امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام بچه ها
چند تا پست آخر رو خوندم دیدم سما هم وضعیتتون مثل منه.
منم وضعیت غذا خوردن پسرم هنوز تف تفه. فقط پوره گلابی و موز دوس داره یعنی یه جعبه گلابی پوره کنم میخوره. ولی فرنی و سوپ و.... لب نمیزنه.
میخوام برم تو کار سبزیجات آب پز. هرچند از سیب زمینی و هویج متنفره.
پیاز از چه سنی میتونم اضافه کنم به غذاش؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
نونا البته اون یه پایه به ازای هر ۶ ماه باید بهش اضافه شه‌ها. یعنی میشه ۷۶۰۰ تقریبا
بعدم گفت دوقلو چون کارش زیاده دیگه حتی با هزینه اضافه هم کار خونه نمیکنن. خوبیش هم این بود گفت از شنبه تا پنجشنبه. هرچند میخواست هم شماره خودش هم چندتا ازین پرستارها رو بده و نداده هنوز Undecided

من نمیدونم چجوریم همه منو میپیچونن Sad
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
وا ترگل به همسر من گفت شنبه نا چهارشنبه!!! امروز سه بارم به همسرم زنگ زده بود تو راه مطب بودیم قضیه شما رو گفتم کفت میس کال داشته. گفتم واضح مجدد براش شرایط رو بگو ببینم چرا به ما اینقدر گرون گفته تازه همسر من بهش گفته بود پرستار خوب باشه هزینه اینپ رفت و آمدشم میدیم!!!!!
آقا ما رفتیم دکتر خوشبختانه پسر دکتر هم که اطفال خونده اونجا بود اومده دستیار پدرش شده خیلی با وسواس اندازه میگرفت و یادداشت میکرد هر دو گفتند برای دندونه اما وقتی فیلمش رو نشونشون دادم که چجوری امتناع میکنه پدر گفت باید عفونت ادراری چک بشه آزمایش ادرار نوشت، همونجا سعید رفتیم خیلی قشنگ بهم توضیح دادن چکار کنم ( ترگل یاد تو افتادم)
تا جواب آزمایشم بیاد یک چهارم سیپرو هم نوست قبل ناهار بدم بهش Sad

ترگل مار هونه اصلا نخواستیم، حتی گفتم برای لچه غذا هم نپزه فقط بازی و کتاب خوندن خوابوندن و نظافت بچه و غذا دادن همین!!!!
  • youtab، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون نمیدونم ولله. شاید اصلا پرستار نداشت. چون دیگه پیداش نشد. فردا دوباره زنگ میزنم. شاید واقعا محل زندگی رو ملاک قرار میدن Undecided
شما هم همون مادریار خواستین؟ من پرسیدم غذای بچه رو هم درست میکنن؟ (البته که من میذارم اما گفتم اگه تموم شه گرسنه نمونن بچه‌ها) گفت بلههههه کلیه امور مربوط به بچه با پرستاره
اسمش سلامت اول بود دیگه. شمارش هم این: 27630000
میگم، این شماره رو از گوگل برداشتم. الان رفتم سایتش دیدم ۲۷۶۳۰ زده. این همونه الان؟ Big Grin
چقد ریویوهای گوگلش بده ولی Undecided

نونا برای ازمایش ازون کیسه‌ها دادن دیگه؟ چند سی‌سی خواستن؟ Big Grin
من دیگه ندادم آزمایشو Sad
  • nona، youtab
پاسخ
نونا جون با سيپرو هم اشتهاي دخترت حسابي باز ميشه هم خوابش عالي ميشه
انشالله دليل اصليش مشخص ميشه و از نگراني درمياي
  • nona، youtab
پاسخ
ترگل جون نه بابا خب محل زندگی تو با من فاصله ای نداره اره همینه مگه چند تا نوری هست فک کنم شوهر منو گیر آورده Smile از بس عزیزم جانم میگه فکر کرده خبریه Smile
ایانه جان همش نگرانم سیپرو تاثیر بد نذاره اخه تو‌بزرگسالش تو درازمدت پوکی استخوان میده Sad خالا این دکتر فرشید صادقی تو اینستا دوستمونه دیشب بهش ویس دادیم بنده خدا ساعت ۱۲ ۴ بار میس ویدئوکالی انداخته بود سایلنت بود نشنیدیم خواستم سیپرو رو بپرسم
مونا جان معمولا ارد برنج حساسیت زاییش کمه ، جیغ جیغ نکرده؟ دختر من یبار از زیاد جیغ جیغ کردن تو دو ماهگی صداش گرفت
  • liyane، mona70، youtab
پاسخ
احتمالا همونه مونا جان ولی خب ح‌استم به تب و اینها باشه گلم .
ترگل اره پسره ۷ تا کیسه داد گفت شاید خراب کنی
گفت تا حدودای نصف بیاد هر یکربع چک کن
گفتم دخترم اینقدر کم غذا شده نصف روز باید صبر کنم جیش کنه
ترگل مشکلی نداره که مثلا کیسه سه ساعت وصل باشه؟
  • mona70، youtab
پاسخ
نونا بعد نمونه باید حداکثر ۲ ساعته برسونی ازمایشگاه.
به من نگفتن مشکلی داره. ولی تو سایت یکی از ازمایشگاه‌ها خوندم کیسه باید عوض شه. دقیق یادم نیست هر چقد ولی نیم ساعت تو ذهنمه. شاید اشتباه کنم. بپرسی بهتره

من کیسه میذاشتم دیگه پوشکش نمیکردم. همینجوری یا ایستاده یا خوابونده شیبدار نگهش میداشتم تا جیش کنه. میترسیدم نمونه برگرده خیلی با بدنش در تماس باشه. بعدم پوشک کنی تا میخوره. نمیریزه؟ ایستاده نصفش میریزه بیرون چه برسه با پوشک
بازم کسی تجربه داره بگه
  • nona، youtab
پاسخ
به من کفت یکساعته باید برسه حالا خونه ما غرب آزمایشگاه پاسداران
ا جدی؟؟؟ وای سخت شد که خیلی من فکر کردم مثلا شب وصل کنم صبح پر شه پس باید بپرسم مجدد
  • youtab
پاسخ
شب که وصل کنی اگه نصف شب جیش کنه صبح دیر میشه. کلا وقتی وصل میکنی باید حواست باشه.
راستش یادم نمیاد یه ساعت بود یا دو ساعت. الزایمری که من باشم.
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان