موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
منم همه لباسهاشون رو شستم. به خاطر فشارم یه نیمچه ساکی هم بستم. دارم کم کم رو مغزم کار میکنم که آماده باشه و بتونه بپذیره، چون من کلا یه مدلی ام که اتفاق غیر منتظره بیفته برام خیلی خیلی اذیت میشم و باید آمادگی ذهنی داشته باشم تا بتونم مدیریت کنم. انشالله که برای هممون به وقتش و به بهترین نحو اتفاق بیفته.
بچه ها من حرکت یکی از قلهامو خیلی کم حس میکنم. به نظرتون بگم امروز تو مطب nst انجام بده؟ حرکتشون از کی کمتر میشه؟ میگن وقتی جاشون کم باشه حرکتشون کم میشه.
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۲:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۲:۰۳ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۱:۵۰ عصر)youtab نوشته است: سلام به همه مامانای خوشگل و گردالو 
بچه ها میشه در مورد nst بهم توضیح بدین لطفا؟
من الان هفته ۳۳ام کی باید بدم؟
رزعزیزم مرسی بابت اطلاعاتی که در مورد ساک و لوازم بیمارستان و مسایل بعد از زایمان نوشتی خیلی خیلی به درد بخور و خوب بود من چیزایی رو که از خوراکیاش نداریمو لیست میکنم و حتما میخریم :*
خواهش می کنم عزیزم
خوشحالم که براتون مفید بوده
البته می تونید با توجه به نیاز و شرایط خودتون شخصی سازیش کنید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
ترگل جون حفظ روال سابق مهمه اگه اون نی نی از اول کمتر تکون میخورد الانم اکی هست
بهرحال nst هم خیلی خوبه
یوتاب اون مطب دکتر مشغق میری یه اتاق دست راستی هست که دو تا تخت داره اونا برای نوار قلب جنینن که ضربان قلب رو حین تکون خوردن جنین ثبت میکنه
بایدی نداره به محض اینکه احیاس تغییر در تعداد حرکات بچه بکنی تو هفته های بالا دکتر میگه nst بده. من بهمن بودم به خانومی اومده بود هفته ۲۹ بود من تو هفته ۳۷ بودم یکی هفته ۳۹ بود خلاصه متغیره عزیزم
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۵:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۵:۵۶ عصر، توسط Targol.)
مرسی نونا جون. امروز قبل اینکه برم مطب چندتا حرکتشو حس کردم. به دکتر دومم گفتم. گفت دوقلویی یه وقتهایی تشخیص نمیدی کدومه، همین که بعد غذا سه تا حرکت حس کنی کافیه. که گفتم سه تا رو حس کردم. گفت خوبه و دیگه nst نگرفت.
بهم گفت اگه انشالله مشکلی پیش نیاد و دکتر رحیمی دستور ختم بارداری نده تو ۳۷ هفته زایمانت میکنم. و اینکه گفت ریه دوقلو دو هفته جلوتر از یه قلوئه. با اینکه اندازه اش کوچولوتره
خلاصه خیلی بهم آرامش داد. کما فی السابق فشارم اونجا نرمال بود خداروشکر...
تشکر رو برداشتن؟؟
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
خب خدارو شکر ترگل جون
آره کلا دو قلو زودتر از نی نی تک تکمیل میشه، ولی کلا ترگل جون در نهایت هرچی نظر دکتر رحیمی بود حتما عمل کن میدونم باهاش استرس پیدا میکنی اما به کارش و تشخیصش شک نکن
تشکر Received:
2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
منم چند روز پیش رفتم دکتر.قلب تشکیل شده بود.آزمایشم دادم که قندم نرمال بود ولی کم کاری تیرویید دارم که دکتر غدد برام لووتیروکسین نوشت.همچنان حالت تهوع دادم که با دمیترون بهتر میشم.
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
اعتبار:
25,418
بله نونا جون، حرفت درسته. خودم هم به تشخیصش ایمان دارم. دکتر دومم هم خیلی قبولش داره و گفت هر چی اون بگه.