امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
من همیشه چه تو وضع مالی ضعیف چه قوی، از کیفیت چیزایی که به بهداشت و سلامتیم ‌مربوطه، هیچوقت نمیزنم. فقط تعداد خریدام کم و زیاد میشه. لوازم ارایشم همیشه از برندای خوبه، کفش هم حتما مارک. رنگ مو‌ کم‌ میزدم‌ ولی همیشه رنگ‌موی باکیفیت. الانم‌که چند ساله کلا رنگ نمیزنم. حتی وقتی پول نداشتیم باز رستوران خوب میرفتیم‌ ولی کمتر سفارش میدادیم
ولی کیفیت کیف اصلا مهم نیست برام. یا روسری یا لباس و …

نمیدونم چرا من برعکس هیچوقت دوست ندارم پولم‌ رو بدم طلا بخرم. باز برای سرمایه گذاری سکه رو ترجیح میدم.
کلا دوست ندارم طلای سنگین بپوشم. احساس راحتی تو مهمونی ندارم. مدام باید چک‌ کنم قفلشون بار نشده باشه.
شایدم بخاطر خانمایی که از بچگی و‌ بعد از ازدواجم دورو برم بودن که مدام گیر طلا خریدن بودن ولی کیفیت زندگیشون پایین بود یا مامانم که اهل طلا نبود، همیشه همه پولشو خرج ما میکرد

ولی الان دیگه ما تحصیل کرده ایم و میتونیم از روش های مدرن تری سرمایه گذاری کنیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، Elham67، mahtakhanoum، mona70، Nedaa28، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیدا، پری سیما
پاسخ
من اهل خریدم و بریز و بپاش ، منم طلا اصلا دوست ندارم، فقط سکهSmile
  • 2015، artatam، Elham67، mona70، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
جالبه من گفتم مقایسه میکنم که طلا میشه ولی خیلی کم طلا میخرم. در واقع اصلا اهل طلا نیستم و فقط معیار مقایسمه Big Grin
الان که دقت کردم اهل چیز خاصی نیستم.
من لوازم ارایشی و بهداشتی رو جنس خوب میخرم. ارایشی رو چون خیلی کم استفاده میکنم اصلا هزینه اش به چشم نمیاد.

کژال جون من برای ارایشگاه اصلا هزینه ندارم. موهام لخته و الان جوگندمی شده که خودم و همسرم با این رنگش خیلی حال میکنیم. فقط سالی یکی دو بار میرم برای کوتاهی. ابروهامم خودم مرتب میکنم.
ولی لوازم خونه برام مهمه. تو خرید جهیزیه هم خودمو خفه کردم و الان بعد ۶ سال دارم نتیجه شو میبینم. راضیم از خودم.
  • (کژال)، 2015، artatam، Elham67، mona70، Nedaa28، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها منم به خرید طلا نمی رسه که... واقعا هر سری میریم دکتر، چکاپ ها، دندون ها، خود هزینه ی خورد و خوراک واقعا پول ما رو به انتها می رسونه...
منم میگم که دوست دارم دلایل خاصی داره... وگرنه یه دونه حلقه ی سبک و ساده دارم که از بارداری تا حالا تنگ شده همونم نمی پوشم، یه دونه هم همین چند وقت پیش دستبند کارتیه گرفتم که ساده ی ساده اس... واقعا منم مثل ترگل میگم که مثلا پول 3 گرم طلا رو بدم به مانتو؟ خب میرم طلا می گیرم... در واقع خبری از اون حجم پول آزاده نیست... فقط اینجوری خودمو دلداری میدم Smile

فلامینگو جان خب با پول یه مانتو توی این خراب شده، نمیشه سرمایه گذاری خاصی کرد... و از یه جایی هم میگم چرا توی دستم نباشه و سکه باشه که نتونم استفاده کنم؟ بخصوص پسرم که داره بزرگتر میشه، دائم توی ذهنم درحال تجزیه و تحلیل و فکر کردن و آینده و اینها هستم... ممکنه فکر امروزم با فردام یکی نباشه... منم تا همین بهار امسال می گفتم سکه به نفع تره همون رو می خرم... اما الان حس می کنم دوست دارم چیزایی که دوست دارم رو استفاده کنم... طلا چرا توی پستو بمونه؟ میگم استفاده می کنم هر موقع هم که خسته شدم (که بعیده از طلا خسته شم)، یا نیاز بود پول نقده... ما الان هم بیت میگیریم، هم توی بورس داریم، هم همسر توی فارکس فعاله... خونه هم که نمیشه با این پولا خرید، راه اندازی کار هم واقعیتش من خودم توی فکرمه که با همین طلاها شاید بعد از دفاع یه کاری رو شروع کنم... واقعا با این پولا نمیشه کار آنچنانی کرد، برای سرمایه گذاری های آنلاین داخلی که اصلا نمیشه روش حساب کرد، خارجی هم که وقت باید گذاشت و تخصص میخواد... در حال حاضر شخصا راه بهتری برای سرمایه گذاری ندارم... روش مدرن عالیه ولی باید با یه تخصص و پیش زمینه ای واردش شد... و من شصا چون نمی تونم از این پولها، پول دربیارم ولی شاید اگر توی بازار بودم نمیومدم طلا بگیرم... حالا که بحثش شد، اگر روش سرمایه گذاری خاصی می شناسید به اشتراک بذارید بچه ها... شاید یکی گره ای از کارش باز شه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، artatam، Elham67، mona70، Nedaa28، Targol، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، فلامینگو، پری سیما
پاسخ
مونا جون
دقیقا منم دائم میپوشم
اصلا هم اهل کفش و کالج و کفش پاشنه دار نیستم و نحوه استفادشم بلدنیستم راسیتش=)
ولی کتونی ببین یدونه هست واسه دم دستی که خرید و بیرون های جزیی که میرم اونو ارزون میگیرم همون ۳۰۰ اینطوراس قیمتش
ولی کتونی که واسه مهمونی یا بیرون میگیرم اغلبا یکم از جنس اونی که دائم استفاده میکنم بهتر میگیرم نمیگم اورجینال ولی درحد خوب و طبی و استاندارد چون پام مستعدد میخچه ام هست اگر کتونی ناراحت بپوشم پام حس قطعی داره و تاول میزنه اصلا
ونس میپوشیدم یه زمان ولی چون لژ ندارن خیلی اذیت میشدم چون گودی کمردارم و کف پامم صافه
درنتیجه کتونی معمولی پوشیدن واسم جز محالاته: )
،
بیشتر نحوه نگه داریش واسم مطرح بود
البته ممنون از پیشنهاداتتون
اون کتونی نایک و ادیداسای که میفروشن اورجینال نیستن ولی خوب کیفیت بالا دارن
اگر از پیج یا بوتیک یا جایی خاصی میگیرید بهم بگید ممنون میشم
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
  • 2015، artatam، mona70، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رزجون خریدی بالاخره؟ مبارکه Tongue
  • artatam، Elham67، mona70، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
پری سیما باور کن مامان و خواهرم یکی از دلایلی که با من ارتباط دارن همین بحث لباسه Big Grin
باعث افتخاره دوستی با شما  Heart
  • 2015، artatam، Elham67، mona70، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، مینو، پری سیما
پاسخ
بچه ها ولی من پول طلا زیاد میدم. به قول رز راه سرمایه گذاری بهتری بلد نیستم. البته طلا که سرمایه گذاری نیست. ولی خیالم راحته ارزش پول حفظ میشه. ما هم تو بورس هستیم. البته همسرم. ولی خوب نمیخوام همه تخم مرغارو تو یه سبد بزارم. ارزای خارجی هم که نه تخصص دارم نه وقت وطالعه.
اگر پول داشته باشم حتتتتما همون روز میریم و یه تکه طلا میخرم.گاهی وقتا شوهرم میگه امروز طلا گرون شده هااا. میگم اشکال نداره. من همین گرونو میخوام. تو بلند مدت اصلا به چشم نمیاد. بعضی هارو یک بار هم حتی استفاده نکردم. قبل اینکه پسرم به دنیا بیاد یه گردنبند که دوست بودیم شوهرم خریده بود مینداختم. بعد از به دنیا اومدنشم که دیگه هیچی. دست میندازه گوشواره و گردنبند رو میکشه.
شوهرمم عادت دادم به هر مناسبتی حتما طلا بخره. حتی شده خیلی سبک. سلیقه طلا خریدنش هم افتضااااااحه. یعنی برای روز مادر یه نیم ست برای من خریده که به مامان بزرگم بدن هم نمیندازه.
از این رویه راضیم. چند روز پیش حرف یه معامله ای پیش اومد و همه کاغذ خریدارو اوردیم جمع زدیم و دیدم بدون اینکه بهمون فشار بیاد عدد قابل توجهی شده

ترگل منم هزینه آرایشگاه ندارم. مثل شما موهام لخته. تا حالا هم رنگ نکردم. یه بار مجرد بودم ابروهامو رنگ کردم و دیدم واااای چه قدر به من نمیاد.
البته جا داره یه بار دیگه تاکید کنم که برای عید میخوام سرنتی پیتی بشم. میخوام بگم رز هم یه تاپیک مژه درست کنه اولین نفر خودم عکس بزارم
  • 2015، artatam، Elham67، mona70، Nedaa28، Rose، Sufii، Targol، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، فلامینگو، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۰:۰۷ عصر)Targol نوشته است: رزجون خریدی بالاخره؟ مبارکه Tongue

مرسی عزیزم
نگفته بودم؟ همون روزایی که نظرسنجی کردم رفتم گرفتم، نگران بودم پوله از دستم بره... دیدی خرج خوشی که نمی کنی، یه درد و بدبختی پیش میاد باید بزنی به اون Huh
تازه قفلشم گیر کرد به بالش کج شد Big Grin
اینقدر با سلیقه ام Exclamation
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، artatam، Elham67، mona70، Nedaa28، nona، Targol، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
مبارکه رز جون
  • artatam، Elham67، mona70، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان