امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
عزیزم چیزایی که نخواد بالاسرشون بایستی عالی هستن...

برای روز اول به نظرم چیزی که وقت گیره و اون دو مدلی که میخوای درست کنی (چون شما کمکی که نداری، همون یه وعده رو هم دومدل درست کنی خیلی هنر کردی) رو وقتگیر انتخاب کن، مثلا پیتزا و لازانیا یا بورک یا ماهی شکم پر (البته مطمئنا در مقابل شمالیا که خداااای مزه ان شاید نتونی عالی دربیاری ماهی رو ولی برای زیبایی سفره و سنگ تموم گذاشتن ماهی خیلی خوب و شیکه... و... که باید بالاسرشون بایستی و بالاخره یا خمیر بگیری و مواد رو درست کنی یا سرخ کنی و...
برای روزای بعد خورش ها خیلی انتخاب های مناسبی هستن، چون میذاری و میری دنبال کارت... همون مرغی که میخوای روز اول بذاری (خورش یا شکم پر و...)، قیمه (بادمجون و سیب زمینی جدا می تونی درست کنی و دو مدلیش کنی Smile)، قورمه سبزی، فسنجون هم برای فصل عالیه، مرغ و آلو ووو...

فقط توصیه می کنم که لیست تهیه کنی
هم از غذاهای مدنظر، هم یکی دو تا غذای زاپاس (شاید بفهمی مثلا به چیزی حساسیت دارن ووو... نخوای بری دنبال خرید)
میوه و صیفی و کنسرو و اینا بیشتر بگیر، مثلا یه وقت خواستی دورهمی یه ذرت مکزیکی درست کنی، یا سالاد ماکارونی درست کنی ووو... نخواد بری خرید...
و اینکه برای هر روز یه برنامه داشته باش... و ببین کجاها برنامه دارن برن؟ میخوای بری باهاشون؟ یا می مونی؟ بر اساس اون برنامه ریزی کن برای بقیه ی روزها و غذاها...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
من هربار میام این تاپیک و شما بهم لیست غذا میدید تازه میفهمم چقدر هیچی بلد نیستم و کلا اعتماد به نفسم میره !  Sad

الان مثلا فسنجون یا آبگوشت درست نکردم تا الان،
ماهی یه بار درست کردم که خب بقول رز هرکاری کنم به پای ماهی اونا نمیرسه (تازه من تو فر درست کرده بودم و دوستم سرخ شده دوست داره).
چلوگوشت فقط برای خودمون درست کردم و برای مهمونی اصلا درست نکردم.

اتفاقا دوست دارم مثلا برای عصرونه خوراکی‌هایی مثل همین ذرت مکزیکی درست کنم.
یه روزم شیرموز درست میکنم،
یه روزم که خودم کیک درست میکنم.
دیگه چی میشه برای عصرونه درست کرد؟

نظر خودم اینه که ناهار رو برنجی و مفصل درست کنم و شام فست فودی مثلا یا ک*ت*ل*ت ی چیزی.
نظرتونه؟

برای برنامه ی تفریحی و اینا حالا میام تاپیک گفتگو ی خودمانی ازتون سوال میپرسم!  Big Grin
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ک*ت*ل*ت بخوای درست کنی تو تابه من پیشنهاد نمی کنم چون بو سرخ کردنی می پیچه تو خونه ات. اسنک خوبه برا شام با سالاد ماکارونی. کوفته برنجی بلدی ?اونم خوبه . 
زیاد سخت نگیر کم کم یاد می گیری غذا.
  • 2015، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخ دقیقا منم از درست کردن فسنجون میترسم همیشه!
حس میکنم خیلی سخته درست کردنش ! 

کوفته برنجی؟؟؟
نه والا !  Angel
ک*ت*ل*ت رو موافقم که بو داره، زحمتم داره.
منظورم کلا غذاهای غیربرنجی بود.
سالاد ماکارانی هم درست میکنم ولی باید کنار غذای دیگه باشه دیگه.
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
  • 2015، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دیگه این همه غذا پیشنهاد دادن بچه ها . پلو ماهیچه، کباب تابه ای. منم که چند تا غذا سبک پیشنهاد دادم برا شام.
  • youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
باقالی آب پز، لبو آب پز، آجیل یا نخودچی کشمش با مغز چند نوع ، سوغات مخصوص سهرتون داره دیگه اینا به عنوان تنقلات یا عصرانه ، یه مدل معجون من یاد گرفتم درست کردم برا خودم خیلی خوشم اومد خواستی بگو دستور ش رو بگم.
  • youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بانو جان دلمه هم گزینه ی خوبیه به عنوان غذای دوم ،میشه بپیچی بذاری فریزر ،بعد فقط اون روز بذاری بپزه وسس بزن بهش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Sufii، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها خیلی خیلی ممنونم واقعا  Heart Heart Heart

کلی ذهنم باز شد !

جوجه جان ممنون میشم بهم بگی Heart
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بانو جون گفتنی هارو همه گفتن. فکر کنم دوستت با ۴ کیلو اضافه وزن برگرده شهرشون. خخخخخ.
واسه شیر موز من قدیما که زیاد شیر و لبنیات میخوردم (یادش بخیر) یه جوری غلیظ درستش میکردم عین بستنی میشد یه وقتا جای شام میخوردم. دستورش اینه: (واسه ۲ تا لیوانه،شما مقادیر رو ۲ برابر کن)
۲ تا موز رو حلقه حلقه کن بزار تو فریزر واسه حداقل ۲۴ ساعت. بعد موز هارو با دست خورد کن بریز تو مخلوط کن، یک استکان شیر بریز، بیشتر نریز تا شل نشه. یه قاشق غ عسل بریز، میتونی خرمای پوست گرفته هم بریزی به جاش، ۲ تا قاشق پرررر پودر نارگیل بریز، یه قاشق چای خوری دارچین، بعد من یه وقتا ۴ مغز پودر شده داشتم ۲ قاشق هم از اون میریختم. بعد مخلوط کن. عاااااالی میشه.
  • 2015، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
ماهور جان دلم خواست دختر!!
منم پارسال قبل اقدام بارداری و اون اوایل بارداری که هنوز خیلی چاق نشده بودم همینطوری درست میکردم من توش کنجد هم میریختم.
بانو جون فقط حتما قبلش برو خرید که همه مواد رو خونه داشته باشی..مهمونی که چندروز بخواد بمونه و پیشش هم تعارفی باشی من سختمه!
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Rose، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان