امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
اره منم شنیدم از سال ۸۶یکم بازسازی شده
اره منم کادرشو شنیدم خیلی خوبه دکتر نوزادانش فکر کنم دکتر امیدوار هست که خیلی تعریف میکنن
پرستاراشم تعریف میکنن و اینکه خلوته رسیدگیشون بیشتره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.سروناز/هفته 37/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۶/دختر
۳. روناک/ هفته 35/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣٢/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی ۳۲/پسر
6. 2015/هفته۳1/ پسر
7. الهام گلی /هفته 30/دختر
8. کژال / هفته 29 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۷/ پسر
10. بن سای/هفته 25/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۵/ پسر
12.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۲/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۲۰/دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۸
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۰
  • 2015، mona70، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱.سروناز/هفته 37/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۶/دختر
۳. روناک/ هفته 35/پسر
5. Nedaa/ هفته ی ۳۲/پسر
6. 2015/هفته۳۲/ پسر
8. کژال / هفته 29 / پسر
10. بن سای/هفته 25/پسر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۸
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۰
فاطمه هستم
Heart
  • mona70، Nedaa28، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳۱، ۱۰:۴۸ صبح)2015 نوشته است: ۱.سروناز/هفته 37/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۶/دختر
۳. روناک/ هفته 35/پسر
5. Nedaa/ هفته ی ۳۲/پسر
6. 2015/هفته۳۲/ پسر
8. کژال / هفته 29 / پسر
10. بن سای/هفته 25/پسر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۸
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۱
  • mona70، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من یه کم دست و پاهام ورم کرده .پاهام قبلا ورم میکرد مخصوصا شبا اگه جایی میرفتیم که نمیتونستم پام رو دراز کنم.ولی دستم از دیروز ورم کرده تا حدی که انگشتام رو خم میکنم یه کم درد هم میگیره.به نظرتون باید برم بیمارستان ؟ اخه یکی از علائم خطر میگن ورم هست.نمیدونم چی کار کنم.سردرد و این چیزا رو ندارم.نی نی هم حرکت میکنه.
  • mona70، nona، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳۱، ۱۲:۳۷ عصر)سروناز نوشته است: بچه ها من یه کم دست و پاهام ورم کرده .پاهام قبلا ورم میکرد مخصوصا شبا اگه جایی میرفتیم که نمیتونستم پام رو دراز کنم.ولی دستم از دیروز ورم کرده تا حدی که انگشتام رو خم میکنم یه کم درد هم میگیره.به نظرتون باید برم بیمارستان ؟ اخه یکی از علائم خطر میگن ورم هست.نمیدونم چی کار کنم.سردرد و این چیزا رو ندارم.نی نی هم حرکت میکنه.

سروناز جون با دکترت چک کن ، من کشاله رونم درد داشت و پاهام ورم کرد دکترم ازم اکو عروق پا گرفت و اوکی بود
بعد آز دفع پروتئین دادم که اونم اوکی بود
هفته های بالا بهتره این ورم ها چک بشه
البته که ایشالا چیز خاصی نیست
من سر پسرم که یهو خیلی ورم کردم و خدا رو شکر چیزی نبود ولی باز چک کردن بهتره

در مورد فیکس شدن سر هم برای سزارین نباید این اتفاق بیوفته و بهتره سر بچه فیکس نشه
من چون سر بچه اولم هم بزرگ بود دکتر گفت اصلا نباید فیکس بشه چون میری تو روند طبیعی و بچه باید سرش ساکشن بشه که خطرناکه
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳۱، ۱۲:۳۷ عصر)سروناز نوشته است: بچه ها من یه کم دست و پاهام ورم کرده .پاهام قبلا ورم میکرد مخصوصا شبا اگه جایی میرفتیم که نمیتونستم پام رو دراز کنم.ولی دستم از دیروز ورم کرده تا حدی که انگشتام رو خم میکنم یه کم درد هم میگیره.به نظرتون باید برم بیمارستان ؟ اخه یکی از علائم خطر میگن ورم هست.نمیدونم چی کار کنم.سردرد و این چیزا رو ندارم.نی نی هم حرکت میکنه.

نه بابا سروناز جون
من کلا از هفته ۳۳ به بعد انگشتام ورم میکرد تو خواب طوری که صبح‌ پا میشدم نمیتونستم مشت کنم بعد یه چند دقیقه بعد از بیداری میخوابید تا حد زیاد اما همچنان تا ته بارداری نتونستم دستامو محکم مشت کنم زایمان کردم بلافاصله مرتفع شد
پامم ورم کرده بود سایز کفشم یه شماره زیاد شد که بعد زایمان برگشت به سایز قبل
اون ورما ورمای زیادن یا ورمای نامتقارن یا ورمایی که زود شروع بشن شما که هم کمه هم اواخر بارداریته وای بقول زهره جون برای اطمینان با دکترتم چک کن اما چیزی نیست
  • (کژال)، lili_61، mona70، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی زهره جون و نونا جون. حالا امروز و فردا  به دکترم دسترسی ندارم .شنبه میرم مطبش حتما باهاش چک میکنم. Heart Heart  Heart
  • mona70، nona، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شماها کاسنی میخورین ؟ من خریدم ولی نمیدونم بخورم یا نه
یه چیز دیگه سارا تو نوعروس یه لیست از کارایی که شیر زیاد میکنه ماه آخر نوشته بود ، کسی داره؟
من سینه هام یه کم بزرگ شد دیگه همون موند اصلا ترشح اینا هم نداره ، فقط رگاش معلومه زیاد شده
چیکارا کنیم ؟
  • mona70، Sahraa71، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون کاسنی اینا من نخوردم نظری هم ندارم راجع بهش
من تا زایمان هم نه سینم کوچکترین تغییری کرد نه شیر داشتم فقط بلافاصله بعد زایمان تمام تلاشمو کردم که تولید شیر کنم هیچی واقعا نداشتم اما پودر شیرافزا گالاکتومید خیلی کمکم کرد جگر و آب کله پاچه و آب هویج هم همینطور اون هفته اول. از همه مهمترم که خود دخترم بود که با اینکه شیر نداشتم از همون بیمارستان اینقدر میک میزد که لای اون زخم و خون یه قطره شیرم بیرون میاورد طفلک. ضمن اینکه بیمارستان دید شیر ندارم کمکی نوشت و داد بهش اما با اینکه گشنشم بود شیر خشکو دوست نداشت و پس میزد ازین نظر خیلی بهش مدیونم. راحتترین راه شیر خوردن و سیر شدنو گذاشت کنار چسبیده بود به منی که شیر نداشتم خدارو شکر هم از روز سوم چهارم شیرم راه افتاد و دیگه کنکی رو قطع کردم
اینارو گفتم که بگم نگران نباش اصلا فقط مکیدن بچه هست که به تولید شیر کمک میکنه

فقط حتما برای روزای اول کرم ترک سینه داشته باشید واقعا از واجباته من که اینقدر زخم بودم اگه کرمو بعد هربار شیر نمیزدم میمردم
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Sahraa71، خانم فسقلی، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان