۱۴۰۰/۱۰/۱۶، ۱۲:۵۲ عصر
عاطفه جان بعد از زایمان میتونی حمام بری مشکلی نداره. من از روزی که مرخص شدم یعنی فردای زایمان هر روز میرفتم حمام
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۶، ۱۲:۵۲ عصر
عاطفه جان بعد از زایمان میتونی حمام بری مشکلی نداره. من از روزی که مرخص شدم یعنی فردای زایمان هر روز میرفتم حمام
۱۴۰۰/۱۰/۱۶، ۰۱:۱۳ عصر
آره... منم روزی چند بار می رفتم چون اضافه وزن داشتم و تابستون هم بود منم حسابی گرمم بود... برای اینکه زخم تمیز بمونه هر روز چند بار می رفتم و ماساژ سینه هم انجام میدادم که شیرم راه بیفته...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۱۶، ۰۵:۲۴ عصر
رز آی گفتی از اول بارداری تا الان و قطعا تا ۱۸ ماهگی کلا نه لاکی نه رژی نه آرایشی نه کرمی هیچ نوع مارکی هیچی هیچی نمیزنم. رنگم که کلا هیچوقت نکردم.
۱۴۰۰/۱۰/۱۶، ۱۰:۲۶ عصر
من الان رفتم حموم
کلی نرم کننده زدم شاید بهتر شد ب پایین موهام در مورد رنگ من موی سفید خیلی دارم مجبورم رنگ بزارم ک اونم فعلا صبر کردم این هفته های اخر چرا نمیشه چیزی خورد تکون خوردن و حموم رفتنم مکافات شده
۱۴۰۰/۱۰/۱۷، ۰۹:۲۳ عصر
سلام
اخرش موهامو کوتاه بلند کوتاه کردم حرصم درومدااااا همش چسبی بود میگم روغن ارگان اینام نمیشه زد ینی؟
۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۰۱:۵۱ صبح
عاطفه جان تحمل کن. سفید باشه، چرب باشه، اینقدر ذهنتو درگیر این نکن... الان ما بگیم بکن بعد عمل کنی و خدای نکرده چیزی بشه شما چیکار میخوای بکنی؟ این مواد شیمیایی معلوم نیست چی داره توش خواهرم... بار سربشون معمولا بالاست، عناصر سنگینشون بالاست..........
موهاتم بده یکی برات با موزر صاف کنخ قشنگ مرتب و شیک هم میشه. کی گفته موی سفید بده؟ خیلی هم قشنگه با اون تارای نقره ای که آدم شبیه موجودات افسانه ای میشه... اونی که میگه موی سفی بده، بدی در نگاهشه که شکوه موی سفید یک زن رو نمی بینه ولی سفیدی ظاهری مو رو می بینه... موی سفید در زنان، از قدیم نشونه ی پختگی و خردمندی یک زن بوده... زنان عاقل، وقتی به سنین بالا میرسن یک پختگی و جهان بینی و خرد و آگاهی خاصی پیدا می کنن و کنارش موهاشون هم ممکنه سفید بشه... این خودش نشان پختگیه... و اون زن و اطرافیانش می فهمن که سفیدی موی این زن نه تنها چیزی از ارزش های زیباییش کم نکرده، بلکه اون رو چند پله بالاتر برده... می دونم شاید الان متوجه حرفام نشی، ولی سعی کن به جای حواشی، روی اصل متمرکز بشی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • **ماهور**، 2015، atefehjjjjjjj، Paula، youtab، بانوی قصه،
۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۰۶:۰۹ عصر
ماهور جونم من خودم همیشه ۸:۳۰ تا ۹ میرفتم تا حدود ۱ نوبتم بشه
کلا معطلی داره مردم از کله سحر میان پرونده میذارن تو نوبت عزیزم به نظرم صبح زود برو تا قبل ۹ و اینکه روی معطلی زیاد حساب کت
۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۰۶:۱۵ عصر
رز جان الان حرفاتو خوندم خیلی قشنگ بود
تصمیم گرفتم فعلا رنگ نکنم موهامم ک گفتم چسبی شده کوتاه کردم مشکل من ورم مچ پاهامه خییییلی ورم داره امروز اصلا ننشستم راه رفتم کار کردم ولی همچنان ورم هست فشارمم خوبه انقد ورم داره ک مثلا رو تخت دراز بکشم پامو بزارم زمین گزگز میکنه حالا فردا ب دکترم قراره زنگ بزنم و بپرسم کسی اینجوری بوده؟ عجیبه برام !
۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۰۶:۲۶ عصر
عاطفه جان دراز میکشی پاتو بذار روی یکی دوتا بالش حتما
وقتی ام میشینی یه چیزی بذار زیر پات این اخرا دیگه همه چی طبیعیه حالا خوبه که میری پیش دکترت اما فکر نکن غیر عادیه عزیزم |