۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۴:۴۳ عصر
اره دیگه. باید تمیز کنی.
تو انباری مشغول باش شاید بهت برسم
|
خونه تکونی
|
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۴:۴۳ عصر
اره دیگه. باید تمیز کنی.
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، Almam، mona70، Rose، youtab،
منم از صبح تراسو تمیز کردم و شستم و گلدونا رو آماده کردم برای سبزی کاری های پیش رو
اینقدر حالم خوب شد حددددد نداره علیرغم شلوغ کاریای گل پسر و نموندنش پای کلیپ ملیپ ها، باز حالم خوب شد هی می رم نگاه می کنم میام
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، 2015، mona70، Targol، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۷:۴۰ عصر
من امروز بیخیال خونه تکونی شدم رفتم به داییم سر زدم چون عید تهران نیست
به قول شوهرم گرد و خاک همیشه هست خودمو دلداری میدم
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، 2015، mona70، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۸:۴۹ عصر
منم امروز سرویس بهداشتی رو سابیدم !
بعد فرش آشپزخونه و اتاقو شامپو زدم الانم خسته م ! میخوام برم ددر :| بقیه ش فردا!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، خانم فسقلی،
منم حموم رو سابیدم. هنوز کلی کار مونده و فردا مسافریم. و بدین سان انقد بشورید و بسابید که اصلا پوست دستتون زبر شه. منم خونه کثیفمو میندازم و میرم ددر دودور. تا این کژال خانم نیاد پز نده. بازم بودین یادم نمیاد. سبزه مو هم میفروشم. ۱ تومن.
بفرما. خانم سپی که خیلی خانووووومه
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، 2015، Almam، mona70، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی،
ترگل
دوستان برای تمیز کردن رسوب از کتری لعابی پیشنهادی دارید؟ سرکه و جوش شیرین جواب نداد
سرکه چرا جواب نداده! سرکه صنعتی استفاده کردی دیگه کژال؟ من سرکه میریزم میجوشونم ، مثه اینکه الان خریدم کتری مو
![]() ترگل کجا میرید؟ با ماشین خودتون؟ ![]() فضولم نیستم
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، 2015، mona70، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۰:۴۶ عصر
آلما خونه مامانم اینا. سوالات بیشتر ایشالله صندلی داغ
)آره ماشین خودمون.
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، 2015، Almam، mona70، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۱:۱۷ عصر
آلما جان سرمه صنعتی منظورت همین وردا ایناس دیگه.
اره میریزم. فایده نداره اصصصصلا با آب رقیقش میکنی؟
۱۴۰۰/۱۲/۲۷، ۱۲:۲۶ صبح
ترگل پس میبینمت اونور
![]() آره کژال جان اونارو میگم ، ببین ۳/۴ کتری رو سرکه میریزم ، ۱/۴ آب ، بعد میذارم جوش بیاد و همینطوری یه ربعی میجوشه ، قشنگ کامل تمیز میشه ، دیدی تمیز نشد یه با دیگه تکرار کن
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• (کژال)، 2015، Nedaa28، Targol، youtab، خانم فسقلی، |