۰ تومن
همسرمنم نذاشتن بیاد تو ، فیلمی که با گوشیم گرفتم نشونش دادم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم برای آزمایش نیازی نیس ناشتا باشی
تو جواب سونو عکس هم هست ، صدای قلب رو پخش میکنن ، من فکر نکنم بیمه قبول کنن ولی باز بپرس
هزینه سونو واسه من ۵۴۰ شد آزمایش ۲۳۰
بعضی جاها سی دی سونو رو بهت میدن ، جایی که من رفتم یک دقیقه با گوشیم فقط فیلم گرفت واسم
قبلش درخواست کن سی دی بهت بدن اگه امکانشو دارن
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان ان تی واسه من حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول کشید.ازمایش رو بلافاصله بعدش رفتم عصر بود و نیازی نبود ناشتا باشی. به من اجازه داد از مانیتور فیلم بگیرم .عکس هم رو جواب سونو هست. صدای قلبش رو گذاشت اصلا یکی از آیتم هایی بود که چک کرد. 
واسه من بیمه تامین اجتماعی رو قبول کردن .بعدشم نامه گرفتم واسه بیمه تکمیلی که یه مقدار اونجا هم هزینه رو برگردوندن. تنها رفتم داخل اجازه نمیدادن همسر بیاد.چون نی نی کوچیکه کل بدنش معلوم بود و تکون تکون میخورد Heart  قبلش بهم گفتن چیز شیرین بخورم و مثانه هم خالی باشه.بودن کسایی که موقعیت جنین خوب نبود دوباره میرفتن یه چیزی میخوردن و سونو رو تکرار میکردن.واسه من تو انومالی اینجوری شد
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بابت راهنماییاتون
از حالا ذوقشو دارم
ینی دست و پاشم ی ریزه معلومه؟ تکون میخوره؟
چقد هزینه غربالگری بالاست
غربالگری همون ان تی هست؟
پس منم فیلم میشه بگیرم ?
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان من ان تی رو جایی رفتم که بهم اجازه همراه نداد و سیدی هم نداد البته من خودمم نپرسیدم میدن یانه فقط عکسشو. داد ولی یه مانیتور بزرگ جلو تختم بود که میتونستم خودم فیلم بگیرم ولی نگرفتم صدا قلبشم یه کوچولو گذاشت کلا هم ده دقیقه طول کشید جنسیت رو هم احتمالی میگن
ولی انومالیمو جایی رفتم که هم همراه اجازه داد بیاد هم خودشون سیدی دادن
من فکر کنم ان تی رو سونو ۳۹۰دادم ازمایشم تقریبا ۲۰۰خورده ای ناشتاهم نباید باشی اول سونو رو باید بدی بعد ازمایش فقط قبل سونو چیز شیرین بخور
بیمه هم قبول نکرد مال منو بعدا از بیمه تکمیلی گرفتم من یه مقدارشو

تو ان تی خیلی جزییات ریز معلوم نیس ولی تو انومالی تا انگشتای دست و پا رو هم نشونت میدن
ولی کلیت بدنش مشخصه تو سونو ان تی
غربالگری اول ان تی هست
دوم انومالی
  • 2015، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره دست و پاش معلومه، جوجه من که دستشو میبرد رو به دهنش ، مردم براشششش، فیلم از رو مانیتور گفت بگیر ممکنه جایی که میری این مانیتور نباشه ، به جز مانیتور روبروی خود دکتر بودا ، جداگانه بود
غربالگری ۳ ماهه اول شامل سونو ان تی و آزمایش خونه
قبل سونو هم گفت یه چی شیرین بخور مثانتم خالی باشه.

خیلیییییییییییییی لذت بخشه،تازه وقتی میبینیش باورت میشه چه معجزه ای تو دلته
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
از حالا مردم براششش
کی این دو هفته بگذره برم ببینمش اخه
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان