۱۴۰۰/۵/۱۸، ۰۸:۲۶ عصر
روشنک جان احتمالا بهت اسپرین میده نگرانی نداره
ایشالا داپلر هم میری مشکلی نیس
ایشالا داپلر هم میری مشکلی نیس
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۵/۱۸، ۰۸:۲۶ عصر
روشنک جان احتمالا بهت اسپرین میده نگرانی نداره
ایشالا داپلر هم میری مشکلی نیس ![]() • atefehjjjjjjj، lili_61، Rose، Roshanak7367، Sahraa71،
۱۴۰۰/۵/۱۸، ۰۹:۱۰ عصر
مگه باید چند باشه؟
![]() • atefehjjjjjjj، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71،
۱۴۰۰/۵/۱۸، ۱۰:۲۴ عصر
اره منم حس میکنم بیخیال بشم برنج رو فوقش کمتر میخورم خودمو با چیزای دیگه سرگرم میکنم
مرسی نظر دادین سبوس برنج رو چجوری میخورین شما؟ میگم من ۱۴ هفتم تموم شده چند روزه ی نبض رو شکمم حس میکنم بنظرتون بچه هست یا چیز دیگه؟
۱۴۰۰/۵/۱۸، ۱۱:۴۶ عصر
مامانا کنجد همه میگن نخور خوب نیس برات
واقعا خوب نیس؟
۱۴۰۰/۵/۱۹، ۰۱:۱۲ صبح
لی لی جان منم هفته 22 اولین بار حرکتشو حس کردم که محسوس بود
دقیقا حالتو درک میکنم. منم اون موقع همش نگران بودم وقتی تکون میخورن و ابراز وجود میکنن آدم از سلامتیشون خیالت راحت میشه. ولی نگران نباش . دیر نیست
۱۴۰۰/۵/۱۹، ۰۱:۱۳ صبح
عاطفه جان هر چیزی کمش ضرر نداره
بنسای آب خیلی زیاد بخور ، سرم هم نوشته واست؟ ![]() • lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71،
۱۴۰۰/۵/۱۹، ۰۱:۱۵ صبح
(۱۴۰۰/۵/۱۹، ۱۲:۲۳ صبح)Bonsay نوشته است: بچه ها من یه بلایی سرم اومد امشب بنسای جان تسته چی بود؟ آمینوشور؟ سخت بود؟ حس نشتی منو دیوونه کرده نگران نباش. تا جایی که من میدونم با استراحت اکی میشه ![]() ![]() • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71،
۱۴۰۰/۵/۱۹، ۰۱:۳۵ صبح
مرسی بنسای جان. پس چرا تو نی نی سایت همه نوشتن بعد از اون تست غش کردن و مردن و خیلی درد داشته و ...
![]() الان نظری درباره ارسالت ندارم. اون تکه خونریزی و دراوردن رحم یه جوری حال منو خراب کرد که به بقیش نمیتونم فکر کنم ![]() ولی درباره محب کوثر مامانم کمرشو عمل کرد و ما بسیااااار راضی بودیم. کلا از همه نظر عالی بود. من اگر دکترم اونجا بود حتما انتخابش میکردم |