ترگل منم در میارم
آفرین ترگل
خدا قوت
آفرین ترگل

خونه تکونی
|
ترگل منم در میارم
آفرین ترگل ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۲:۵۶ صبح
بچه ها من اصن حس خونه تکونیمم پریده بدجور
هیچ کاری نمیکنم البته کمدا و کابینتا و اخرای بهمن مرتب کردم ولی دیگه هیچی ![]() هی ب شوهرم میگم بیا شروغ کن شیشه هارو تمیز کن تراساروبشور میگه فردا بارون این هفته بارون حالا ولش کن ![]() اینجوری ک پیش میریم تا سال تحویل بارونه ![]() فقط دوشنبه قرار بیان مبلامو بشورن و ماه بشه ترگل سربارو میگی ؟ من درنمیارم
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۰۱:۰۹ صبح
مرسی بچهها..
وای فردا بشه پردههای اتاق خوابها رو بشورم جشن میگیرم و به خودم شیرینی تر جایزه میدم ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۰:۰۹ صبح
من همونجوری ریختم ماشین ولی بهتره در بیاری
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۰:۱۳ صبح
ممنون کژال و ندا جون.
![]() دقیقا ،یعنی میومدم اتاق خواب ها،انگاری اثاث کشی کردیم،تازه چیدم وسایل رو دخترا من دیشب کمرم حسابی درد میکرد،امروز هم پشت ران هام گرفته،همینقددددر بی جنبه ام ![]() ![]() • 2015، mahtakhanoum، Mari90، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۰:۲۱ صبح
ترگل سرب هم به ماشینت صدمه میزنه هم ممکنه خود پرده رو پاره کنه
الهی و ربی من لی غیرک...
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۰:۴۲ صبح
نسیم جون خدا قوت ولی دخترم آخه جوگیری تا کجا؟!!
![]() من دو سه هفته پیش کارای خونه تکونیم تموم شد ولی به لطف پدر و پسر انگار که نه انگار... پنجشنبه خونه نبودم اومدم دیدم بالکن ترکیده انقدرر نامرتب شده که آخه من نمیدونم این دو تا چیکار بالکن دارن؟!!!
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۰:۵۸ صبح
کیانا جون منظورم سرب نبود. سربو که درمیارم. اون گیرههاش منظورمه
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۲:۳۹ عصر
نرگل من در نمیارم, اما سر پرده که گیره ها بهشه رو رولمیکنم یه جوراب همسرمو میکشم سرش قشنگ که در نیاد بعد میکنم لای پرده میندازم ماشی, نه در میاد نه میریزه نه باید هی دونه دونه در بیاره ادم باز بزنه بهش
۱۴۰۰/۱۲/۲۲، ۱۲:۴۹ عصر
آهان ترگلی.. من اونا هم درمیارم.. یبار یکیش جامونده بود و رنگ داده بود به پرده.. فلزی بود البته.
الهی و ربی من لی غیرک...
|