امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
خب کلاس تغذیه انلاین کجا میشه شرکت کرد
پیجای اینستا ک ی زمان خاصی کلاس میزارن ک تا بخوام پیدا کنم لابد ی ماه میگذره
گیج شدم که
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پیج اوای مهر پیام بده یا مهر مادری کلاس میذارن
Avaye_mehr_center
  • atefehjjjjjjj، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من اونروز رفتم پیش اون یکی دکترم تو صارم اون گفت اکوی قلب اینجا پروتوکل هست حتما باید بدی همون موقع رفتم دادم خداروشکر هیچ مشکلی نبود مامای اونجا گفت باید بین 20 تا 21 بدی حتما!
کژال جان مگه دکترت نیک نفس نبود؟!!! اون به همه میده میگه اجباریه
من دچار دوگانگی شدم اون اولا بخاطر لکه بینی که داشتم برای اطمینان علاوه بر دکتر خودم پیش نیک نفس هم رفتم الان باید یکیشونو انتخاب کنم طبق نظر اون پیش برم هر کدوم یه جور تجویز میکنن! نیک نفس گفت مولتی ویتامین یه روز درمیون بخور دکتر خودم گفته هر روز
قرص کلسیم هم دکتر خودم یه روز درمیون گفت استوکر یکی بخور بعلاوه هر روز دو لیوان شیر و پنیر و ماست با اینا گفت یه روز درمیون
بچه ها دکتر خودم بیمارستان گاندی و نیکان هست نیک نفس هم که فقط صارم دکتر خودم مطبش تا خونمون 10 دقیقه هست اما صارم بهمون دوره به نظر شما چیکار کنم؟
  • Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه لی لی جان. من اصلا صارم نمیرم
من دکتر خانومم نویدی تو بیمارستان آبان هست و دکتر آقا معظمی تو بیمارستان پارس
منم دقیقا مشکل تورو دارم. البته دکترای من نظراتشون یکیه ولی بالاخره برای عمل باید یکی رو انتخاب کنم. و این دکتر آقا کل مدارک و آزمایش ها و سونو هامو گرفته گذاشته تو پرونده.
نمیدونم اگر بخوام پیش اون یکی دکترم عمل کنم پروندمو بهم میدن؟
  • lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی چون دکترت نزدیک خونتونه یعنی بده که میخوای عوض کنی
بعضی دکترها کلی به همه یه چیز میگن
دکتر با دقت باشه با توجه به نوع غذا خوردنت و ازمایشت میگه چقدر قرص بخوری..یه روز درمیون واسه افرادیه که خوب غذا میخورن...شما زیادی قرص بخوری اضافه وزن برای خودت ایجاد میشه..کلسیم اضافی سنگ کلیه میشه.مگه تو ازمایشت کلسیمت کم بوده باشه...اکو قلب هم به همه نمیگن.حالا واسه مهم کاری که بعدا خود فرد شاکی نشه میگن همه انجام بدن وگرنه اگه سن بالا نباشی تو سونو هات مشکلی نباشه یا با روش خاصی باردار نشده باشی نمیفرستن
  • 2015، lili_61، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان کی و کجا گفته برای دیابت بده؟
هرررر چیزی که بخوری و توش کرب باشه قند هم داره از نون و برنج و نشاسته و ذرت که گلوکوز دارن حتی انواع میوه و لبنیات قندهای فروکتوز و لاکتوز دارن!!! در حالی که چیا سید فوق العاده کمه و اصلا توی کانتنتش نمیاد... بعدم شما که میگی هیچی نمی تونی بخوری نگران یه ذره قند این نباش... قند همه جاااا هست و اصلا این چیا سید پیشگیری کننده ی دیابت نوع ۲ محسوب میشه خواهر...

https://www.medicalnewstoday.com/articles/317112

چی باهاش می تونی درست کنی... سرچ کن به شدتتت متنوعه چون یه سوپرفود محسوب میشه یعنی غذای کامله... انواع اوتمیل و پودینگ و با میوه یا ماست و شیر وووو هزار مدل میتونی بخوریش...
الان محصولات OAB هست که اینها رو توی ایران میزنه، توی همه ی محصولاتش دو سه تا دستور پایه با اون ماده ای که میخری داره... پیج داره... توی اینستا سرچ کن چه فارسی چه انگلیسی کلی دستور غذا میاد برات...

مامانت هم گفتم دیگه، هر روز ۱۰۰ بار بگو فقط خدا هست و خودت... مادرت بلد نیست، از شما مسئولیت گرفته نمیشه، پس فردا باید اینها رو برای بچه بلد باشی، براش غذاهای مناسب تهیه کنی... اونموقع اصلا وقت مطالعه هم نداری کلی کار هم به کارات اضافه شده... پس همین الان یاد بگیر...

دوره ی تغذیه بارداری تقریبا اکثر بیمارستانها که زایشگاه دارن و کنارش ماماهای خصوصی هستن و مرکز دارن، این رو هم توی اسکوپ هاشون دارن چون بیش از هرررر موضوعی اهمیت داره... نسل سپید، نسل امید ووو... تندیس یادمه که مشاور تغذیه ی بارداری داشت... هر مشاور تغذیه ای بری می تونه جلوی پات رو روشن کنه... بعدش کمک بگیر ازش و مشاور تخصصی پیدا کن... فقط زودتر دست به کار شو چون هر دقیقه داره با سرعت هزاران سلول جوجه ت تکامل پیدا میکنه... لحظه لحظه ی ۹ ماه حاملگی تا ۳سالگی طلاییه... کمربندتونو سفت ببندید و دست به کار شید...
راستی مراکز بهداشت هم مشاور تغذیه رایگان دارن... آنلاین هم باهات تماس میگیرن. اگر هم پرونده نداری زودتر برو پرونده بساز و دوره هاشون رو شرکت کن، و بگو یه مشاور تغذیه ی مرکزشون رو معرفی کنن که خدمات رایگان به خانم های باردار و تازه مادرها میده...نمی دونم دقیق باید چطور بگی ولی خودشون بلدن، حرفتو بزن و درخواستت رو بگو...

درباره ی کشک هم ندا جتن، درسته خب سدیمش بالاست ولی کسی که چیزی نمیخوره داره نیاز سدیم بدنش رو با چی تامین می کنه؟ چیپس و پفک؟ یا محصولات کنسروی ووو...؟ یا اصلا این سدیمه تامین نمیشه؟ مقداری در حد نرمال برای خانم باردار سالم مشکلی ایجاد نخواهد شد مگه حساسیتی چیزی باشه... شما فشارتون چند بوده؟ ولی خب غذایی مثل کشک بادمجون که همه چیزش سرخ شده اصلا خاصیتی هم نداره... اگه می تونی دوباره از دکتون بپرسید یا اگه کسی نوبت داره، این هم از دکترش بپرسه که برای فشار معمولی، خانمی که نمی تونه لبنیات بخوره مجاز به خوردن کشک هست؟ واقعیتش خیلی از غداهای ایرانی خاصیت خاصی ندارن و به قولی شکم پرکنن...

راستی برنامه های خوبی هم هست... یه دونه خوبشو نصب کن و هر روز مطالعه کن... خیلیاشون با توجه به ارگانی که داره ساخته میشه، میگن چه موادی خوبه چی خوب نیست چیکار بکن، چیکار نکن...
من فایل یه کتاب رایگان هم توی یه تاپیک گذلشتم اونم بگیر و بخون... هفته به هفته همه چیییی  رو نوشته.... از روحی تا جسمی...

و بازم تاکید می کنم عاطفه جان... با گوگل دوست باش... ما توی یخچال شما رو نمی بینیم بتونیم پیشنهاد غذایی بدیم، شما خودت باید اطلاعاتت رو ببری بالا و انتخاب های هوشمندانه و مناسبی داشته باشی... از اونورم هیچکس قرار نیست جای شما درد و سختی رو تحمل کنه حتی مامانت... پس اول به فکر خودت و بدنت و بعد به فکر جوجوی تو دلیت باش... بدون این مسیریه که خودت طی می کنی... تنها... بقیه نهایتا یه دستی برات دراز کنن... ولی این خودتی که باید کل مسیر رو بری... پس دستات رو بذار روی پاهات و بلند شو که بعد از بچه وقت سر خاروندن هم نداری....
خدا به همراهت
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Hami99، lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
من برای فردا ساعت ۶ کلاس انلاین تغذیه بارداری رو شرکت کردم
مرسی از همتون
دیشبم عدسی درست کردم بزووووور خوردم یکمم موند ک صبحانه خوردم
سعیمو میکنم ب تغذیم دقت کنم
با توجه ب اینکه یکم دندونم صبح درد گرفت و از دیشب ک مسواک زدم و نخ دندون لثم خون اومد تصمیم دارم غذای مفید بخورم البته تو اپلیکیشنی ک دارم گفته تو هفته ۱۴ و ۱۵ بخاطر افزایش خون بدن خونریزی لثه و حتی بینی پیش میاد
  • Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۸:۲۶ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: خب کلاس تغذیه انلاین کجا میشه شرکت کرد
پیجای اینستا ک ی زمان خاصی کلاس میزارن ک تا بخوام پیدا کنم لابد ی ماه میگذره
گیج شدم که

پیدا کردن کلاس کار دو ساعته...
فقط برو بگرد، مراکز مختلف بارداری رو سرچ کن... ماماسایت، نسل امید، اینها رو فالو و مطالعه کن... نسل امید ۳ سال پیش لایو تغذیه داشت، نمیدونم سیو کرده یا نه، برو ببین... همینجوری خودت رو توی اطلاعات بارداری غرق کن... نصف روزم نمیکشه چرا یه ماااه؟ من توی بارداری ۴۰ تا کتاب خوندم، کتاب ویلیامز رو خوندم که مال مایی و تخصص زنان و زایمانه، کلی پیج و سایت می خوندم... کلی اپ مختلف داشتم و دائم مقایسه می کردم... شما نمیخواد چندتا، فقط یه دونه خوبشو پیدا کن و پیگیر باش... دکترهای خوب پیدا کن که حواسشون بهت بیشتر باشه...
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۶، ۰۲:۳۶ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام به همه
من برای فردا ساعت ۶ کلاس انلاین تغذیه بارداری رو شرکت کردم
مرسی از همتون
دیشبم عدسی درست کردم بزووووور خوردم یکمم موند ک صبحانه خوردم
سعیمو میکنم ب تغذیم دقت کنم
با توجه ب اینکه یکم دندونم صبح درد گرفت و از دیشب ک مسواک زدم و نخ دندون لثم خون اومد تصمیم دارم غذای مفید بخورم البته تو اپلیکیشنی ک دارم گفته تو هفته ۱۴ و ۱۵ بخاطر افزایش خون بدن خونریزی لثه و حتی بینی پیش میاد

آفرییین
بله ممکنه ولی این خونریزی های بی دلیل، درد نداره، اگه درد دندون داری، ریزش مو داری، توجه های خاصی لازم داره
  • atefehjjjjjjj، Sahraa71، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز عزیز
حتما بهداشت میپرسم ک مشاور دارن یا نه
خودمم از دیروز بخدا استرس گرفتم ک برم دنبالش
چیا سید حتما میخرم حتما
میگم کشک رو با یکم اب مخلوط کنم بعد تو یکم روغن پیاز تفت بدم کسک بریزم توش بخورم خوبه؟ اینجوری دوس دارم قبلا خوردم
کتابتم دانلود میکنم
مرسی ک کمکم میکنین
فشارمم هربار خوب بوده اخه اینبار ۱۱ بود

ظهرم به مادرشوهرم گفتم لطفا ابگوشت بپز پررو گفتم دیگه ک پروتئینم تامین بشه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان