۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۴۲ صبح
چقد خوب که خیاطی بلدید ،خوش بحالتون
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
چی رو از کجا بخرم؟
|
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۱:۴۲ صبح
چقد خوب که خیاطی بلدید ،خوش بحالتون
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
![]() • 2015، artatam، Rose، خانم فسقلی، ستیلیته،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۲:۳۰ صبح
مرسی بچه ها بابت نظراتتون
حالا خیاط خوب و منصف کسی سراغ داره ؟
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۳:۳۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۸، ۰۳:۴۱ صبح، توسط Sadaf_khanom.)
بچه ها
اگر تهران باشید سمت ۴راه استانبول و سعدی پاساژ بغلی حافظ اسمشو ندیدم توجه نکردم طبقه پایینش کت وشلوار های خیلی خیلی شیک و قیمت مناسب داره ۸۸۰تومن کت تک هم داره از 320شروع میشه به بالا اگر دلتون خواست سربزنید چندتا هم پیج براتون مینویسم برید مدلاشو ببینید البته من خودم کارهای الیاف پنبه ای رو خیلی دوست دارم خنکن واصلا مانتوکارشده و این مدلیا تو حیطه سلیقه ام نیست یعنی میپوشم ولی باهاشون هیچوقت ارتباط نگرفتم تو سبک من نیستن با پیرهن مردونه راحت ترم..فکرکنم اونطوری که تو ویترین زدن امسال خامه دوزی و ترمه دوزی و تیکه دوزی و سوزن دوزی مده ، خوب پیج ها مانتو الیاف پنبه ای Hodhodms , We.artgallery , Masoo_gallery
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
شیطون خانم من از مانتو جردن میخرم بعضیا رو، اینبار مجلسی از طبقه دوم گلستان شهرک عرب گرفتم خیلی شیکه ( کار دسته و تکی دوخته میشه اسم کالریش یادم نیست ولی اگه بری طبقه بالا تو انتهای یکی از راهروهاست) فقط قیمتش یکم بالاست
مجلسیای بهاره مانتو جردن قشنگه اونم ببین. جردن قیمتاش مناسبه مامتوهای اسپرتمم از الیاف طبیعیا میگیرم مثل تن درست، پنبه، کاردستی اینجور جاها… ![]() • (کژال)، *كيانا*، 2015، artatam، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۰:۴۵ صبح
واقعا چقدر خوب که خیاطی بلدین.به نظرم بدوزین خوش قیمت دربیاد.
من خیلی اهل مانتو مجلسی و رسمی نیستم،۲،۳ تا دارم که خیلی هم پرکار نیستن.کار منو میندازه.بیشتر الیاف طبیعی اینا میپوشم. امسال دیدم خیلی پیجا مدلای سوزن دوزی دارن.
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۱:۱۵ صبح
نونا جان مانتو جردن پیج داره ؟
بچه ها منطورم از مجلسی کلی سنگ دوزی اینا نیستا… منظورم مانتویی که به درد مهمونی بخوره پارجه اش رسمی باشه . از این سبک مانتو اسپرت ها که پارچه نخی داره و ساده است نباشه
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۱:۴۰ صبح
شیطون خانوم این پیجا رو هم یه نگاهی بنداز شاید خوشت اومد
h_karimi_design Sargol_design sophia_design1
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۱:۵۸ صبح
نونا تا حالا چند برند لباس اسم بردی که دقیقا من هم برای خرید سراغ اونها میرم... فکر کنم سلیقه مون شبیه به همه..
بچه ها مانتو میرداماد هم خوبه.. تقریبا تو مایه جردنه.. مدلهای متنوع توش پیدا میشه و گاهی کار تک هم توش میبینی.. الیاف هم من چندجا خریدم ولی کیفیت تن درست بهتر از بقیه ست..
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۲:۱۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۸، ۱۲:۱۶ عصر، توسط Sadaf_khanom.)
Mantojordan@
, ادرس:بلوار نلسون ماندلا،ضلع شمالی پارک صبا بچه ها پیج Shiva.shahpouri.design هم دلتون خواست سر بزنید خیلی کاراش قشنگه قیمت مانتوهاش هم تقریبا زیر ۱تومن هستش
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021 |