۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۰۵ صبح
نسیمه جون دیشب نبود خونه که شستمشون؛ طفلکه نرمک

خونه تکونی
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۰۵ صبح
نسیمه جون دیشب نبود خونه که شستمشون؛ طفلکه نرمک
![]() ![]() ![]() ![]() • 2015، Hamii99، sims s، Targol، youtab،
لیدان جون رهاش کن، اگه قسمتت باشه خودش برمیگرده
![]() خوب من جاکفشی رو تمیز کردم. به نظرتون حرکت بزنم پرده رو درارم؟؟ ![]() • 2015، Almam، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۲۰ عصر
ترگل جون قسمتم نیست انگار البته خیلی هم مهم نیست فقط این صحنه رو باهاتون به اشتراک گذاشتم تا ببینید و بگید تو نمیخواد خونه تکونی کنی.. منم که حرف گوش کن
![]() ![]() ترگل تا داغی در بیار خواهر ...
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۳۴ عصر
پری سیما
![]() اقا من دیروز بعدازظهر رفتم اون طرف کلی آشغال و کلیییی تیکه پارها های کاغذ دیواری و حتی اضافات ام دی اف کابینت ها رو با همسر جمع کردیم (البته90 درصدش رو همسر جمع کرد) بعد هم یه جارو کشید و یه تی هم فقط برای کم کردن گرد و خاک کشید منم کلی گچ به اون قسمت بین کابینتها بود با سیم ظرفشوئی کشیدم رفت یه دستمال علی الحساب به در خونه و کمد دیواریها کشیدم اینا خونه تکونی محسوب نمیشه مگه . . ![]() • 2015، Mari90، mona70، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۱:۴۴ عصر
خسته نباشی لیدان
والا حساب میشه ![]() منم چمدون بستم و اومدم خونه مامانم. یه عالمه کار هم مونده بود که به راحتی نادیده گرفتم در خونه را بستم و اومدم خخخ ایشالا بعد از عید خدا بزرگه
ترگل زیاد مایع ریختی
الان هیچ کاری نکن خودش میشوره و کف ها میرن برای پرده سه چهارم پیمونه کافیه ولی کلا پرده خیلی کف میکنه به خاطر جنسش
۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۲:۳۰ عصر
مرسی ماری جون. الان کفهاش رفت
![]() ![]() • 2015، mahtakhanoum، Mari90، nona، sims s، youtab،
وای ترگل
![]() ![]() ![]() منم یبار یه پتو مسافرتی گذاشتم زیاد مایع ریختم کلا جایی قابل رویت نبود ازبس کف زد بالا .فقط احتمالا یه آبکشی اضافه هم بخواد مری جون خوش بگذره عزیزم ![]() • 2015، mahtakhanoum، Mari90، sims s، Targol، youtab، |