امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
من هموگلوبینم بالاس آسپرین میخورم
از اونور آهن خونم پایینه آهن میخورم
قاط زده بدنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال منم وزن نی نی همین ۲۱۰۰بود هفته۳۲...دکترم گفت خوبه..
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان کسی تا حالا تو بارداری سونوی واژینال انجام داده؟
من امروز برای بررسی جفت به جز سونوی شکمی واژینال هم انجام دادم. خیلی نگرانم که باعث پارگی کیسه اب بشه. Sad
  • lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
ما با خانواده همسرم ی جا زندگی میکنیم برادرشوهرم مدام میرفت والیبال انقد گفتیم نرو باز میرفت
الانم کرونا گرفته من ترس و لرز دارم بشدت
از اون طرفم بابا و مامانمم سرما خوردن اونجام نمیتونم برم
نمیدونم چیکار کنم
دلم میخواد فرار کنم
  • lili_61، Nedaa28، Sahraa71، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای بابا عاطفه جان چه شرایط سختی
برادر شوهرتو بکنین تو اتاق اصلا بیرون نیاد
توام میری خونه تو یه اتاق دیگه باش با ماسکم برو سرویس بهداشتی
خیلی شرایط سخت شده منم تا همسرم میره سرکار و میاد نصف جون میشم
  • atefehjjjjjjj، lili_61، Sahraa71، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۲:۲۰ صبح)(کژال) نوشته است: دوستان کسی تا حالا تو بارداری سونوی واژینال انجام داده؟
من امروز برای بررسی جفت به جز سونوی شکمی واژینال هم انجام دادم. خیلی نگرانم که باعث پارگی کیسه اب بشه. Sad

سلام عزیزم
من هفته ۳۲ بارداری هستم و آلمان زندگی میکنم. از همون هفته ۶ که برای دیدن امبریو رفتم پیش متخصص تا همین جلسه پیشم که دو روز قبل بود، دکترم تمام سونوگرافی هارو به شکل واژینال انجام داده. حتی nt رو هم واژینال انجام داد یا آنومالی را به صورت ترکیبی انجام داد، گاهی شده که سونوی شکمی هم انجام داده (تا به حال ۲ بار) اما سونوی واژینال رو هر بار انجام داده و هیج مشکلی هم نداشتم.خیلی از دوستانم هم تحت همین روال بودند و سر وقت هم بدون مشکل زایمان کردند و مساله ای براشون پیش نیومده.
پس نگران نباش
  • (کژال)، *آن‌شرلی*، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۱. روناک/ هفته 38/پسر
۲. Nedaa/ هفته ۳۵/پسر
۳. 2015/هفته3۵/ پسر
۴. الهام گلی /هفته 33 /دختر
۵. کژال / هفته 31/ پسر
۶. Sahraa71 /هفته ۳۰/ پسر
۷. بن سای/هفته ۲۸/پسر
۸. سحر بانی /هفته ۲۸/ پسر
۹.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
1۰. roshanak7367/هفته ۲۴/دختر
۱۱. کتایون خانم/ هفته ۲۲/دختر
۱۲. ستی ۶۹/ هفته ۲۱/ دختر
۱۳. لی لی /هفته ۲۰/ دختر
۱۴.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۵. **مینو** / هفته ۱۶
۱۶.♡بهاره♡ / هفته ۱۷
۱۷.atefejjj/ هفته ۱۴
پاسخ
ترس برم داشته
از همه میترسم
پدر و مادر و برادرمم از دیشب تب کردن
فقط خواهرم تک و تنها داره ازشون مراقبت میکنه
اینجا پدرشوهرم و مادرشوهرم و خواهرشوهرم و شوهرم همه دارن ب برادرشوهرم رسیدگی مبکنن
بغض میکنم وقتی یاد خواهرم میفتم
ب شوهرم گفتم ب خواهرمم کمک کنه
پاسخ
عاطفه جان مادر پدر شما هم کرونا گرفتن چون الان اصلا سرماخوردگی نداریم ویروس سرماخوردگی اینقدر بزرگه که اصلا از ماسک عبور نمیکنه
شما الان به فکر خودت باش به خواهرتم بگو داره مراقبت میکنه از اونها مواظب باشه خودش که دو تا ماسک بزنه مادر پدر و برادرتونم حتما تو اتاقشون قرنطینه بشن که خواهرتون مبتلا نشن
همسر شما هم نهایت خریدای خونشونو انجام بده و دم در تحویل بده و داروها رو برسونه ایشونو اونجا نفرست که میتلا بشه بیاد شمارو هم مبتلا کنه
اگر واحدتون جدا از واحد پدرسوهر مادرشوهرته که خیلی خوبه اصلا به مدت ۳ هفته اونجا نرو
اما اگر تو یه خونه هستید تو اتاق خودت رو قرنطینه کن چون بعید میدونم برادرشوهرتون قرنطینه رعایت کنه حتما دو تا ماسک بزن پنجره اتاقتم و خونه هم مدام باز باشه کولر آبی هم روشن باشه . به همسرت بگو که تذکرات ویژه به خانواده بده شما بارداری و وضعیت ویژه دارید
الان که بالای ۱۲ هفته ای سنتون رو نمیدونم اما اگر نوبت واکسنتون رسید حتما بزنید
  • **ماهور**، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Sufii، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان من سعیمو میکنم رعایت کنم ولی خب
پدرشوهرم اینا بالا هستن با ماسک بعد روزی چند بار میان پایین ماسکشونو در میارن میگن اینجا کولر بزنیم چایی بخوریم و ..
از طرفی هییییییییییییییییچ کدومشون رانندگی بلد نیستن فقط من و همسرم بلدیم ک اونم همسرم مجبوره مدام ببرش سرمشو وصل کنه ببرش داروهاشو بگیره و ...
من خودمو باختم
تنها کاری ک میتونم بکنم اینه ک بیخیال باشم دلمو خوش کنم ک پدرشوهرم هی میگه از دیشب ک سرم زد حالش بهتر شده اصلا پسرم خوب شده
از طرفی پدرمادرم میدونم چون چند وقته بیرون نرفتن اصلاپدرم گفت دیروز تو حیاط وسط گرما کلی کار انجام داده بعدم ک کلی عرق کرده اونده جلو اسپیلت ک یکم خنک بشه اینجا اخه هوا ۴۰ درجه میشه دیگه
در کل اونا حتی گفتن نزدیک خونمونم نیا
ولی اینجا همشون روزا بالان برادرشوهرم تو یک اتاقه ولی در بااااز
دیگه شبا میان پایین بخوابن یا در طول روز گرمشون میشه میان کولر میزنن و ی چایی میخورن
دلم گرفته
اما سعی میکنم ماسک بزنم و مدام الکل بزنم ب دستام

من ۳۰ سالمه تقریبا
  • lili_61، nona، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان