امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
(۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۲:۵۶ عصر)Hamii99 نوشته است: بچه ها من روتختی که پشم شیشه داره رو داده خشکشویی شسته و هیچ تغییر هم نمیکنه، کاملا سالم .
بچه ها سینک ظرفشویی ما یه لایه رسوب بسته و خیلی مات شده، از این استیل ها هست، با سیم ظرفشویی خیلی سابیدم قشنگ رسوب بلند شد ولی خب به دستم خیلی فشار میاد اگه بخوام همش رو تمیز کنم، چه شوینده ای استفاده کنم؟؟ بعدم برای کاشی و سرامیک های دستشویی چه شوینده ای قوی هست که بشه رسوبات قدیمی رو پاک کرد؟ این محصولات نانو واقعا تاثیر زیادی داره؟

هامی یه دونه از محصولات نانو برا سینک گرفتم ولی امتحانش نکردم، سینکو با همون دامستوس شستم

من دیروز قیمت کردم محافظ تشک 360 تومن، ارزش داره بخرم؟ من همیشه رو تشکم دو تا ملافه میندازم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، Hamii99، mahtakhanoum، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سیما جان دامستوس کدوم مدل، یعنی مخصوص سینکه؟ کامل براقش میکنه؟

به نظرم من ۳۶۰ ارزش داره،البته نه برای من که دیگه تشکم کثیف شده، مخصوصا که ضدآب هم هستن
  • sims s، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عکسشو توی تاپیک بیاید خونمون رو تمیز کنیم گذاشتم، مخصوص سینک نیست وایتکس سفید کننده اس من میزنم توی سینک مشکلی هم نداره
  • artatam، Hamii99، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره سیما جون ارزش داره واقعا, من تشکم بعد ۵_۶ سال انگار نوعه
  • artatam، Hamii99، sims s، شماره مجازی تیندر
پاسخ
حامی جان با سرکه امتحان کن ببین تمیز میشه! من هر چه رسوب باشه با سرکه تمیز می کنم مگر خیلی قدیمی شده باشه که بازم بی تاثیر نیست.
  • Hamii99، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
الهام جون من توپک خروجی سینک رو میبندم میذارم کمی اب پر بشه بعد مخلوط سرکه و جوش رو میریزم داخلش میذارم ده دقیقه ای بمونه بعد هم همونطور که محلول داخلش هست با اسکاچ هم میکشم و بعد اب رو خالی میکنم

بعد بچه ها یکبار دیگه هم اینو گفتم قبلا سینک خونه مامانم که استیل هست و کدر شده بود رو با مایع جرمگیر بدون بو مارک راگا بررررررق انداختم
ببینید اول سینک وقسمت کناریش رو کامل خیس کردم بعد کمی از محلول جرمگیر رو ریختم و با اسکاچ خالی اون محلول رو کامل پخش کردم رو تمام قسمتها و بدون اینکه زمان بدم سررریع با مایع شستمش بعد ببینید اصولا این محلولها سینک استیل رو سیاه میکنند اما من چون هم خیس کردم و اب مخلوط شد و هم سریع شستمش اصلا زمان نداشت سیاه کنه
بطور قابل توجهی تمیز شد .اصلا هم رنگش تغییر نکرد.لطفا اول اگر خواستین انجام بدین یه گوشش رو امتحان کنید بعدم بگم من سینک مامانمو اینکار کردم نه سینک خودم رو Big Grin

البته بعدتر یکی از بچه‌ها گفتند این محلول بوی بد داره و بهتره از مایع براق کننده سینک و شیرالات استفاده بشه. محلول من بدون بو بود اولا ثانیا از نظر من و مامانم خیلی تاثیرش بیشتر بود هنوزم بعد از چندماه خیلی جلا داره سینک
  • 2015، Elham67، Hamii99، mona70، Rose، sim.sim، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها سینک من کثیف بود. البته بیشتر به خاطر چای رنگ گرفته بود. یه تکه ابر جادویی استفاده شده داشتم. یعنی تهش بود دیگه. با اون کشیدم تو سینک برق افتاد. باورم نمیشد.
  • 2015، artatam، Elham67، Hamii99، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
الهام جان هم میشه اسپری کرد و هم همین طوری ریخت رو قسمت هایی که رسوب دارن.
  • Elham67، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
بچه ها کدومتون با وجود شیرخوار دوماهه تونستین خونه تکونی کنین؟ به من راه و روشش رو بگید لطفا
دست به هیچی نزدم من
  • 2015، mahtakhanoum، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان خیالت راحت من هیچ کاری نکردم،کارای روزمره م رو هم به زور میرسم انجام بدم Big Grin
فاطمه هستم
Heart
  • mahtakhanoum، mona70، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان