امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
من فردا مهمون دارم
امروز از صبح:
اول کلاسامو به صورت آنلاین برگزار کردم.
بعد پیاز های غذای فردا رو سرخ کردم
دسر پاناکوتای سه رنگ درست کردم
همسر از خرید میوه و سبزیجات برگشت اونا رو شستم، جابجا کردم
یه جاروبرقی و طی خوب کشیدم سرامیکای خونه رو
روبالشیا و حوله ها رو انداختم ماشین، همسر پهن کرد و خودم جمع کردم.
ناهار آش گذاشته بودم که خوردیم و جمع کردیم، ظرفاشو شستم.
رفتم یه چرت بخوابم که اونم همسایه بالا تعمیرات دارن و هی کوبیدن و اره برقی استفاده کردن و چندان استراحتی نشد.
پا شدم سالاد رو درست کردم.
برنج رو پیمانه و پاک کردم گذاشتم فردا صبح خیس کنم.
سرویس رو خیلی سریع و سطحی شستم چون تازه شسته بودم.
کیک چاکوچینوی شف طیبه رو درست کردم و الان تو فره
ظرفای پذیرایی فردا رم آماده کردم که راحت باشم.

مواد اولیه خورشت هامم آمادست.
گوشت و مرغها رو از فریزر گذاشتم بیرون که تا صبح باز بشه.

توکل به خدا
انشالله که فردا مهمونیمون آبرومندانه برگزار بشه.
مهمونامونم خانوادمونن که تقریبا هر روز می بینیمشون و از بابت کرونا خیالمون تا حدودی راحته. امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Almam، artatam، Elham67، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
Almamساغرجان م ش من داد متری ۱۴ تومن شستن براش، حالا آقاهه خودش اومد پرده رو درآورد برد، بعدشم اومد نصبش کرد!

من چدنارو یه بار گذاشتم ظرفشویی، ولی نتیجه ای که میخواستم رو نگرفتم! همون لوله بازکنو امتحان کنیم برا عید Big Grin

زنگ زدم بهش متری چهل حساب کرده Huh
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • 2015، Almam، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Almamساغرجان م ش من داد متری ۱۴ تومن شستن براش، حالا آقاهه خودش اومد پرده رو درآورد برد، بعدشم اومد نصبش کرد!

من چدنارو یه بار گذاشتم ظرفشویی، ولی نتیجه ای که میخواستم رو نگرفتم! همون لوله بازکنو امتحان کنیم برا عید Big Grin

زنگ زدم بهش متری چهل حساب کرده Huh
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Almam، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مینو جان واقعا خسته نباشی

ساغر رسما انداخته ها !!! یه جای دیگه ما زنگ زده بودیم گفت ۲۵ ! اونم خودش پرده رو میومد درمیاورد و نصب میکرد، به اون گفتیم اوووو خیلی گرونه !!!! Big Grin

حالا فدای سرت اشکال نداره دیگه به قول همسر سالی ۱۰۰ تومن حساب کن رد کن بره Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، artatam، Minoo1121، Saghar685، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کارای دیروز
کابینت زیر سینک ریختم بیرون کامل کفی کردم پاک کردم از اول چیدم ( وقتی همون وسایل دوباره میچینیم کلی جا باز میشه Smile )
یه نذری داشتیم که خودم و همسر انجام دادیم غذا پختنی بود خیییلی نابود شدم از گردن درد ولی میارزید
آب هویج گرفتم ، مربا هویج پختم ، حلیم پختم و یه کامیون ظرفاشو شستم
پرده توری اتاق خواب همسر در اورد شستم با قرص ماشین ظرفشویی ، خیییییلی تمیز و سفید شد
هر چقدر هم کار کنم باز صبح که بیدار میشم خونه بمب خورده Smile
  • 2015، artatam، Elham67، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
سلام‌
میخواستم یک توصیه جدی بکنم بهتون عزیزان. به هیچ وجه چدن‌های گاز رو با سیف کرمی نشورین. چون زود روی چدن خشک میشه و وقتی میاین آب بکشین شوره و سقیدک میزنه و شستنش مصیبته. من خواستم خیلی سلیقه به خرج بدم با سیف کرمی بشورم ولی باز یک ساعت داشتم سفیدک های اثر سیف رو‌میسابیدم از روی چدن. خلاصه از من به شما نصیحت که از اسپری گاز پاک کن استفاده کنید.

ندا جون میشه بگی قرص ماشین ظرفشویی رو کجای لباسشویی گذاشتی؟ و با چه برنامه‌ای شستی؟
  • 2015، artatam، Elham67، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
کارهای دیروز
ناهار درست کردم
یه کوه ظرف از دیشب مونده رو شستم
سینک رو برق انداختم
جارو کشیدم
لباس های شسته شده رو جابجا کردم
رفتم خرید کادو روز پدر
کیک پختم
ناهار فردا رو آماده کردم
دوباره ظرف شستم
سرویس رو شستم
گاز رو تمیز کردم
اون طبقه از کمد ک مخصوص انبارم هست رو مرتب کردم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، artatam، Elham67، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
مینو جان اول با شستشو یک ربعه با آب خالی گذاشتم خاکش گرفته شد ، بعد رو حالت پرده ( واسه من ۱ ساعت با دمای ۴۰ و دور ۴۰۰ هست )تو قسمت جا مایعی ، مایع ریختم . یه دونه قرص هم‌انداختم تو خود ماشین لای پرده
یه دور آبکشی اضافه هم انتخاب کردم
  • 2015، artatam، Minoo1121، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها پلاستیکی های حمام مثل لگن و صندلی رو چجوری جرمشو میگیرید؟
الهی و ربی من لی غیرک...
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ما هم امروز رفتیم خرید
سبزی قلیه گرفتم برای اولین بار درست کنم، سرخ و فریز شد
اسفناج سرخ و فریز شد
برگ سیر شسته، خرد، سرخ و فریز شد
و دیدم چقدر گرفتن سبزی آماده راحت تر از گرفتن و شستن و پاک کردنش میشه!!!!!! فوق العاده سریعتر شد و تقریبا ۲ ساعت بیشتر وقتمو نگرفت...
با بوقلمون چیکن استراگانف درست کردم، توش از اون برگ سیرا هم زدم خفنننن شد، شبم پاستا درست میکنم باهاش قاطی می کنم بخوریم... ولی شما رون بوقلمون رو چاقو نزنید چون توش یه عالمه استخون داره که درآوردنش اعصاب میخواد، من خیلی وقت بود نگرفته بودم و حتی همون موقع هم که میگرفتم چون درسته استفاده می کردم یا رون پاک شده بود، متوجه اینا نشده بودم...
وسائل رو شستم
خریدا رو جاسامون کردم و دیگه برای پسری کلیپ گذاشتم و خودم ولوووو شدم دیگه... جون نمونده برام... یه کوه ظرف هم مونده هنوز..

واقعا خونه پره از کارهای ریز ریز و فکر کردن و فکر کردن و فکر کردن... اینکه چی بخری، کدوم برند بخری، به قیمت توجه کنی، به سقف خرید توجه کنی، کیفیت سنجی کنی، چی رو فله بخری چی رو نخری... همینکه فکر کنی چیا داری چی نداری، چیا می تونی درست کنی یا نکنی... اینکه چه کاریو اول انجام بدی چیو آخر، اینکه میری توی اتاق چیو ببری، چیو بیاری که راه رفتنت بی خود نباشه و یه کمکی به مرتب شدن خونه کرده باشی... همه ش یه گوشه از ذهن رو اشغال می کنه... واقعا درک نمی کنم چرا فقط زن خونه مسئول اینهاست... چرا مرد فقط مهمان وار عمل می کنه؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، artatam، Elham67، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان