امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
من برای ان تی یه تک تک کاکائویی خوردم فقط، دیگه برای آنومالی هم باز از همون گرفتم و خوردم
جوابم داد ، دخترم بیدار بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، Rose، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام ب همه
همین الان از سونو اومدم
ی های بای خوردم و رفتم
دیگه پناه بر خدا کلی قندمو لابد میبره بالا
اصلا راضی نبودم از سونو
چون اصلا نذاشتن همراه بیاد نذاشتن فیلم یا عکس بگیرم هیچیییی
ذوقی نداشتم فقط بچمو تو مانیتور دیدم
جفت خلفی بود فقط گفت بچت سالمه
خداروشکر
  • 2015، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۳:۲۱ صبح)سحر بانی نوشته است: عه پس بیستو هفت اکی هست
مرسی کژال جان فکر کردم خیلی دیره
سونو رو برام ننوشته هنوز احتمالا جواب ازمایشو ببرم بنویسه سونو واسه وزن و رشد جنینه دیگه درسته؟

وضعیت جفت و قرارگیری نی نی و قد و وزن همش چک میشه
  • Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خلفی ینی بده؟
تو جنسیت و تو زایمان تاثیر داره؟
همتون انگار قدامی بودین
  • lili_61، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه عزیزم تو زایمان و جنسیت ربطی نداره‌.
من هردوتا نی نی خلفی بودن جفتشون.هم دخترم هم این نی نی م.
فاطمه هستم
Heart
  • atefehjjjjjjj، lili_61، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۴:۰۶ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: خلفی ینی بده؟
تو جنسیت و تو زایمان تاثیر داره؟
همتون انگار قدامی بودین

عاطفه جان خلفی یعنی جفت پشت قرار گرفته .قدامی یعنی جلو.تنها فرقشون اینه که اونایی که قدامی هست جفتشون ممکن هست دیرتر حرکات جنین رو متوجه بشن همین. 
منم خلفی بودم خیلی زود حرکات رو متوجه شدم

راستی پیشنهاد میکنم یکی دوتا اپلیکیشن بارداری نصب کنی .خیلی خوب هستن هر روز اطلاعات بهت میدن.من از نی نی پلاس راضی هستم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۴:۵۸ عصر)سروناز نوشته است:
راستی پیشنهاد میکنم یکی دوتا اپلیکیشن بارداری نصب کنی .خیلی خوب هستن هر روز اطلاعات بهت میدن.من از نی نی پلاس راضی هستم

عزیزم نی نی پلاس فارسیه؟ من سرچ کردم یکی آورد انگلیسی بود، همون و منطورته؟
  • atefehjjjjjjj، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ن دوس دارم اینجا سوالامو بپرسم
دور همیم اخه
دوس دارم حرف بزنم
تجربه بشنوم
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۱:۴۵ عصر)Bonsay نوشته است: رز عزیز سونوگرافی نیلو انقد بی کیفیت شده که اصلا مثل اون سال که تو رفتی شلوغ نیست
منم ان تی مو رفتم اونجا با اینکه خلوت بود انقدددددد اذیت کردن و مسخره بازی در اوردن که به غلط کردن افتادم

اخ آخ آخ یه بساطی بود... خاطره ی وحشتناکی شده برامون... همسرم هنوز هم حرفش میشه میگه اون عتیقه چی بود پیدا کردی... 
دکتر خیلی سریع و بدون حرف و سخن سونو کرد و توضیحی نداد... که البته اکثرا همینن مگر ابنکه سوال بپرسیم... ولی خب از حق نگذریم اخلاق خود خانم دکتر خوب بود ولی اینکه نمیذارن همسر بیاد خیلی مسخره اس...
اینکه نذاشت همسر بیاد...
اینکه اگه میگفتی جنسیت احتمالی چیه نمیگفت...
اینکه اونهمه خانم باردار رو سرپا نگهداشتن با ۸-۹ ساعت معطلی...
ابنکه منشی ها طلبکار بودن

ولی آنومالی که رفتیم رستاک هم سریعتر نوبتمون شد و وقت میدادن، جای نشستن فراوون، تی وی و پذیرایی داشت و حتی اتاق استراحت مامانا رو هم تعبیه کرده بودن... دکتر هم کممم توصیح میداد و دستیارش کارها رو میکرد و بهش گفتم جنسیت رو میتوام با همسرم باهم بشنویم ولی متاسفانه جنسیت رو هم وقتی تنها بودم گفت و بعدش گفت ااا یادم رفت!!!!! 

نرگس و سونوی بیمارستان تندیس هم برای بقیه ش رفتیم که خوب بودن و تندیس به جز معطلی برای اومدن دکتر هیچ معطلی خاصی نداشت ولی نرگس فقط اگه صبح زود مثلا ۶.۵ یا ۷ اونجا بودیم زود نوبتمون میشد وگرنه که دو سه ساعت معطلی داشت ولی خب هر دوشون هم مهربون بودن هم خوب توضیح میدادن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۷:۳۴ عصر)کتایون خانم نوشته است:
(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۴:۵۸ عصر)سروناز نوشته است:

عزیزم نی نی پلاس فارسیه؟ من سرچ کردم یکی آورد انگلیسی بود، همون و منطورته؟
اره عزیزم فارسیه niniplus  که سرچ کنی تو بازار همون اولین اپلیکیشن هست.تو اینستا هم پیج دارن niniplus_mag

(۱۴۰۰/۵/۵، ۰۸:۰۸ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: ن دوس دارم اینجا سوالامو بپرسم
دور همیم اخه
دوس دارم حرف بزنم
تجربه بشنوم

نه عزیزم واسه این نمیگم که اینجا سوال نپرسی که     Big Grin      من خودمم اینجا سوال میپرسم .کلا برنامه سوال و جوابی نیست .خیلی باحاله مثلا هر روز برات فیلم میفرسته که الان نی نی چه شکلیه و چه چیزاییش رشد کرده.پیشنهاد غذا میده و اینجور چیزا
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان