موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۱/۲۰، ۰۷:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۲۰، ۰۷:۱۰ عصر، توسط nona.)
نه ترگل تو این دو هفته همه چی پختم از حایم بگیر تا دمی گوجه، عدس پلو، انواع سوپ هیچی رسما
الان شب براش آبگوشت میذارم ببینم چه میکنه
آره ما بچه تریم قدیما ول میکردن بچه رو اصلا نمیدونستن خورد نخورد ما عین جی زل میزنیم تو دهنشون قاشقاشونو میشمریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
نونا پوره سیب زمینی چی؟نمیخوره؟!
میفهمم چقدر سخته...من همین الان که دخترم پنج سالشه هنوز سرهر وعده غذاش من استرس دارم که چرا نمیخوره..
فاطمه هستم
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
سلام
بچه ها پسر من قبلا روزی ۲ بار حداقل شکمش کار میکرد ولی الان دو هفته ای میشه هر ۳-۴ روز ی بار کار میکنه. شیر خشکش عوض کرده بودیم و هنوز بهش غدای کمکی نمیدیم.
دکتر گفت اگر تااروم نیست تا ۴ روز آکی هست. قطره و شیاف داد و متاسفانه مجبور شدین شیاف بذاریم ی بار
پسرم ۴ ماهش.
شیاف عایا بده ؟
بچه های شما معمولا روز چند بار شکمشون کار میکنه ؟
چی کار کنم کار کنه ؟
ماساژ شکمی و پوره گلابی هم میدم ولی بی تاثیر
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
فاطمه جون دهنش قفله کلا فقط واسه میوه باز میکنه و آب
شیطون خانم پوره گلابی تو ۴ ماهگی؟ چرا اینقدر زود غذای کمکی شروع کردی؟
عزیزم اون موقع ها قبل کمکی دختر من که شیر مادریه روزی پنج شش بار پی پی میکرد. ببین شیاف خوب نیست سعی کن استفاده نکنی حالا مامانتیی که شیر خشک میدن بهتر میتونن کمک بدن. حموم به پی پی کردن کمک میکنه راستی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شماره مجازی تیندر
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
نونا جان پسرم هم شیر مادر میخوره و هم شیر خشک. یعنی بیشتر شیر مادر میخوره، شیر خشک حالت کمکی داره.
دکترش گفت میتونه غذای کمکی شروع کنه مشکلی نداره. البته پسرم نزدیک ۵ ماه هست. یعنی ۴ ماهش۰ تموم ش۰ده و چند رور دیگه میشه ۵ ماه تمام
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
چه زود شروع کرده دکترش کلا زود شروع کردن جالب نیست برای گوارش بچه احتمالا بخاطر همین یبس شده یه دلیل دیگشم میتونه همزمانی دو شیر باشه وقتی خودت شیر داری دیگه چرا کمکی شیر خشک میدی
ببین دکترا با با دو شیر همزمان مخالفن حداقل دکتر دخترم مخالفه میگه یا شیر مادر کامل یا شیر خشک کامل مگر مواردی که به دلیل بیماری مادر شیر کافی نداره که خیلی به ندرت پیش میاد
تو اینستا هم دو یه تا دکتر اطفال دیدم کفتند نکنید اینکارو
چون میگن دستگاه گوارش بچه به یکیش باید عادت کنه به دو تا شیر نمیتونه دوران نوزادی عادت کنه
احتمال داره یبوستش به این خاطر باشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شماره مجازی تیندر
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سلام به همه مامانای قهرمان
پسر من دندون بالاییش که زده بود بیرون حالا از دیروز بغلیشم داره میزنه بیرون, یغنی سفید سده هنوز نزده, انقدر بد قلق و بد اخلاق و نق نقو شده که به...... افتادم... خدا منو ببخشه
الهی بمیرم پریروز یهو یه داد سرش زدم تو بغلم بود بمیرم الهی انقدر بچم ترسید گریه افتاد خاک تو سرم بعدش انقدر بوسش کردم و معذرت خواستم ازش خاک عالم تو سرم
پسر منم غذا خوردنش بد شده, نونا جونم پسر من از سیب و موز و کلا میوه بدش میاد فقط عاشق خیاره, اخه خیار چی دارههههه؟؟؟
بعد عاشق هویج بود هرچی نمیخورد هویج میریختم تا تهشو الان دیگه نه
البته برای دندونش میدونم خیلی اذیته ها اما اخه نگران وزنشم منم
حالا هفته دیگه باز ازمایش داره بچم اماده بشه جوابش میریم پیش دکترش ببینیم در چ وضعیه
بعد همش از گلوش صدا در میاره انگار ادم بزرگا بخوان گلوشونو بخارونن اونجوری, یعنی صبح تا شب و شب تا صبح!!!!
اصلا هم اروم و قرار نداره, یعنی ولش کنم از دیوار بالا میره بچه ها خیلی ماشالا بهش الهی فداش بشم شیطونه پسرم, یعنی ماشالا بهش بیش از حد ها
جوری که دیروز و جمعه دربست دوتایی در اختیار اقا بودیم واز پسش برنمیومدیم
اصلا هم اهل گول خوردن و اینچیزا نیست بخوایم حواسشو با چیزی پرت کنیم اون چیزو میگیره میندازه اونور ادامه کار قبلو میکنه
انقدر خسته ام که فقط خدا میدونه
قربون نی نی هاتون بشم انقدر دلم ضعف میره میخونمتونا
شیطون خانوم جان پسر منم شیر خشکیه هیچوقت مدفوعش مشکلی نداشت اما از ۴شنبه تا حالا خیلی دفعش بد شده بچم ناله میکنه و قرمز میشه من یا باباشو با حالت التماس نگاه میکنه بمیرم براش
من به مقعدش روغن زیتون مالیدم و کمی کره دادم با غذاش بهتر شد اما هنوز کامل نه
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
یوتاب، بیا بریم با هم بگرییم. منم همینه وضعم…
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
اخ ترگلی اخخخخخ فقط
دیروز سرمو گرفتم به خدا میگم من میدونم تو با من و اسایش داشتن حتی یه ثانیمم مشکل داری
مگه من چیکارت کردم
خخخ
احتمالاخدا همون موقع گفته برو بابا کی با تو کار داره
الان از ده گذاشتمش رو پام انقدر تو خواب وول میخوره و ۲۰ بار بیدار شده باز خوابیده با چشمان نیمه بااااز
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
سلام مامانا دخترمن هفته دیگه ۴ ماهش میشه
چندروزه حس میکنم پوشک کم خیس میکنه، بچه های شما چندتا خیس میکنن ؟پوشک کامل میبندم
دیروز بردمش دکتر. برای چکاپ خداروشکر گفت وزنش و همه چیش خوبه، فقط گفت هنوز آثار سرماخوردگی داره
بعد هم شیرخود مو هم شیرخشک میخورد ولی چند روزه انگار شیرم کافیه ذیگه تمایلی به شیرخشک نشون نمیده، ممکنه ازاون باشه کم جیش کنه؟متاسفانه یادم رفت از دکترش بپرسم