۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۳:۴۸ عصر
کاشکی انقدر راحت بودیم تا هرکس لباس محلی شهر خودشو میپوشید خیلیم یه زیباسازی شهر کمک میکرد
فکر کن^_^
فکر کن^_^
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
_pichak_021
چی رو از کجا بخرم؟
|
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۳:۴۸ عصر
کاشکی انقدر راحت بودیم تا هرکس لباس محلی شهر خودشو میپوشید خیلیم یه زیباسازی شهر کمک میکرد
فکر کن^_^
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۳:۵۰ عصر
صدف لباس محلی خییلی گرووونه
همون مانتو بپوشیم بهتره
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۳:۵۸ عصر
پیراهن شوهرم گزینه ی مناسبی هستش^_____^
_pichak_021
نه ترگل منظورم این بود برای مانتو و روسری اصلا دلم نمیاد پول بدم چون به زور تنم میکنم
حالا چیزیم که فرستادم خیلی خاص نیست یه جیز سنگین رنگینه ![]() • 2015، artatam، mona70، Rose، Targol، خانم فسقلی،
مرسی مینو جان اتفاقا از خدا خواسته شلوار هم طوسی دارم هم نوک مدادی (مال قبل بارداریه و سالم و نو هست... بپوشم ببینم چطور میشه)
مرسی که گفتی من رنگای سفید و پاستلی خیلی دوست دارم.... خیلی وقتا صورتی در حد مانتو برام سخت بوده... ولی سفید رو خیلی راحت می پوشم... از این جهت تضادی که ایجاد می کنه رو خیلی دوست دارم... بعد با پسر و همسر هم باید یکم بخونه... شاید ببینم لی بیشتر بهش بیاد! که اگه لی باشه باید برم خرید دیگه... وای ترگل منم دقیقاااااا توی ذهنم همون طلا اومد... یه وقتا برام توی اینستا میاد که مثلا فروشنده لوازم آرایشی ست کرده مثلا ۶۸۰۰... میگم وای این پول یه انگشتر سنگینه بدم به چیزی که قراره بشورم بره!!!! و واقعا فقط چند تا دونه رژ دارم از لوازم آرایشی، بقیه ی هزینه ای که می کنم فقط برای بهداشتیه که اونم خیلی وقتا تجربه ندارم حیف پول میشه... در حدی که مراسم پیش بیاد باید برم آرایشگاه چون توی خونه کرم پودر یا خط چشم و اینها ندارم و چون می مونه خراب میشه، اصلا نمی خرم... نمی دونم کس دیگه ای هم توی سایت مثل من فکر می کنه؟ لباس هم همینطور میگم این پول یه تیکه طلاست مثلا بدم برای یه مانتو و شلوار، یه چیز سبکتر بر میدارم بقیه ی اون پوله بمونه توی جیبم... بعد فقط خودمون نیستیم، لباس همسر و بچه و اینها هم هست واقعا سخته آدم همچین پولی بده... حالا دخترایی که شاغلن خیلییی راحت تر شاید خرج کنن... ولی منم در شرایطی که دارم اصلا نمی تونم اینجور هزینه ای کنم... شایدم ذهنم فقیره نمی دونم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، artatam، Elham67، mona70، nona، Targol، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۶:۵۴ عصر
وای رز این اصطلاح ذهنم فقیره خیلی خوب بود. من و شوهرم روزی ده بار اینو به هم میگیم.
منم برای لوازم آرایش و آرایشگاه و لوازم خونه و ... دلم نمیاد هزینه کنم. لباس خیلی دوس دارم ولی برام پرهزینه نمیشه. ولی خوب مسافرت زیاد میریم (البته قبل کرونا) و تو سفر بی فکر خرج میکنم. یهو پس انداز یه سال تو دو تا سفر میره. ![]() • 2015، artatam، Elham67، mona70، nona، Rose، Targol، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۷:۱۷ عصر
رز جان منم اینطوری ام هرچی میخوام بخرم سریع ذهنم میره سمت اینکه بجاش چقدر طلا میتونم بخرم
![]() • (کژال)، 2015، artatam، Elham67، nona، Rose، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۷:۲۲ عصر
هرچقدرم قناعت کنی و اینا ولی بازم باید بخری و استفاده کنی دیگه
من خیلی سعی میکنم وسایلمو خوب نگه دارم و تاحدودی ام موفقم تواین قضیه ولی امان هر۳ماه باید یک جفت کتونی بخرم وحداقل ۳۰۰ هزینه اشه تازه یوقتا بیشتر هرچقدرم سعی میکنم خوب بپوشم ولی بازم کفش تو پام نمیمونه باورکنید میرم بیرون میام کفشامو دستمال میکشم جمع میکنم ولی باهمه این تفاسیر نمیشه تواین قضیه کاری کرد در عوض ازاونطرف سعی میکنم لوازم ارایشی نخرم تعادل حفظ بشه پام دندون داره :| ، شماچطوری از کفشاتون استفاده میکنید؟
_pichak_021
پریسیما جون تو خصوصی قرستادم. آخر هفته سرم خلوتذشد عکس بهتر میگیرم میذارم
بریکلا به همه شمایی که خیاطی بلدید ( یکی از رویاهام) ![]() • 2015، artatam، mona70، Rose، Targol، خانم فسقلی،
پری سیما جون نگفتم رفتم، گفتم باید برم
![]() من الان در سه سال و نیم اخیر کلا یه بار رفتم آرایشگاه برای کوتاهی و ابرو اونم ۴۰ مین خواهر همسر پسرمو نگهداشته که خوابم بوده رفتم و برگشتم... الان خدا بیامرزه پدر موزر و قیچی رو، یه وقتا قاطی می کنم اعصابم خرد میشه، پسرم اذیت می کنه، با همسر دعوام میشه و اینها، میرم حموم موزرو برمیدارم موهامو میریزم دو طرف سرم و کوتاهشون می کنم...اولین بار که با گریه این کارو کردم دیدم چه احساس سبکی داشتم... بعدش دیگه انگار معتاد شدم... الان موهام دو تا بافت هم نمی خوره چون چند روز پیش از زندگی خسته شدم، موهامم بهم گره خورده بود، ریزش هم پیدا کرده بود، اصلا گفتم نخواستم برم ببرمشون... فکر کنم کرونا در یه زمینه هایی منو دیوونه کرده
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • 2015، artatam، Elham67، mona70، Nedaa28، nona، Targol، خانم فسقلی، |