امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
دوستان من یه مشکل بزرگ پیدا کردم
سینه هام تو بارداری به شدت بزرگ شدن. من همیشه لاغر بودم. تا الان هم خیلی وزن اضافه نکردم اما سینه هام به شدت بزرگ شدن. و شل و آویزون. مثل مامان بزرگا
کلا ساختارشون تغییر کرده. قبلا خیلی سفت و بالا بودن.
ازشون متنفرم
این وضعیت تا کی ادامه داره؟ موقع شیردهی بهتر میشه؟ یا یگه همینجوری میمونه همیشه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها اولین حرکت نی نی تون چجوری بود؟چند هفته ؟
من دیشب نشسته بودم یه دفعه حس کردم یه چیزی سر خورد و مالید به دیواره شکمم
نمیدونم چجوری توضیح بدم ببخشید بد گفتم
  • lili_61، Mari90، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۲، ۰۲:۱۳ صبح)(کژال) نوشته است: دوستان من یه مشکل بزرگ پیدا کردم
سینه هام تو بارداری به شدت بزرگ شدن. من همیشه لاغر بودم. تا الان هم خیلی وزن اضافه نکردم اما سینه هام به شدت بزرگ شدن. و شل و آویزون. مثل مامان بزرگا
کلا ساختارشون تغییر کرده. قبلا خیلی سفت و بالا بودن.
ازشون متنفرم
این وضعیت تا کی ادامه داره؟ موقع شیردهی بهتر میشه؟ یا یگه همینجوری میمونه همیشه؟

عزیزم طبیعیه...
منم اولین علامتم حساس شدن و بزرگ شدن سینه بود... و تا آخر بارداری همونطور که توی کتابا میگن انگار ۹ ماه توی روزهای قبل از پریود بودم   Big Grin
ببین راستش رو بخوام بگم حتی اگه شیر ندی، بسته به ژنی که داری، یه درصدیش تا بعد زایمان باقی می مونه، ولی اگه شیر خودت رو بدی، احتمالا بیشتر هم میشه... توی کلاس به ما میگفتن ببینید توی هر زمینه ای مادر و خواهر و عمه تون چطور بودن، شما هم یکم کم و زیاد همون مدلی خواهید بود، از نظر زایمان و پیشرفتش، فرم بدن، فرم سینه و حتی ترک ها... بیشتر بچه ها هم شبیه ماماناشون بودن‌...
بالاخره معجزه ی خلقته دیگه، غذای بچه ت داره در بدنت ساخته میشه و ساختار بدنت متناسب با بهترین حالت برای بچه میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، lili_61، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب دخترا
من امروز رفتم سونو ان تی . خداروشکر همه چی خوب بود . صدای قلبش هم شنیدم . انقد تند میزد
موقعیت جفت هم قدامی بود . جنسیت هم گفت خیلی زوده که بخوام بگم ولی احتمال میدم پسر باشه . گفت آنومالی که بیای دیگه مشخصه . راستی نذاشتن همسرم بیاد داخل
اسم منم به لیست اضافه کنین لطفا . ۱۲ هفته
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۲، ۱۰:۲۹ صبح)Seti69 نوشته است: بچه‌ها اولین حرکت نی نی تون چجوری بود؟چند هفته ؟
من دیشب نشسته بودم یه دفعه حس کردم یه چیزی سر خورد و مالید به دیواره شکمم
نمیدونم چجوری توضیح بدم ببخشید بد گفتم

برای من حدود هفته 20_21 اینا بود
من ضربه کوچولو احساس می‌کردم. مثل نبض
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پس زوده برای حس کردن تکوناش
یه حس جدید بود آخه
نداشتم تا حالا
دل تو دلم نیس بشه هفته بعد و برم باز ببینمش
  • *روناک*، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من چون خودم لاغر بودم و شکمم چربی اصلا نداشت و جفتمم خلفی بود خیلی زود متوجه شدم که انگار یه چیزی مثل حباب تو دلم میترکید هفته های ۱۵-۱۶بودم الان دیگه کاملا لگد زدنشو حس میکنم یا مثل ماهی یه چیز حرکت میکنه یا مثل بال زدن پروانه

بهاره جون تبریک میگم خداروشکر که خوب بوده همه چیز شنیدم وقتی میگن پسره خیلی کم پیش میاد تغییر کنه منم ان تی گفت پسره بعد انومالی هم گفت پسر
  • *روناک*، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، ♡بهاره♡
پاسخ
تو سونو ان تی جفت منم خلفی گفتن، نمیدونم دیگه تکون خورد یا چیز دیگه ای بود

حالا هفته دیگه وقت آنومالیِ ، ببینم پسر تشریف دارن یا دختر  Angel
  • *روناک*، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
.سروناز/هفته ۳۶/دختر
۲. زهره جون/هفته 35/دختر
۳. روناک/ هفته 34/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۳۰/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 29/دختر
۷. کژال / هفته 27 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۶/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۴/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۴ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۷
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
16.نوعروس قدیمی /هفته 13
١7. **مینو** / هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته ۱۰
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
.سروناز/هفته ۳۶/دختر
۲. زهره جون/هفته 35/دختر
۳. روناک/ هفته 34/پسر
۴. Nedaa/ هفته ی ۳۰/پسر
۵. 2015/هفته۳۰/ پسر
۶. الهام گلی /هفته 29/دختر
۷. کژال / هفته 28 / پسر
۸. Sahraa71 /هفته 2۶/ پسر
۹. بن سای/هفته ۲۴/پسر
١۰. سحر بانی /هفته ۲۴ / پسر
11.shiningdiamond/ هفته 21/ پسر
١2. roshanak7367/هفته ۲۰/دختر
١3. لی لی /هفته 15 / دختر
١4. ستی ۶۹/ هفته ۱۷
١5. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
16.نوعروس قدیمی /هفته 13
١7. **مینو** / هفته ۱۲
١8.atefejjj/ هفته ۱۰
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان