امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
ماهور جان منم این مشکل رو کمی دارم... البته همسرم سیگار نمی کشه اما چربیش بالا رفته و همین چند هفته پیش که چکاپ داشت، کبد چربش گرید 2 شده...
من چند تا کار به ذهنم می رسید و انجام دادم...
یکیش این بود که با خودش ورزش کنم...
یعنی راکت بدمینتون و توپ والیبال داشتیم، شهریور رفتیم پارک که ورزش کنیم... اولین پرشی که کردم، جای عملم تیرررر کشید گفتم الان کلیپسش باز میشه... خلاصه بیخیالش شدم... و پروژه ی ورزش دوتایی شکست خورد... ورزش خودمم که دوست نداره...
راه دیگه اینکه توی این مدت فکر کردم و با دوستاش داریم روی مخش میریم که بره ورزش... یعنی دارم از تمام افرادی که می شناسم و دوستی مشترک داریم میخوام که غیرمستقیم بهش بگن برو ورزش... تا حالا 3 تا از دوستاش رفتن بدنسازی اما خودش رو هنوز نتونستم بفرستم اونجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکررررررررررررر کننننننننننننننننننننن!!!!! حتی با سوپری نزدیکشون صحبت کردم و گفتم بهش نوشابه و چیپس و اینا نفروشه و فیلم بگیره ازش که فعلا چند روزیه گویا چیزی نگرفته ازشون (یه مقدارم از جهت فان بودن و اینکه بهش بفهمونم حواسم بهت هست این کارو کردم)...
بعد افسردگی هم گرفته (سر مسائل بچه و سختی ها و سر و صداش و بیخوابی و اینکه دیگه وقت دو نفره ی خاصی برامون نمونده و احتمالا خیلییییییییی دلایل دیگه...) دیگه اوضاع بدتر هم شده... اصلا خودش میگه هیچی براش مهم نیست... موندم که منم چیکار کنم........................ نمی دونم چطور حالش رو می تونم یکم بهتر کنم... مسافرت که میریم از دماغمون میاد و رسما بچه کوفتمون می کنه... ورزش که نمیره... چیزی که دوست داره بگیره بالای 60-70 تومنه که ندارم واقعا... نمی دونم چطور می تونم برش گردونم... موقعی که من حالم بد بود اون بود، اما الان که اون حالش بده، من نمی تونم کمکش کنم و همش تیرهام به در بسته می خورن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Elham67، Hami99، Liliaa، Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ
احتمالش وجود داره چون بهرحال با کمخونی اکسیژن کمتری به بافت قلب میرسه
ماهور جون منم موقع آز ازدواج این مشکل رو داشتم و بیشتر چک کردم دیدم فقر اهنه ،بهم مکمل دادن و گفتن چون همسرم مشکلی نداره بلامانع هست
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، 2015، Hami99، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور جون خواستم بگم احتمالا تالاسمی مینور هستن. اون فاکتورهای بالا پایین که گفتی هم همینه.
  • **ماهور**، 2015، Hami99، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تو اخه عزیز دلمی ماهوری  Heart

میدونم و میفهممت فشنگ...
راهی جز اینکه کنارشون باشیم نیست... اونا خیلی اوقاتی بودن کنارمون که هیشکی نبوده. بیا قوی تر باشیم... بیا سفت تر باشیم... من که میخوام باشم. حتی به ظاهر...........
...
تو قشنگ و مهربون منی لیدان جاااان من...
  • **ماهور**، 2015، Hami99، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
بچه ها من یه چیزیو جدی بگم
من مدتی بود قصد نداشتم بیام اینجا
چون فکر میکردم حالم بدتر میشه دیگه دیروز داشتم میترکیدم
گفتم بیام اینجا یه کم غر بزنم
مرسی از انرژی مثبت های همتون
واقعا از دیروز حالم خیلی بهتره
بوس به همتون مامان های خوشگل الان و آینده Heart
که منم جزوشونم Big Grin
یک روزی من هم مادر دختر آرزوهام می شم Angel Heart
  • **ماهور**، 2015، Elham67، Hami99، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
ممنون نسیمه جانم و ترگل عزیزم
یوتاب جونم درسته.‌من که همیشه در هر شرایطی کنارشم.تا جون دارم پاش وایسادم. همه این نگرانیا هم از سر عشقه.
ایشالله که خدا عشق هرکسی رو براش حفظ کنه
  • 2015، Elham67، Hami99، Liliaa، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام لیلیا جان چقدرر خوب ان‌شاالله پرانرژی به مسیرت ادامه بدی و بهترینا برات سر راهت قرار بگیره
  • 2015، Hami99، Liliaa، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلیا جون خداروشکر که حالت بهتره. ایشالله میای به زودی خبرای خوب میاری برامون
  • 2015، Hami99، Liliaa، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت بشم ماهور جونم... واقعا دلم میخواد خوووب و عااالی باشی همیشه زیییبا جاااانم  Heart
...
لیلیا جونم خداروشکر عزیزم بیا خبر خوبارو بده دختر جان که منتظریمااااااااا  Heart
  • **ماهور**، 2015، Hami99، Liliaa، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
من امروز بچم تکون خورده ها اما زیاد نه
ظهر سر ی موضوعی بهم استرس وارد شد سعی کردم خودمو کنترل کنم ولی الان میبینم لپام گل انداخته
تاشب هم نمیتونم برم دکتر فشارم ببینم چنده
از طرفی الان ده دقیقس ی بیسکوییت شیرین خوردم دراز کشیدم چندبار تکون خورد بچم ولی ضعیف بود مثل سکسکه
توقع داشتم قشنگ تکون بخوره
همچنان منتظر تکوناشم
چیکار کنم؟ ذهنمو میخوام پرت کنم استرس نگیرم نمیشه
  • Hami99، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان