امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
۱.سروناز/هفته 38/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۶/دختر
۳. روناک/ هفته 35/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣٣/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی ۳۲/پسر
6. 2015/هفته۳۲/ پسر
7. الهام گلی /هفته 31/دختر
8. کژال / هفته 29 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۷/ پسر
10. بن سای/هفته ۲۶/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۶/ پسر
12.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۲/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۲۰/دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۹/ دختر
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۶
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۴
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۲
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من سوالام زیاد شد ولی بپرسم
بنظرتون شکلات تلخ مضره؟ قند داره؟ هوس کردم با چایی بخورم
قبلا خیلی میخوردم از بارداریم کلا نخوردم
میشه با چایی بخورم ازین ببعد؟ باز قندم نره بالا
و اینکه فردا برم ان تی گفت شربت و شیرینی بیار بخوری
در واقع فردا برام بهشته خخخ
یبار خودشون گفتن بخور
انقد فک کردم چی بخورم خیلی شیرین باشه ک های بای ب ذهنم رسید اونم شاید ۴ دونه بخورم نهایتا ..شربت اینام ک کلا بدم میاد اب معدنی میبرم
کافیه بنظرتون؟ شما چی خوردین و چقد خوردین تو ان تی؟
  • *روناک*، 2015، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها راسته میگن خواب بعد از ظهر بدنو سمی میکنه؟
  • *روناک*، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها منم بعد سه ماه اول یه بار یبوست گرفتم و پشتم زخم شد .قبل بارداری هم کلا مشکل یبوست داشتم.خدا خیر بده بچه های اینجا رو فکر کنم ندا جان بود که یه سری راه حل داد و  مشکل من حل شد.شاید یه کم بعضی وقتها بدنم خشک میشد ولی دیگه مثل اون یک هفته نبود که با گریه و خون ریزی میرفتم دستشویی.کلا هم باید رژیم رو دیگه رعایت کنید تا اخر بارداری نه اینکه خوب شدید بزارید کنار.
اول که انجیر رو خیس میکنم هر روز ناشتا خودش و ابش رو میخورم (اون اولا تا ۱۰ دونه الان ۴ تا ) .بعدش یه لیوان اب ولرم میخورم.
حتما میوه میخورم تو وعده صبح .این میوه ها واسه من خیلی خوب بودن .خیار و کیوی.الانم که کیوی نیست گیلاس خوب بوده برام.(یک ساعت قبل ناهار ۴ واحد میوه رو میخورم حتما)
بعد یه جا خوندم کاهو ممکنه بدتر یبوست بیاره و نخوردم دیگه. 
اب فراوون هم مصرف میکنم.یه چیز دیگه اینکه باید بدونید چی بدنتون رو خشک میکنه متاسفانه اجیل کاملا بدن من رو خشک میکنه.با این که خیلی خوبه ولی روزی که من ۵ تا ۱۰ تا بادوم میخوردم فرداش داستان داشتم و دیگه حذف کردم.
تو اون یک هفته ای هم که پشتم زخم بود دکتر بهم شربت لاکتولوز داد و کرم رکتول هم استفاده میکردم که خوب بشم.

عاطفه جان فکر نکنم قند داشته باشه ولی احتمالا کافئین داره و تو بارداری باید زیر ۳۰۰ تا کافئین مصرف کنی. مثلا یه فنجون قهوه صد و خورده ای کافئین داره یا نوشابه کافئین داره.باید حواست به این مورد باشه.
در مورد شیرینی هم من واسه ان تی یه بستنی خوردم که جواب داد.ولی واسه انومالی همون بستنی جواب نداد دوباره اومدم یه دونه از این بامیه شیرین ها خوردم با اب هویج بستنی که خوب بود و بچه حرکت کرد.
  • *روناک*، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
۱.سروناز/هفته 38/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۶/دختر
۳. روناک/ هفته 36/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣٣/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی ۳۲/پسر
6. 2015/هفته۳۲/ پسر
7. الهام گلی /هفته 31/دختر
8. کژال / هفته 29 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۷/ پسر
10. بن سای/هفته ۲۶/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۶/ پسر
12.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۲/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۲۰/دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۹/ دختر
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۶
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۴
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۲
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها
عاطفه جان دوستان درست میگن حتما اینها رو یادداشت کن و سر فرصت از دکترت بپرس...

بچه ها یه توصیه ی تجربی بکنم...
دنبال دکتری باشید که براتون وقت بذاره و ارتباط خوبی باهاتون بگیره مثلا شماره ش رو راحت بهتون بده و بتونید باهاش صحبت کنید و استرس نگیرید... این خیلی مهمه که دکترتون در آن واحد وقت کافی برای شما و بچه بذاره... چون الان شما دو نفرید باید پارامترهای مختلفی رو مدنظرش قرار بده...
در وهله ی بعد هم تجربه بیشتر دکتر یعنی عوارض کمتر شما... دکاری که دستش تنده و سریع بخیه رو میزنه از چسبندگی ها جلوگیری می کنه‌... یا دکاری که دستش ظریفه، توی معاینات ممکنه درد کمتری داشته باشید اما موقع گرفتن بچه شاید خوب نباشه... اینها رو مطالعه کنید و در جریان باشید چون دکتر فول تایم پیش شما نیستش خودتون باید اطلاعات کسب کنید...

مثلا همین طاق باز خوابیدن خیلی بده... اینها رو حتما در جریانش باشید... یه سری منعیات و یه سری مسائل واجب توی بارداری باید رعایت بشه بهرحال... بی اطلاع نمونید...

نکته ی بعد هم اینکه توی کلاس های آمادگی زایمان بیمارستان مدنظرتون حتما شرکت کنید، چون چند مادر مشابه خودتون پیدا می کنید و به همدیگه کمک می کنید و دلداری میدید‌... اینجوری خیلی خوبه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۴، ۰۲:۳۴ عصر)Bonsay نوشته است: منم  خوراکی و میوه  و کلا ملین خیلی خوردم و میخورم ولی انگار دیگه بخاطر تغییرات هورمونیه اصلااااا تغذیه ای اثر نداره
دیگه اینبار انقد زورکاری کردم که بعدش دلدرد و کمردرد پریودی گرفتم خودم خیلی ترسیدم به کسی هم نگفتم
حالا این شربتهایی که بهار جان گفت و از دکترم میپرسم ببینم کدومو میگه بخورم
من پودر پوسیلیوم یا موسیلیوم میخورم بالامیارم
گرفتار شدم والاااا

بنسای جان توی بارداری اصلا اصلا به خودت فشارای اینجوری وارد نکن..... خیلی خطرناکه... حتما مطالعه کن، یبوست روش های درمان خیلی متنوعی داره... ولی حتما از دکترت بپرس... مثلا خاکشیر با آب گرم که خاکشیر رو میریزی توی لیوان و آب جوش رو میریزی روش و با نعلبکی چیزی روش رو می پوشونی ویذاری بمونه و ولرم می خوری امممما فقط اون هفته های آخر مجازی...
یا روغن کرچک ووو... که ملین آنی هستن و اصلا برای زایمان ازش استفاده میشه...
یا وقتی برگه های زردآلو یا انجیر رو خیس می کنی خودشونم له کنی و سر بکشی بخصوص برگه های زردآلو رو... 
درباره ی اون پودرها هم اگه دکترت داده خب چاره ای نیست، سعی کن بینیت رو بگیری و بخوری... عوارض یبوست بدتر از تهوع احتمالیه که ممکنه بگیری...
شی  گرم، آب ولرم ناشتا، آب برگه و یا انجیر ناشتا یا مثلا شربت انجیر هست، بصورت قرص که سیلاکس و... فکر کنم بود... خیلیییی راه حل داره... ولی لازمه که با دکترت مشورت کنی‌...
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۴، ۰۴:۰۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: من سوالام زیاد شد ولی بپرسم
بنظرتون شکلات تلخ مضره؟ قند داره؟ هوس کردم با چایی بخورم
قبلا خیلی میخوردم از بارداریم کلا نخوردم
میشه با چایی بخورم ازین ببعد؟ باز قندم نره بالا
و اینکه فردا برم ان تی گفت شربت و شیرینی بیار بخوری
در واقع فردا برام بهشته خخخ
یبار خودشون گفتن بخور
انقد فک کردم چی بخورم خیلی شیرین باشه ک های بای ب ذهنم رسید اونم شاید ۴ دونه بخورم نهایتا ..شربت اینام ک کلا بدم میاد اب معدنی میبرم
کافیه بنظرتون؟ شما چی خوردین و چقد خوردین تو ان تی؟

توی شکلات بیش از قند، بحث کافئین مطرحه‌‌... واقعیتش من از اول بارداری تا حدود ۵_۶ ماه بعد از زایمان حتی چای نخوردم... و فقط روز ان تی یه بسته نوتلا رو کامل خوردم جای نهار و میان وعده (اززززز بس این آزمایشگاه نیلو بی برنامه و بی درک و شعور بودن ما از ۸ صبح تا ۵ درگیر بودیم... اکثرا هم سرپاااا... اصلا یه جوری از چشمم افتاده‌... وقت هم نمیدادن که کی نوبتته، بریم بعدا بیازم... دائم هم میگفتن چیز شیرین بخورید و ال و بل!!!! دیگه با نوتلا سر کردیم)
خلاصه که صلاحت رو خودت تشخیص میدی، مطالعه کن، از دکترت بپرس و اگه دیدی به صلاحته مصرف کن  Heart
با چای و... کلا سعی کن توی خونه تنقلات سالم داشته باشی، کشمش، انجیر، خرما، توت خشک... این چیزا رو جای مواد غذایی ضعیف یا مضر بیار... دورت رو با خوراکی خوب و سالم پر کنی انتخابهای بهتری خواهی داشت...

قندت نره بالا هم که  به خودت بستگی داره... من قبل بارداری حدود ۹۱ بودم، استاندارد نهایتا ۹۵ بود فکر کنم... توی بارداری ۷۰ شده بود... ولی خب اصلا هم تحت فشار نبودم و خوب بود همه چی و البته اصلا هم کششی به چیزای شیرین و چرب و چیل هم نداشتم... که مثلا دلم بکشه شیرینی بخوام ووو... 

در کل این مسائل بیشتر شخصیه، از دکترت بپرس که با توجه به خودت و شرایط بارداریت نظر علمی بده
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، mona70، nona، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون از حرفاتون
سروناز قشنگم من از اول بارداریم تا حالا گمونم کلا ۵ لیوانم چایی نخوردم شکلاتم یادم نمیاد
کافیین مصرفم صفره تقریبا
رز مهربونم مرسی بابت حرفات
من چیزی ک خیلی میخورم نون جو یا نون سبوسداره ک اونم چون نون لواش یا بربری اصصلا نمیتونم بخورم مصرف چیزای قندی هم خودم حس میکنم خیلی خیلی کم شده در حد خربزه ی قاچ یا هندونه همین
خداکنه قند منم تو بارداری پایین بیاد
امروز قد ۵ دقیقه تپش قلب گرفتم و واقعا ترسیدم ک چرا
طاق باز هم ک نمیتونم نخوابم انگار عادت کردم
ولی فردا ازمایش ان تی بدم سریع میرم نوبت دکتر میگیرم تا با دکتر مطرح کنم خیالم راحت بشه
من در کل سر هرچیزی خیلی استرس میگیرم
چیزای مفیدم ک نمیخورم نمیتونم اصلا بخورم سبزی قبلا میخوردم الان حالم بد میشه لبنیاتو نگاه هم نمیکنم
دلم خوشه برم اجیل بخرم بخورم فقط
فک نمیکردم انقد سخت بگیرن ک چیزای شیرین زیاد بخوریم واسه ان تی
سخته ها
ی بسته نوتلا اخه
من گفتم ی بستنی بخورم برم حله
ازمایش قند برام کی مینویسه دکتر؟ قرصای مولتی ویتامین کی میده بهم؟
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان یه سوال
تو بارداری دکتر معاینه هم انجام میده؟
غیر از همین که صدای قلب نی نی رو گوش میده معاینه داخلی داره؟
اگر اینجوریه که اصلا پیش دکتر مرد نرم
من اینبار که پیش دکتر آقا رفتم وقتی خواستم برم اتاق معاینه زنگ زد منشیش اومد تو که کمکم کرد بخوابم و مانتومو درارم. با اینکه همسرمم بود تو اتاق کناری
فقط فشارمو گرفت و صدای قلب نی نی
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان