امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی
اگه مشکلی در بارداری داشتید یا دارید اینجا مال شماست دوستای گلم Heart Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
امروز با خانوم عزیزی پای تلفن مکالمه‌ای داشتم که فکر کردن بهش یک لحظه رهام نمی‌کنه. مکالمه‌مون «حسرت» رو برام از نو معنی کرد.
تصمیم گرفتم اینجا تاپیکی بزنم که هر کس در زمینه‌ی باروری مشکلی داره بتونه اینجا حرفهاش رو بزنه، درد دل کنه، فحش بده، و شاید هم راهکارهایی رو به کمک دیگر اعضاء بررسی کنه.
دیدم این تاپیک از قبل وجود داشته و فقط لازم دونستم بالا بیارمش.
دوستان، اینجا می‌تونید راحت باشید و قانون کلی‌ش هم اینه که هیچ‌کس نباید تو این تاپیک دل کسی رو بشکنه، پس موقع پست گذاشتن حساسیت بیشتری به خرج بدید. حتی شما دوست عزیز.
  • **ماهور**، Almam، Arezoo1984، B and I، Bonsai، Celin، Elham67، Gitii، Heven، liyane، Nedaaa28، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، رخشید، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
من خودم مشکلی در این زمینه ندارم
اما یه عمه ای دارم که خیلی خاطرش برام عزیزه، باردار هم میشه اما هربار جنین هاش یه مشکلی دارند و سقط میشن. بار اول هم که به تولد رسید بچه مشکل دار بود و بعد از یکسال فوت شد...
من توی تمام دعاهام ،بچه دار شدنش هست... یعنی میخوام بگم با اینکه مشکلِ شخصِ خودم نیست، اما از فکرش رها نمیشم و واقعا غصه ش با منه...
خیلی سخته یه چیزیو بخوای و نشه...من از ته ته قلبم برای تک تک کسایی که اینجا مشکل باروری دارند دعا میکنم.آرزو میکنم یه روز بیاد که تک به تکشون بیان و بگن مادر شدن❤
  • **ماهور**، Almam، Bonsai، Elham67، Heven، liyane، Nedaaa28، nona، Rose، samin**، sims s، Sufii، Targol، youtab، ستی‌لیته، نسیمه جااان، کتایون خانم ۲
پاسخ
من امروز دارم میرم پیش آقا حسینی. از دکتر رفتن متنفرم  Sad
  • **ماهور**، Almam، B and I، Bonsai، Donya، Elham67، liyane، Mari90، Nedaaa28، nona، Rose، sims s، Sufii، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته، نسیمه جااان، نورا بانو، کتایون خانم ۲
پاسخ
دختر خاله من هم چندین سال بچه دار نشد
دور و بر چقدر حرف گفتن رو دلش رو شکستن چقدرگریه کرد و غصه خورد هربار هم حامله میشد بچه سقط میشد
آخرش بعد ۱۶سال فکر کنم خدا یه گل پسر داد بهش
پیش خانم دکتر هدیه قوامی رفت تو تهران ،هر کی رو هم معرفی کردیم جواب گرفته
اون موقع من ناراحتی اونو میدیدم خیلی غصه میخوردم

مهتا خانم نمیدونم برا کنترل میری یا برای بچه دار شدن
برا هر کدوم میری ان شالله خیر باشه و دلت شاد بشه کلی بووووس
  • **ماهور**، Almam، Bonsai، Elham67، liyane، mahtakhanoum، Nedaaa28، nona، sims s، Sufii، Targol، youtab، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
هر چند که بعیده ولی میخوام ببینم اگر بشه تخمک فریز کنم
  • **ماهور**، Almam، nona، youtab، ستی‌لیته، نورا بانو
پاسخ
مهتا جانم چون گفتی از دکتر رفتن معذبی، تجربه من اینه که یک کتاب نازک با خودت ببر. بجای اینکه تو مطب بیکار با گوشی یا با صحبت و درددل بقیه مراجعین مشغول بشی، با اون کتاب سرگرم شو. واقعااا تاثیر مثبتی داره.
بخصوص اگر اهل کتاب های زبان اصلی یا کتاب های شل سیلور استاین هستی، کامل فضای آزاردهنده ذهنی و به یک فضای خنثی تغییر می دهند.
برای منی که سالها تجربه بالغ بر میانگین ماهی ده ساعت الافی تو مطب پزشک زنان، سونو، آزمایشگاه و امثالهم را دارم، بدترین حال را موقع گوش کردن درددل دیگران و بازگو کردن مشکل و داستان خودم برای سایر مراجعین داشته ام.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Almam، sims s، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
کتاب دارم همیشه. مشکل من اون صبر کردن نیست‌. البته خوشم نمیاد ولی کلا از هرگونه دکتر رفتن فراری م. زنان دیگه از همه ش  بدتره.
  • Almam، Elham67، nona، Targol، youtab، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
مهتا جون ارزو میکنم همون جوابی که دلت میخواد بشنوی ازش Heart
... 
خواهر شوهر بزرگه منم که همه در جریانین
از سال 92 ازدواج کرد و از 94بچه میخواست
هرسال تقریبا باردار شد اما زیر 8هفته سقط میشد! 
اما خداروشکر اطرافیانش مخصوصا مادر شوهر و خواهر شوهراش اصلاااااا اهل حرف زدن نبودن
این 3تاشو بهشون گفته بود تازه
اما یادمه برای اخری حتی خواهر شوهر بزرگش زنگ زد و پای تلفن افتاد به گریه که... توروخدا ول کنید بچه رو، حالا ماها داریم چیشدیم، به بدن و اعصابت انقدر صدمه نزن، برید بگردید باهم کیف کنین، دوتایی عشق کنین و... 
همین حد با فهم و شعور... 
اما بعد از بارداری من رفت پیش دکتر اقاحسینی و یه عمل سبک و تقریبا سر پایی انجام داد و بلافاصله باردار شد
الان دخترش نزدیک 6ماهشه و خیلی نمکیه Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • **ماهور**، Almam، B and I، Bonsai، Elham67، liyane، mahtakhanoum، Nedaaa28، nona، Rose، sims s، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
نه من نه همسرم بچه نمی‌خوایم ولی می‌ترسم انجام ندم بعدا پشیمون بشم. هر چند تا الان همه دکترا بهم گفتن فقط اهدایی. 
یعنی هیچوقت نشده دلم بچه بخواد  Confused
حالا امیدوارم بتونیم یه جنین فریز کنیم دیگه خیالم راحت شه. عین چیییی از پروسه ش میترسم...
  • Almam، Donya، liyane، nona، Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: