امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
کژال جون من بردم ژین استودیو توی شاهین شمالی قیمتش مناسبه اما کارش متوسط 
پیجش اینه zheen_studio
پاسخ
کژال جان من zhuana بردم پسرم. سمت غرب هسن. کارش متوسط و قیمتش هم متوسط. یعنی من هر جا زنگ زدم تقریبا ۲ به بالا می شد برای ۴ تا عکس و این تنها جایی بود که قیمتش مناسب تر بود.
البته بگم انتظار من عکس تو مدل همون آتلیه های خوب بود ولی اصلا شبیه اش هم نشد خخخ
پاسخ
سلام وقتتون بخیر
من همچنان مشکل سر دخترم حل نشده برام ک هیچ
هر روشی ک گفتین واسه شیر دادن امتحان کردم فقط از همون یک سینه شیر میخوره
ی سینم شده اندازه بشکه یکی گردو
ینی از هر ده بار ۸ تا از یکیه دوتا از یکی
پشت سرشم ک ی طرف صافه ی طرف گرد
اونقدرم ک بازیگوش شده تو خواب هرچی سمت گرد میزارم سرشو برمیگردونه نمیدونم چجوری فیکس کنم هرچند دکترش میگه مشکلی نیست
خیلی ناراحتم
میدونمم با ناراحتی چیزی درست نمیشه
پوشک چقدر گرون شده مای بیبی از ۸۰‌شده ۱۳۰ تومن !
منم بیشتر وقتا بچمو باز میزارم ی پارچه دورش میگیرم و ی شلوار ک پاش میکنم بدون پوشک
شما چیکار میکنین؟
پاسخ
اره پوشک خیلی یهو رفت بالا ماهم شماره ۴هفته پیش خریدیم همون ۱۳۲۰۰۰، دیروز با برچسب تخفیف و منت گذاشتن خریدیم ۱۷۲۰۰۰, تازه تخفیفشو برداره مبشه ۱۹۲۰۰۰ فکر کنم!!!!!!!!!! خود داروخونه ایه شوکه شد که چرا یه پوشک و دوتا شیر و دو تا قطره شده ۳سیصدوخورده ای
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
اره مونا جون سخته واقعا
من پسرم خونه م ش که باشیم کلا باز میگه بذارمش اما خونه چرا کثلا گاهی نیم ساعتی حالا تو هفته یکی دوبار شلوار پاش میکنم بدون پوشک اما دقیقا مناظره انگار لخت بشه ابشاری بزنه خخخخ
  • 2015، mona70
پاسخ
بابا یه مرطوب کننده و یه سامپوی ضدشوره خریدم امروز شد ۹۲۰!!! مملکت نیست که خاک بر سرشون بشه
دیگه ضدآفتاب همون ایرویکس سفارش دادم ۵۰
شمیم جون مای تو پرسش پاسخ فروشنده نوشته بود برای ۴ سال به بالا استفاده شه! هرچیم گشتم نوع دیگه نداشت
  • 2015
پاسخ
مونا من دیگه ناامید شدم ازین پوسته ها همون ماستلای فومی گرفتم لعنتی شده ۴۶۸ تومن

اگه اور کرد سیوند لطفا بگو که بعدش سیوند بگیرم

نی نی سالن شامپوی ماتیلدا رو هم داشت ( قابل توجه ندا جون) اما گفت بین این دو تا موستلای فومی برای پوسته سر بهتره چه میدونم گرفتم ببینم چی میشه
نرم کننده همون مانیلدا گرفتم
  • mona70، Nedaa28
پاسخ
سلام. بچه ها چرا بچه هاتون بی پوشک میذارید گاهی ؟ من تا حالا نذاشتم. تاثیرش چیه ؟
یعنی دکترش به من نگفت بذارم. پوشک شده ۱۷۴؟ من آخرین بار ۱۴۸ خریدم که ۵۰ تومن از سری قبل ترش بالا رفته بود. یا خوددددا
پاسخ
نونا جون من از داروخونه گرفتم روش نوشته بالای ۶ ماه
  • nona
پاسخ
منم در حد ۵ دقیقه نهایت باز بذارم دخترمو، زیادی خوشش میا جیش میکنه
چجوری باز میذارین؟ هرچی بندازی زیرشم خب گندکاری میشه!
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان