امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
(۱۴۰۰/۵/۱۵، ۱۲:۲۶ عصر)Mari90 نوشته است: بچه ها زیر انداز یک بار مصرف هم خوبه، بخرین. دیگه لازم نیست دایم زیرانداز بشورین. مخصوصاً وقتی بیرون هستید

ماری جان خوبه ولی به شرطی که هر دفعه کثیف نشه?
اتفاقا من دیشب یه بسته از دیجی کالا سفارش دادم. تقریبا هر کدوم 5 تومن میفته. اگر قرار باشه با هر بار پوشک عوض کردن یه زیرانداز هم کثیف بشه دیگه هزینش سر به فلک میکشه.
من فعلا یه بسته 12 تایی گرفتم برای مواقع ضروری
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
بله کژال گرون می افته ولی برای زمان هایی که مثلاً تو مطب دکتر هستین یا مهمونی ، عروسی خیلی خوبه.
یا حتی رفتید بیرون دور دور نیاز میشه. سریع تو ماشین عوضش می کنید.
اگر اندازه اش بزرگه می تونی نصفش کنی چون بچه کوچولوئه، زیرانداز بزرگ اصلا به کارش نمیاد.
  • (کژال)، 2015، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۵، ۱۲:۱۳ صبح)(کژال) نوشته است: دوستان شما ساک لوازم نوزاد چجوری گرفتید؟
نمیخوام خیلی هزینه کنم چون برای خونه مامانم و مادرشوهرم براش همه چیز گرفتم و دیگه وسیله زیادی قرار نیست با خودم ببرم

راستی این چیزایی که تو سایتا میبینم خیلی شبیه کوله پشتی معمولی های خودمون هست. داخلش چیدمانش فرق داره؟ یا میشه به جاش یه کوله سبک بگیرم؟

من ساک لوازم چون خیلی بیرون نمیرم از این دوشیا گرفتم کوله بیشتر بدرد کسایی میخوره فکر کنم که پیاده زیاد اینور اونور میرن مال من یکم مدل مهمونیه مدلش چرمه قهوه ایه چون من بیشتر همون مصرفم واسه مهمونیاس دوس داشتم ظاهرش مهمونی باشه واسه سفر و پیک نیک هم حالا تو خونه کوله معمولی دارم استفاده میکنم
اینی که من گرفتم توش جای پوشکیو زیر انداز ویه سری چیزای ریز داره که حالا نمیدونم به کار میاد یانه ولی فکر نکنم مهم باشه که حتما داشته باشه

منم زیرانداز تعویض گرفتم حالا دایم استفاده نمیکنیم ولی فکر کنم کاربردی باشه واسه مواقع ضروری
یه چیز دیگه هم که گرفتم کیسه تعویض پوشکه که تو مهمونیا و بیرون از خونه پوشکو بندازم توش که بوی پوشک بیرون نزنه
  • (کژال)، 2015، Mari90، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
من 2تا زیرانداز تعویض واسه خونه خودمون و مامانم گرفتم و همیشه روش یکبار مصرفم میندازم
تا الان که 1.5 سالش شده 5تا بسته استفاده شده
5 تا 12 تایی مارک تافته
ساکم اوکی داگ خریدم خیلی با کیفیت و خوبه که فکر نمیکنم دیگه باشه
خشک کن من کارترز گرفتم خوب بود ولی بهتر از اون پارچه نخی خوذم گرفتم دوختم بزرگ ونرم
  • Mari90، mona70، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم ساک چیکو خربدم 
تو دیجی کالا زده بو حدود ۴۹۰ فکر کنم
من از عبدل اباد خریدم ۳۰۰
 راضیم ازش هم سبکه هم بندش پهن و محکمه
دقیقا زیر انداز یکبار مصرف رو من نصف ککردم چون بزبزرگه

بچه ها راستی دیروز عبدل اباد بودیم یه شرتایی اومده من ندیده بودم پلاستیکیه بعد داخلش جای گذاشتن کهنه یا پد داره
بعد فیروز کهنه دوخته شده زده من گرفتم شرت رو حدود فکر کنم ۱۵-۱۶ تومن بود یه بته پد از اینا که به خودمون نو بیمارستان دادن کوچیکشو گرفتم
امرو گذاشتم جای پوشک براش
کهنه ها بزرگن خیلی نصف کردم
از نظر اقتصادی کهنه و شرتی ه گرفتم خوبه
باز اون پد ها هم خیلی تفاتی با پوشک مای بیبی نداره پس هم میده
کهنه هم سختیش شستنشه دیگه
خالا تو مرحله تسته برام
  • 2015، Mari90، mona70، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب فکر کنم منظورت شرت آموزشی باشه.
آره خوبن
  • mona70، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نمیدونم مری جون اما بد نبود
فقط حجمش بزرگه  Tongue
  • Mari90، mona70، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
من تازه امروز وارد 15 هفته شدم
بیصبرانه منتظرم نی نیم جنسیتش معلوم بشه شروع کنم وسیله گرفتن براش
ولس هزینه ها خیلی زیاده
قیمت مناسب برای تخت و کمد و کالسکه وجود داره که قابل سفارش باشه؟چون شهرستانم
  • 2015، mona70، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من یه کوله خریدم. مارک الا که ایرانیه ولی واقعا دوخت و تمیزیش شرف داره به فیک برندهایی مثل چیکو که همه جا پره الان
توش دو تا جیب داره. فرقش با کوله معمولی اینه که کف کوله یکم عریضه و شق و رق وایمیسته، جیب های بغلش بزرگه و راحت یه بسته دستمال مرطوب یا چیزهایی که استوانه ای با سطح مقطع بزرگ هستن مثل فلاسک جا میشه، جیب جلوش هم جای شیشه مثلا عایق داره که البته من امتحان کردم آب رو گرم نگه نداشت.
  • (کژال)، 2015، mona70، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
منم ساک نوزاد رو کوله پشتی خریدم...داخلش کاملا برای گذاشتن پوشک و شیشه شیر و لوازم بچه جای مخصوص داره و خیلی کاربردیه به نظرم.از طرفی حمل کوله پشتی به مراتب راحت تر و بی دردسر تره برای پدر و مادر.
زیر انداز تعویض یک بار مصرف هم خیلی به درد میخوره مخصوصا موقعی که بیرون از خونه هستین.فلاسک خوب که آب رو تا مدت زیادی گرم نگه داره هم خیلی واجبه.من اونت خریدم.
کیسه تعویض پوشک هم به نظرم خیلی کاربردی بیاد.منم باید بخرم
  • (کژال)، 2015، mona70، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان