امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلام مامانا بچتون ۴ ماهه بود چه بازیایی میکردین باهاش؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
بچه ها من ضدافتاب مای میزنم براش خوبه.
  • nona
پاسخ
ستی جان من وقتی پسرم چهارماهش بود درحد دالی کردن و ادا دراوردن با صورت و چشمام باهاش بازی کردم
فاطمه هستم
Heart
  • nona، Seti69
پاسخ
مرسی ندا جان و شمیم عزیز پس من همه برندایی که معرفی کردید هر چند وقت یبار استفاده میکنم کلا تا الان ایروویکس، مای و ماتیلدا راضی داشت Smile
ندا جان شامپوش خوبه؟ ضد شوره هست؟ این شوره جلوی سر دخترم کلافم کرده نما نداره چسبیده به سرش اما بدم میاد قطعا بچه هم اذیت میشه از شوره همیشه بدم میومد سرم اومده

ندا اره صورت، گردن، دست و پاها اون بهشهایی که بیرونه spf مناسب کودک هم ۳۰ تا حداکثر ۵۰ هست
  • 2015
پاسخ
شامپو سر و بدن تو یکیه اون مدلی که من استفاده میکنم
پسر منم جلو سرش یه تیکه هست ولی قهوه ایه شوره نیست
به نظر من خوبه نرم میکنه پوست رو
اون شوره سفیدا هم دیگه تو موهاش نیست
ایروکس هم من راضی بودم
پاسخ
ندا مال دختر منم قهوه ایه همون شوره هست دیگه. بعضیا میگن به خاطر شیر مادره!! نمیدونم والا
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
من فکر میکردم حالت اگزما هست واسه آلرژیه
هفته دیگه از دکتر زندیه میپرسم
کاریش ندارم من روغن چیزی هم نزدم اصلا
پس احتمالا واسه همون شیره
  • nona
پاسخ
نه اگزما نیست دختر من از حدود یک ماه بعد تولدش آورد هنوزم پابرجاست دقیقا قیمت جلوی سرش از فرق به حلو
آره ممنون میشم بپرسی
چند تا مامان به من گفتند بچه های شیر مادری خیلیا اینطوری میشن!!! ولی احساس کردم پشتوانه علمی نداره چرا مثلا شیر مادر باید پوسته درست کنه
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
سلام بچه ها چطورین من همچنان سخخخت رگیر پسرمم سعی کزدم از دکتر برگریزان وقت بگیرم هی وقتایی یادم میوفتاد که تایم کاریشون نبود 
منم بردم دیروز پسرمو یه دندانپزشک اطفال نزدیک خونمون گفت مشکلی نداره داره در میاد اگر خیلی بیتابه شبا استا بده قبل خواب, شیر شبم سعی کن یا قطع کنی یا بعدش اب بده, روزی دو بار به بالا هم مسواک با خمیردندون بدون فلوراید بزن قد یه برنج
خلاصه هرچی خودم میدومستم و گفت خخخخ

پنجشنبه شب رفتیم خونه م ش موندیم تا ساعت یک که نخوابید بازی میخواست همش یک خوابید یکونیم با یه گریه خیلی شدید پاشد البته چشماشم باز نمیکرد 
بعد که باز کرد همچنان گریه شدیدکه تا حالاازش ندیده بودم تا ۴۵ دقیقه 
دیگه نه صدا داشت نه نفس بچم بمیرم براش 
اصلا نمیدونم چرا انقدر شدید و یهویی بود من همش داشتم میگشتم یه جونوری پیدا کنم که شاید نیشش زده باشه به خدا
  • 2015، Elhamgoli
پاسخ
مامانا من دنبال یه آتلیه کودک سمت غرب هستم. اگر جایی رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان