امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
من که امسال خونه تکونی ندارم. عید که بشه تازه ۶ ماهه اومدیم خونه جدید. موقع اثاث کشی کوچکترین سوراخا رو شستم، تمام وسایلو برق انداختم Big Grin واسه عید فقط دستشویی حمام رو میشورم، کشوهارم تمیز میکنم،کابینت زیر سینک و کابینت مواد غذایی رو تمیز میکنم، داخل یخچال و ماکروفر هم تمیزکاری اساسی میشه، حوله ها و ملافه ها شسته میشه،قبل سال تحویلم گردگیری و جاروبرقی اساسی، همین Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، artatam، Elham67، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
آلما امسال نمیدونم چی شده انقدرررر علاقه پیدا کردم به خونه تکونی البته پارسال هم همینطور
خیلی حس خوبی بهم میده , حالا ما اصلا کل عید خونه خودمون نیستیم.

ماهور جون شما اصلا بیخیال خونه تکونی به خودت فشار نیار اصلا
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
وای اسم این تاپیکو میبینم استرس میگیرم. کی بشه منم همه جا رو بسابم.
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخ ترگلی نگو که هلاکم واسه تمیز کاری زیرورویی 
خونه که هیچ خودمم چرکم دیگه  Tongue Blush Sad
  • 2015، Almam، artatam، Nedaa28، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای بچه ها منم نمیرسم...یعنی همینجوری واسه کارای روزمره م هم وقت کم می یارم...
اتاق دخترم رو هرروز دارم مرتب میکنم باز دوساعت بعد میشه بازار شام!
همسرخان هم میگه دوست داری یه کم مرتب کن خونه رو..
فاطمه هستم
Heart
  • Almam، artatam، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون یه چیزی بگم بهت، شاید به آرامشت کنه. ببین عشقم الان تو خونه ی شما ۲ تا کوچولو دارن زندگی میکنن. فقط خونه ی شما ۲ تا نیست. اگه مثلا خونه ی من که فقط ۲ نفریم باشه خب اره نرمالش اینه که اکثر مواقع مرتب و تمیز باشه، علی الخصوص که من شاغل هم نیستم. ولی تو خونه ای که ۲ تا کوچولو دارن توش زندگی میکنن شکل نرمالش دیگه شبیه شکل نرمال خونه ی من نوعی نیست. شکل نرمال خونه ای که توش بچه زندگی میکنه این شکلیه که وسایل بچه و اسباب بازیاش که درواقع حکم وسایل جدی زندگی ما ادم بزرگا رو واسشون داره همه جای خونه پخش باشه‌ اونام انسانن و حق دارن جوری که راحتن و سلیقشون هست وسایلشونو بچینن  Heart به قضیه اینجوری نگاه کن و انقدر بابت به هم ریختگی که از نظر ما آدم بزرگا البته به هم ریختگیه(ولی در واقع یه جور دیزاین جدید متناسب با شرایط جدیده) ناراحت نباش. شب تا شب وسایلاشو با کمک خودش جمع کن مرتب کن. همین. دیگه بابت بقیش حرص نخور. این دوران میگذره عزیز جان
بابت اندامت هم همینطور مامانِ قشنگ. بدن تو تحولات خیلی خیلی بزرگی رو از سر گذرونده. کار خیلی بزرگی انجام داده و واقعا خسته هستش. بدنت واسه نگهداری از خودت و جنینت و غذا رسانی به اون و واسه بعدها که بتونی به بچت شیر بدی و سیرش کنی یکم چربی ذخیره کرده واسه خودش. این یه روال کاملا طبیعیه. بزار یکم خستگی در کنه، خیالش بابت سیر شدن بچت راحت بشه، بعد کم کم سر فرصت کمکش کن که چربی اضافه ها از بین برن. باهاش مهربون باش. این بدن خیلی برات زحمت کشیده، گل پسرتو بهت داده، واقعا کار بزرگی کرده.  Heart
  • 2015، Almam، artatam، Mari90، Rose، Targol، youtab، آوین، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
ممنونم ماهور عزیزم چه قدر خوب گفتی.درست میگی وقتی بچه ها رو که خوابن نگاشون میکنم همینکه سالمند خداروشکر میکنم و به همه چی میگم دیگه مهم نیستین.اینا کنارمن.عزیزم ان شاالله خدابه تو هم دوتا وروجک سالم بده Heart
باورکن هرروز این حرفات رو با خودم تکرار میکنم ولی گاهی کم می یارم و بهم ریختگی کلافه م میکنه.
بچه ها نخندین ها ولی گاهی که تندتند دارم کارامو میکنم و دخترم یه ریز داره حرف میزنه و پسری هم تو هال داره نق میزنه باخودم زمزمه میکنم خدایا صبر بده! Big Grin
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Almam، artatam، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
ای جانم. ایشالله موفقیت هاشونو  ببینی و لذتشو ببری. مرسی از آرزوی قشنگت عزیزم Heart
  • 2015، Almam، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
بنفشه من میندازم تو ماشین و با برنامه delicate/silk
با حداقل خشک کن
همونطور خیس وصل کردم و خیلی تمیز شدن
جنس پرده ساتن مانند هست
  • *كيانا*، artatam، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، نرگس
پاسخ
ماری ماشین من نوشته پرده برنامه یک یا دو یا حداکثر خشک کن... پس تو خودت خشک کن انتخاب میکنی؟ اشکال نداره با جدول خودش منطبق نباشه؟ ماشین من ایندزیته
الهی و ربی من لی غیرک...
  • artatam، Mari90، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان