امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
(۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۳:۴۵ عصر)سیما نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۲:۵۶ عصر)Hamii99 نوشته است: بچه  ها من روتختی که پشم شیشه داره رو داده خشکشویی شسته و هیچ تغییر هم نمیکنه، کاملا سالم .
بچه ها سینک ظرفشویی ما یه لایه رسوب بسته و خیلی مات شده، از این استیل ها هست، با سیم ظرفشویی خیلی سابیدم قشنگ رسوب بلند شد ولی خب به دستم خیلی فشار میاد اگه بخوام همش رو تمیز کنم، چه شوینده ای استفاده کنم؟؟ بعدم برای کاشی و سرامیک های دستشویی چه شوینده ای قوی هست که بشه رسوبات قدیمی رو پاک کرد؟ این محصولات نانو واقعا تاثیر زیادی داره؟

هامی یه دونه از محصولات نانو برا سینک گرفتم ولی امتحانش نکردم، سینکو با همون دامستوس شستم

من دیروز قیمت کردم محافظ تشک 360 تومن، ارزش داره بخرم؟ من همیشه رو تشکم دو تا ملافه میندازم

بچه ها ملافه هاتون رو یه 20سانت بزرگتر برش بزنید و از هر گوشش یه مربع برش بزنید وبندازید دور و بعد بدوزید و در اخر دور تا دورش کش بدوزید تا بشه کاور تخت ، خیلی آسونه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم مامانم برام دوخت کاور تشک تخت،،خیلی خوبه همون رو میشورم
فاطمه هستم
Heart
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۶، ۰۵:۴۳ عصر)Seti69 نوشته است: سلام به همه
بچه ها کدومتون با وجود شیرخوار دوماهه تونستین خونه تکونی کنین؟ به من راه و روشش رو بگید لطفا
دست به هیچی نزدم من
منم هنوز هیچ کاری نکردم دارم فکر میکنم که اصلا خونه تکونی نکنم از این ور تمیز میکنم بعدش انگار نه انگار
  • 2015، mona70، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
حالا من ناهارمو مامانم میفرسته ولی هیچ کاری نمیرسم بکنم ، در حد بقاس فقط
  • 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان با بچه دو ماهه مگه خبری از خونه تکونی هم هست؟ تیک ایت ایزی Big Grin من بعد سه سال تازه دارم خونه تکونی نیگ بندطور می کنم اونم بدون فرش شستن که بعد از گرفتن پوشک میدم بشورن...
بچه دوماهه شما رو واقعا در حد بقا نیازمند و وابسته می کنه
اصلا به خودت فشار نیار، این مواد شوینده هم خوب نیست بوش تو خونه بپیچه، پس از موقعیت استفاده کن...
بعدشم خونه ی بچه دار همش در حال تمیز و مرتب شدنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، mona70، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه هاااا معجزه ی جوش شیرین و سرکه برای رفع چربی فر و هود و گاز
ببین بی نظیر بوددددا
جوش شیرین ۱ پیمانه حالت خمیری در میاریم با آب و مقداری سرکه
با اسفنج به سطوح میمالیم ،میذاریم قشنگ حداقل ۱۲ ساعت بمونه
بعد سرکه اسپری میکنیم روشو جوش شیرین فعال میشه ،یه دستمال بکشید و از تمیزی شگفت زده بشید

بنسای چطوری درش اوردی؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • (کژال)، 2015، Mari90، mona70، Rose، sims s، Targol، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
بچه ها دیشب اومدم گاز رو پاک کنم دیدم زیر شغله گاز سوخته و سیاه شده
به شوهرم  گفتم  اینا چی ان؟ چی ریخته رو گاز؟!!! Angry سکوت کرد فهمیدم  کار خودشه...
گفتم  من کار ندارم خودت اینو تمیز میکنی! چرا قایمش کردی؟  همون وقت  میگفتی پاک میکردم اینجوری نمی سوخت
گفت  شیر سر رفت پاکش کردم ولی دیگه فکر نمیکردم بره اون تو.
خلاصه  منم رفتم تو  اتاق Dodgy ولی صدا می اومد  که اسپری زده و داره پاک میکنه ولی زهی خیال  باطل  که این سوختگی‌ها برن
صبح اومدم دیدم یه عالمه گاز پاک کن زده و روش نایلون گذاشته  بود که خشک نشه با یه اسکاچ نرم کشیدم پاک شدن
هر چند که بازم زحمتش با خودم بود ولی خوشحال شدم که پاک شدن Big Grin
  • (کژال)، 2015، Elham67، mona70، Rose، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
خوب منم اومدم یکم فخرفروشی کنم
خونه تکونی ما تموم شد(البته کارای من. از کارای شوهرم بالکن مونده که جمعه تمیز میکنه) و پختن غذاهای فریزر رو شروع کردم.
دیشب خورش کرفس پختم و دو ظرف فریز کردم. امشبم مایه گوشتی آماده میکنم.
  • *كيانا*، 2015، Mari90، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
مبارکه کژال
  • (کژال)، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
خوش به حالت کژال....دوست ندارم...اه...چه فخری هم میفروشه خونه ش برق میزنه...
نسیمه جان جوش شیرین زو با اب خمیر کردی؟؟بعد خمیر رو گذاشتی رو گاز...من نفهمیدم چکارکردی...؟؟!!!!
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان