امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
(۱۴۰۰/۵/۱۹، ۱۱:۲۷ صبح)Nedaa28 نوشته است: منم پیانویی گرفتم نمیدونم هنوز خوبه یا نه
بچه ها من الان میخوام چند تا اسباب بازی و جعجغه مارک هولا سفارش بدم ، یه کم قیمتاش بالاس
به نظرتون خوبن؟ تجربه ای دارین ؟

ندا جون من هولا رو نمیشناسم ولی اسباب بازی بدو تولد برند پلی گرو عالیه. توصیه میکنم حتما چند ت بگیری مخصوصا توپش، لاما و زرافش که هم زمان هم جغجغست، هم پارچش از چند جنس مختلف تشکیل شده تا بچه حس لامسش تقویت بشه ، هم دندونگیر داره، هم  بعضی هاش موزیکاله
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
دوستان شانه و برس باید چه مدلی بگیرم برای نی نی که سرش اذیت نشه؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من چیکو گرفتم عزیزم
برسش از ایناست که جنس حالت کنف داره
پسرم دوس داره موهاشو میکشم
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون تشک بازی واجب نیست و ممکنه یه دقیقه هم توش نمونه... بذار بچه دنیا اومد با چند باری با مال خواهرت تست کن اگه توش موند، تهیه کن... برای خرید دیر نمیشه... ولی بخری نو هم باشه واقعا نصف قیمت هم برنمی دارن چون وسائل بچه خیلیا حساسن و خیلیا یه دونه بچه دارن که میخوان همه چیزش نو باشه دیگه دست دو نمیخرن... حتی نوووو

شونه و برس هم من از این چیکو فیک ها باشه فکر کنم... اون موقع حدود 20 تومن خریدم... کاملا هم راضی ام... برسش موییه، نرمه و هم برس هم شونه اش جغجغه هم توی دسته ش داره... کلا نکته ی انچنانی نداره...

ولی الان که هزینه هات داره زیاد میشه حتما با لیست خریدت رو انجام بده... از موارد غیرضروری و دکوری پرهیز کن مثلا از این دور تخت ها یا تاب های دست دوز و... اینها اصلا نخر... یا مثلا کارهای نمدی و... شما که هنرمندی فکر کنم برات کاری نداره و با همون نمد، کلی عروسک می تونی درست کنی به جای عروسک آماده ی پولیشی گروووون، میتونی به اتاقش رنگ و لعاب بدی و تم مثلا حیوانات باشه هم برای یادگیری حیوانات، صداها، رنگها خوبه هم بچه زود به حرف میفته نسب به اینکه کلا چندتا عروسک آماده ی محدود داشته باشی... می تونی ماه و خورشید و ستاره و کلا لوازم درست کنی، کتاب های سکوت یا مونته سوری درست کنی... اگه آدم هنرمند باشه واقعا می تونه خیلیییییی توی هزینه ها صرفه جویی کنه... الان یه روکش تخت 1 تومن میشه.. همین نمدا 1 تومن میشه... کوسن و دورتخت نیم میلیون میشه، حتی پرده و آباژور هم می تونی خودت درست کنی...

اون خریدای اصلی که صندلی ماشینه و تخت بهترین جنس بخر چون واقعا کیفیتشون مهمه و مدت طولانی هم قراره استفاده بشن...
کمد و چه میدونم دراور و اینها هم اگه بخوای اتاقش دوستدار کودک باشه، از مدل های مونته سوری انتخاب کن که بچه مستقل بار بیاد، اگه کسی رو دارید که دست به ابزاره، واقعا با چند تکه MDF می تونید خیلیاش رو خودتون بسازید چون خیلی ساده هستن، اگه گرونه بخاطر اینه که مده... حتی بخوای بخری می تونی قیمت مناسبش رو پیدا کنی یا به کارگاه سفارش بدی نه آماده از مغازه بخری...
کالسکه و فرش و اینها رو می تونی ایرانی معمولی بخری، چون کالسکه یکی دوسال بیشتر به کار نمیاد و به نظرم پسربچه ها چون فعالن قبول نمی کنن... پسر من 12 ماهگی راه افتاد و دیگه بعدش نمیشد توی کالسکه نگهش داشت...
بهداشتیاش هم برند ایرانی معمولی هم بخوای بخری یه تومن باید براش کنار بذاری با احتساب پول پوشک اون یکی دوماه اول...
حواست به بعد زایمان هم باشه که هزینه داره... هزینه های بعدش غافلگیرتون نکنه... یه مقداری برای مواقع اضطراری داشته باشید...

کلا برای خریدات، قبلش تحقیق کن و برندها رو بشناس و احساسی خرید نکن... لباس رو هم کم بخر... بعدا واقعا می تونی هر چی بخوای بخری... بازار پره... محدود بخر و نگران نباش Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Hami99، Nedaa28، nona، Paula، Seti69، Sh96.shamim، youtab، آیسان، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
رز جان دیدم گفتی به خاطر رفلاکس بچه آغوشی خریدی. خیلی ایده خوبی به نظر میاد برای تو خونه. منم میخوام بخرم، دیجی پر از چیکوهای احتمالا فیکه. میشه بگی چه نکته ای برای آغوشی مهمه؟ نمیخوام میلیونی هزینه کنم. در حد ۵۰۰ مثلا
یه چیز دیگه، تسک آنتی رفلاکس خوبه؟ شیب ۱۲ درجه اصلا به درد رفلاکس میخوره؟
  • (کژال)، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
جالبه، وان رو دختر من هم دوست نداره؛ از اونجایی که هزینه بعضی وان ها بالاست بهتره خیلی هزینه یراش نکنید. فقط من خوشحالم که وانش تاشوئه و جمعش میکنم میگذارم گوشه کمدش

کالسکه هم دختر من تا ده ماهگی بیشتر استفاده نکرد
  • (کژال)، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۵:۱۹ عصر)Targol نوشته است: رز جان دیدم گفتی به خاطر رفلاکس بچه آغوشی خریدی. خیلی ایده خوبی به نظر میاد برای تو خونه. منم میخوام بخرم، دیجی پر از چیکوهای احتمالا فیکه. میشه بگی چه نکته ای برای آغوشی مهمه؟ نمیخوام میلیونی هزینه کنم. در حد ۵۰۰ مثلا

منم دنبال آغوشی تو همین رنج قیمتم ممنون میشم معرفی کنی.
دوستان کریر چه برندی خوبه؟ نمیخوام خیلی گرون باشه
  • Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان این آغوشی ها که میگین منظورتون اون مدلاس که شبیه کولی برعکس هست. تا چه سنی میشه استفاده کرد؟ من همش احساس میکنم پای بچه توش ناراحته.
آخه یه جور پارچه ای هم هست. یه پارچه خیلی دراز که میپیچن و نی نی رومیزارن توش

وای وقتی میگید کالسکه کم استفاده میشه غصم میگیره. من کالسکشو گرون خریدم گفتم دیگه تا 4 سال میشینه?
  • Rose، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها من رفتم یه مغازه ای که اغوشیای مختلف داشت چیکو بود سه مدل و اینفنتینو من احساس کردم انفنتینو هم پارچش نرم تره هم جنسش بهتره چیکو یکم حالت برزنتی داشت که فکر کنم عرق کنه هم مادر هم بچه
۷۰۰و خورده ای بود فکر کنم
من اونو گرفتم
  • (کژال)، Rose، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
کژال جان
به بچه بستگی داره.پسر من تقریبا دو سالشه و همچنان عاشق کالسکه است.
  • (کژال)، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان