امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
وای لیانه جون چه پسرهای خوبینSmile) ولی من قشنگ احساس میکنم این دخترم میخواد زور بگه. البته امروز کمتر بود و منم از دور حواسم بود. طفلک اون یکی دخترم ناچار به مصالحه میشد Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona، youtab
پاسخ
دختر بزرگت ترگل؟ Smile
  • liyane، youtab
پاسخ
سلام
بچه ها من پسرم‌نزدیک به ۵ ماه هست. ولی من نمیدونم چه بازی هایی باهاش بکنم . باهاش حرف میزنم میخنده، شعر براش میخونم. ولی نمیدونم دیگه چه بازی هایی باهاش میشه کرد. کلا به اسباب بازی هاش زیاد توجه نمیکنه یعنی نهایت سرگرمی اش با اونا ۱۰ دقیقه است. بیشتر با دستای خودش بازی میکنه یا خیلی دستش میخوره. دکترش میگه تو ۴ ماهگی تازه دستشون کشف میکنن به خاطر همینه. ولی من نگرانم نکنه خیلی فعال نباشه. یا من براش کم کاری میکنم باید باهاش بازی های دیگه ای کنم.

بچه ها شما بچه هاتون تو این سن بودن چه بازی هایی میکردین ؟ اگر خودشون تو صفحه بازی یا با دست و پاشون سرگرم بودن میذاشتین بازی کنن؟ یا خودتون میذاشتیم وسط بازی اون؟

من سرچ هم کردم به جز حرف زدن با نوزاد، بازی خاص دیگه ای پیدا نکردم. حرف زدن هم راستش خسته میشم یعنی حرف میزنم اولش میخنده بعد پنج دقیقه باز محل نمیده به من خخخخخ
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
اره دختر بزرگم قلدره Big Grin
کوچولوهه بیشتر لیدره. بهش خط میده برن زیر مبل و میز ناهار خوری یا تو اتاق، با چی بازی کنن. اما بزرگتره از قدرت بدنیش استفاده میکنه Sad
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
انشالا نونا جونم  Shy
  • nona
پاسخ
شیطون خانم وقتی میلینی با خودش سرگرمه بذار راحت باشه بچه بزور خودتو قاطی کنی که چی Smile از فرصت استفاده کن استراحت کن مما هم همینکارارو کردیم والا کتاب عروسکی خوندیم و دالی بازی

عزیزم ترگل ماشالا بهشون
  • 2015، Targol، youtab، شیطون خانم
پاسخ
بحث کتاب خوندن شد اینو بگم
من برا پسرم خیلیییی کتاب میخوندم ی دونه بود و وقتم آزادتر بود و اونم خیلی دوس داشت هنوزم خیلی دوس داره 
برا دخترم کمتر رسیدم واقعیتش کتاب بخونم و دخترمم تا کتاب میبینه خیلییییی هیجانی میشه ولی برا خوردنش 
یعنی اصلااا توجهی ب محتوا نداره فقط میخواد هر جور شده کتابو ازم بگیره بخوره انگار ی خوراکی خوشمزه دست منه  Undecided
دیگه همون ی کم کتاب خوندن هم جرات ندارم بخونم
  • 2015، nona، Targol، youtab
پاسخ
الهام دختر منم علاقه به خوردن و پاره پوره کردن داره فقط میتونم کتابای مقوایی بخونم براش
  • Elhamgoli، Targol
پاسخ
نونا جان و الهام جان ممنونم.

من خیلی وقت ها که دارم کار میکنم میبینم پسرم با خودش مشغوله، عذاب وجدان میگیرم که اگر الان من کار نداشتم باهاش بازی می‌کردم. الان که گفتید شماها هم میذارید بازی کنن با خودشون خیالم راحت تر شد خخخ
  • 2015، nona، Targol
پاسخ
دخترهای منم وقتی کتاب میارم براشون بخونم حمله میکنن تا کتابو ازم بگیرن و بخورن. اصلا نمیذارن بخونم Sad
  • Elhamgoli، nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان