موضوعها: 0
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
ممننون از جوابت
منطقمون سردسیره،رفت و آمد که فکر نکنم داشته باشیم نهایتا خونه پدرومادرامون یا برای واکسنی دکتری چیزی ببرمش بیرون اونم با ماشینه حتما،سرهمی ازین مخملا که یه نمه ضخیمه بگیرم یه دست؟
بیشتر زمستونی تو خونه ای نمیدونم چی بگیرم ، الان دو تا بلوز آستین بلند نخی گرفتم ، دو تا شلوار که یکیش با جورابه یکیش بی جوراب ، یه بادی آستین کوتاه و یه رکابی هم گرفتم
خوبه؟
باز میگیرما ، با راهنمایی شما
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
یه سرهمی مخمل خوبه زیادنگیر.اخه بیرونم ببریش با پتو دورپیچ میبری و تو کریر دیگه خوبه.
لباسایی هم که گرفتی کافیه بذار بوقتش اگه دیدی چیز دیگه لازم هست بعد بگیر
فاطمه هستم
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
منم کاپشن یا چیز خیلی گرم نگرفتم چون گفتم تو این کرونایی که جایی نمیریم بریمم خونه مادرامونه که اونم از ماشین به خونس که دورش پتو هست
فقط مامانم چون خیلی دوس داشت گفت کاموا بگیر براش یه چیزی ببافم که اونو داره میبافه البته کامواش خیلی لطیفو نازکه خیلی گرم کنندگی نداره فکر کنم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
سلام بچه ها
درباره ی لباس زمستونی به نظرم اگه جوری بخرید که بشه چند لا پوشوند و در موقع لزوم درش آورد خیلی بهتر از یه لباس سنگینه... چون قابلیت کنترل رو دیگه ندارید...
من متوجه بلوز نشدم که منظورتون چیه... اگه یه عکس بذارید بهتره عزیزم
و به نظرم لباس زیردکمه آستین بلند سایز 1 حتما یکی دوتا داشته باش... لازمت میشه و پهلوهاش رو حفظ می کنه خیلی خوبه... شلوار و بادی هم خوبه بیشتر نیاز نمیشه فکر کنم مگه مثلا درست پوشک نشه یا کوچیک باشه که خراب کنه... البته من پسرم آخر بهاره و اکثر 3 ماه اولش تابستون بود که لخت والا راحت تر بود

به زور یه زیردکمه ی لطیف تنش می کردم ولی دکمه هاش رو باز میذاشتم یا کلا یه مانتو یا لباس تی شرت مانند بدون شلوار

شلخته پلخته به نظر میاد ولی راحت بود... تا یکم لباس تنش می کردیم جیشش قطع میشد بچک
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
ستی جان اینهایی که بالاش دکمه داره یا نداره و بازه خیلییییی خوب و راحتن برای تعویض و راحت از پاشون می تونی دربیاری...
ولی کلا سایز پایین زیاد نگیر چون مدت کمی استفاده میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
اعتبار:
2,787
مرسی عزیزم
بچهها کالسکه عصایی دلیجان چطوره؟ تجربه استفاده ازشو دارین
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
خانم فسقلی جان فکر کنم شما صارم زایمان میکنی درسته؟
اگر این طوره که ساک لوازم مادر رو کامل میدن که شامل این موارده( البته اطلاعات من برای پارساله باز هم خودت از پذیرش بپرس): یک تا دو بسته پوشک، چند عدد شورت مخصوص بعد از جراحی، ژل ضد عفونی دست، دستمال کاغذی، دمپایی، مسواک، لیوان.
برای بچه هم یک دست لباس میدن به اضافه کلاه و دست کش، پتو دورپیچ ، حوله، پوشک بچه، پوار بینی، قطره سدیم کلراید، کاپ شیردهی
خودت یک دست کامل لباس اضافه براش بردار
من خشک کن هم برده بودم و استفاده شد
برای خودت لوازم بهداشتی شخصی مثل کرم و... بردار
باز هم از پذیرش هم در این خصوص سوال کن
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سلام به همه مامانای خوشگل
خب من بعد از حدود ۴۰روز اومدم بگم که چیا واقعا خریدش لازم بود
به نظر من هرچی خشک کن داشته باشین کمه. عالین واقعا و به درد بخور
زیر انداز تعویض هم خوبه من ۲تا دارم اما دیگه از این یکبار مصرفا گرفتم عالین. چون تا کثیف نشه میشه استفادش کرد و بعدش میریزیم دور
حتما فلاسک خوب بخرید و با فروشنده طی کنید که اگر خوب گرم نگه نداشت پس میدید. من خریدم به چه گرونی و اینکارو نکردم ۲ساعت بیشتر گرم نیست اب توش!!!
کیفی بگیرین که خودش سبک باشه و بندهای پهن داره من چیکو گرفتم راضیم
جدا از کریر یه ساک حمل کودک هم بخرین چون سبکه و برای دکترا و غربالگریا و از های اولیه خیلی خوبه. هم محفوظه هم سبک
پوشک از قبل زیاد نخربن چون نه از حساسیت داشتن یا نداشتن نی نیتون خبر دارین نه از اینکه چه وقت سایز بزرگتر لازمتونه
تخت کنار مادر من دلیجان مدل ویرا گرفتم خیلی راضیم تا الان شیبدارشم کردم برای رفلاکس عالی بود
ست رختخواب سفری به نظر من ۳تا باید داشته باشه خیلی کاربردیو خوبه مخصوصا بالشش که نازکه قطرش
شیشه شیر اونت عالیه
ست ناخن چیکو عالیه
تا میتونین ملافه های نخی مربع ۶۰. ۷۰ سانتی یا بخرین یا درست کنین که بسیااااار لازمه
گاصلا لباس زیاد نخرید
اصلا اصلا
بذارید به سایزش
برای اولش ۲ دست صفر و ۲دست یک کافیه البته صفر هم بستگی به وزن نینی داره
بازم میام میگم...
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
اعتبار:
2,787
یوتاب جان تختی که خریدی تا چند وقت بچه قابل استفاده س؟