موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
۱۴۰۱/۱/۱۷، ۱۲:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۱۷، ۱۲:۲۴ صبح، توسط Celin.)
دوشیدن خیلی یه جوریه
منم سختم بود یه بار سینه ام ماستیت شد با چه مکافاتی دوشیدم
اگر دختر گلت بعد یکسالگی شیر پاستوریزه رو قبول کنه خیلی خوبه یه وعده تایمی که نیستی بخوره
پسر من خالی نمیخوره یا صبح تو اوتمیلش میریزم یا عصر با موز و ....یا سوپ شیر و سس بشامل تو غذا
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
والا فقط امیدوارم
ماست و پنیر که دوست داره امیدوارم شیرم بخوره مخصوصا که لیوان بلد نیست بگیره درست که صد درصد مقصرش منم
تشکر Received:
797 in 125 posts
تشکر Given: 1,914
اعتبار:
809
سلام مامانا
سال نو همگی مبارک ایشاله سال خوبی برای هممون باشه
یه سوال راجب شیرخشک، من الان آپتامیل یک میدم حالا متوجه نشدم از ابتدای شش ماهگی باید آپتامیل دو بدم یا انتهای شش ماهگی؟
از دو جا پرسیدم متفاوت جواب دادن
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۹:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۹:۲۴ صبح، توسط Rose.)
(۱۴۰۱/۱/۱۷، ۱۲:۱۴ صبح)nona نوشته است: خب درست عمل میکنی بعد یه سالگی هم میگن سه بار کافیه نهایت چهار بار فقط خواستم چک کنم باهات
آخه برم سرکار فقط صبح میتونم شیر بدم و عصر که بر میگردم و شب موقع خواب
متاسفانه طول روز نمیتونم دوشیدنم اصلا نمیتونم و دوست ندارم. همون طول روز با ماست و پنیر و شیر پاستوریزه باید سر کنه فکر کنم
دیروز کهدخترم از ۶-۶:۳۰ بیدارباش زده بود کلا ،عصر حوالی ۳-۴ تصمیم گرفتم ایشالا بزرگ شد رفت خونه خودش خدا ساهده وقت و بی وقت دم ظهر نصف شب میرم زنگ خونشو میزنم تا خود صبح با صدای بلند فیلم و موزیک گوش میکنم نمیذارم بخوابه هرجای دنیا که باشه اینکارو میکنم
از طرف یه مادر کینه ای 
من و همسر هم همش می گفتیم که وقت مدرسه ش که بشه، از ساعت 5.5-6 شروع به سر و صدا می کنیم که از خواب بپره تا بره مدرسه

واقعا بیدار شدن ساعت 5-6 اصلا بد نیستا، ولی بدیش اینه که اولا با نیازی همراهه و کنارش جیغ و گریه هست... از یه طرف هم وقتی زود بیدار شه، می فهمی که گل روز از دست رفت... اینا باعث میشه به آدم فشار بیاد
ما دنبال مهدیم اصلا باورم نمیشه اینقدر که خوشحالم

منتظرم که بره مهد منم یه زمانی رو آزاد شم به کارام برسم و زودتر دفاع کنم

انگار دارم خواب می بینم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
کتایون جان منم پایان شش ماه شماره دو رو شروع کردم براش
...
وای سلین جون خدا نگهش داره برات
...
نونا منم همسرمم از این نقشه ها کلی میکشیم خخخخ بعد همسرم پشیمون میشه عذاب وجدان میگیریم
...
رز جون به سلامتی عزیزم چه خوووب, امیدوارم به زودی یه مهد عالی پیدا کنی عزیزم
...
راستی عاطفه این شیر دادنی که رز گفت هم من انجامدادم خیلی خوبه, توی اپارات و یوتیوب ویدیو های اموزشیش هست, بچه زو میذاری زیر بغل سرش رو از زیر دستت میاری دم سینه, خیلیم راحته, حتما ببین ویدیو هاشو عزیزم
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
سلام دوباره
یوتاب جون چی سرچ کنم تو یوتیوب؟
من رفتم پیش متخصص دوتا سوال برام پیش اومده
دکتر گفت سرش مشکلی نداره از پشت ک کلا اگ صافه ارث از پدر مادرش رسیده و کاری نمیشه کرد جز بستن محکم دستمال ب سر
ک اونو دلشو ندارم
و اینکه یوتاب جان شما کجای سر پسرت ناهماهنگ بود ؟ من ک گفت با ی سینه شیر دادن ک سر بچه رو کج نمیکنه سینه و بالش نرمه !
پس من چجوری به بالش حساب کنم ک سرش درست شه؟
پایین گوشاش ی طرف یکم صافه یکی دیگه گرده
سوال دوم اینکه دکتر گفت وقتی میشوری از جلو به عقب بشورش ک بازم نفهمیدم
اخه وقتی پی پی میکنه رو ی دست بلندش میکنم و زیر شیر میگیرم اول باسنشو میشورم بعد سمت واژنشو ک اونم تو واژنشم گیر داد تمیز کنم اونو چ کنم اصن میترسم دست بزنم به وسط واژنش!
دیگه اینکه من این روزا ک گرمه بچه ۳ ماهه رو میشه با بلوز شلوار نخی بدون کلاه برد بیرون؟ سرما نمیخوره؟ دکتر ک حرف رز جان رو گفت که سرما خوردگی ویروسه با هوا نیس
دخترم وقتی دل درد داره کلا تو خوابم خیلی تکون میخوره عیب نداره؟