امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ستی جان من میرم تو اتاق همیشه. کلا از مدل شیردهی خوشم نمیاد یعنی معذب میشم اون مدلی. حس بد میگیرم غریبه من زمان شیر دادن ببینه. حتی وسواس دارم بیشتر مواقع شیر خشک هم بخوام بدم میرم تنها اتاق خخخ. انگار پسرم جای آروم حواسش بیشتر به شیر خوردن

....
نونا جان گفتی بعد ۶ ماهگی گل دخترت عوض شد، بدنم لرزید نکنه پسر منم عوض بشه خخخ. آخه پسر منم فعلا زیاد اذیت نمیکنه. فقط شیر نمیخواد بخوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Seti69
پاسخ
دختر منم از ۵/۵ ماهگی خوابش بد شد Sad واقعا یادش بخیر. شیر هم خودم با اصرار میدادم وگرنه اصلا بیدار نمیشد برای شیر هم.
  • 2015، nona
پاسخ
لیدی جان آتوپیک ماتیلدا گرفتم عزیزم روش نوشته کرم مرطوب کننده آتوپیک
آره ایروکس خوبه خوبم پخش میشه
خمیردندون کلگیت از دیجی سفارش دادم امیدوارم اصل باشه مناسب ۰ تا ۲ سال
آکوآفرش میخواستم بگیرم سرچ کردم ناموجوده دو تا سایت داشت قیمتاش خیلی اختلاف داشت یکی ۶۵ میداد یکی ۲۸۰
گفتم خب یعنی یکی تقلبیه دیگه و احتمال بالا نظارتیم روشون نیست

ستی جان من معمولا همیشه تو اناقم
اما تو ماشین که خب شیر میدم همینطوری معمولا پیش نیومده جایی بیرون باشم اضطراری شیر بدم همیشه قبلش شیر دادم به بچه اما چند روز پیش رستوران رفتیم دخترم خواب بود قبلشم هیچی نخورده بود بیدار شد شیر خواست منم همونجا شیر دادم شلوغم بود یکم شالمو کشیدم جلوم خب یه کار طبیعیه ملت نباید نگاه کنن ( البته حالا ننداختم بیرونا من کلا سایز سینم ۷۵ هست ) یکی دوبارم پیش اومد که دوست صمیمون ( آقا) اومده بود خونمون دو روز اون اوایل هم دخترم کلا زیر سینه بود دیگه شورش دراومده بود هی میرفتم اناق همسرم گفت چرا میری تو اناق مگه خلاف میکنی همینجا شیر بده والا نشستم همونجا شیر هم دادم ولی خب کلا بسته به مدله دیگه و حسب ضرورت. اکثرا تو اتاق یا جای خصوصی ضروری هم باشه هرجا پیش اومد

اره شیطون خانم دختر من از دو تا ۴ ماهگی خیلی کم شیر شد بعدش بهتر شد. از دو تا ۶ ماهگی عالی میخوابید توپ اصلا بعد واکسن متحول شد هنوزم بدخوابه و چند بار بیدار میشه
  • 2015، lady، Seti69
پاسخ
بچه ها انگار برنامه نویسی شدن 
پسرمنم از ۶ ماهگی خوابش بهم ریخت شبا چندبار بیدار میشد برای شیر 
مامانا به یه مامان خوابالو راه حل بدید یه بار بتونه تا ساعت ۹ بخوابه Big Grin
آخه بگو پسر ۷ صبح چه خبره هر روز بیدار میشی Undecided
  • 2015، nona، Rose
پاسخ
سنی اون کاورا هم خوبه اگه سختته راحت شیر بدی
فقط یبار امتحان کن زیر شال یا چادر به بچه شیر بده ببین میمونه؟ دختر من هر چیزی جلوش کشیده بشه میخواد موی من باشه گوشه روسری باشه هرچی باشه میکشه یعنی پوزیشن شیردهی رو رها میکنه تمرکز میکنه رو رفع مانع

سلین دختر من از ۵ پاشد شیر دادم ۷ پاشد ۷:۳۰ پاشد دیگه من مثل همیشه بی خواب شدم نگم که از ۱۰ شب تا ۵ ده بار پا شد

سلین قدر نمیدونن که بعدا موقع مدرسه و کار آرزوی خواب بیشتر رو خواهند داشت هی بهش میگم گوش نمیده
  • 2015، Rose، Seti69
پاسخ
واقعا از بارداری آرزوم شده یه روز لااقل تا ۹ بخوابم
تو بارداری روزای تعطیل هم نهایت ۷ بیدار بودم الان هم که آقا اجازه نمیده

باید یه مشاور پیدا کنم برعکس دیر بیدار شدن آموزش بده
  • 2015، nona
پاسخ
سلین اتفاقا خیلی خوبه...
فقط سعی کن شب زودتر بخوابونیش که کمبود خواب باعث بدخلقیش نشه و روز نخواد زیاد بخوابه... چون او کاملا داره طبیعی و بر اساس سیستم بدنیش رفتار میکنه... خیلی سخته میدونم ولی اصلش هم همینه... الان اگه قدرش رو ندونیم، پس فردا بچه هامون توی ۳۰ سالگی باید برن امثال کتاب باشگاه ۵ صبحی ها رو بخرن که صبح زود بیدار شن... من الان می فهمم چقدر خوبه که پسرم سحرخیزه و خدا رو شکر می کنم...

ما هم پسرم سال اول که آفتاب درمیومد یککککم نور دوارد اتاقش میشد از خواب کامل بیدار میشد با اینکه کل پنجره و در تراس رو ما فویل زدیم... دو سالگی حدود ۶ تا ۷ بود، ۳ سالگی ۷ تا ۸...
یعنی انگار ساعت گذاشته... ۸ بالاسر منه....
ولییییی دختر اگه بدونی چه خوبه... کاممملا صبحانه خورده و هشیار میبرمش مهد... چند بار دیدم مادرا ۱۰ یا ۱۰.۳۰ اومدن مهد، میگن صبحونه هم نخورده بهش بدید!!!! من اونجا فهمیدم زحماتم بی تاثیر نبوده و درسته سختی کشیدیم ولی اصصصصلا جنگ برای بیدار شدن نداریم... حالا این هفته ۸ می برمش که صبحانه هم همونجا بخوره چونکه بالاخره دارن پول میگیرن و اینکه دورهم غذا بخورن شاید زودتر مستقل خوردن رو یاد بگیره، منم روزم رو زودتر شروع می کنم...
ببین میدونم خیلییییی سخته صبح بیدار شدن، ولی خیلیش بر میگرده به اینکه خودمون دیر خوابیدیم...
اگر بتونی سبک زندگی خودتون رو اصلاح کنی و یکم خودتم زودتر بخوابی، باور کن بعدا از سلین این روزهات تشکر هم می کنی...

واقعا آرزوت جز در صورتی که شب پسرت رو مثلا پیش مامانت بذاری، امکان پذیر نیست... منم آرزوم بود که به لقاءالله پیوست Smile اگر کمیت خوابت رو میخوای زیاد کنی، پسرت که خوابید شما هم بخواب که از حالت آرزو خارج شه Smile

خلاصه که فقط خواستم از خوبی سحرخیزی فرزند بگم برات که در آینده چقدر براتون خوبه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015
پاسخ
پسر منم الان دقیقا راس ساعت۷بیدار میشه،یعنی تاخیر نداره،منم اروم بهش شیر میدم و سعی میکنم تماس چشمی نداشته باشم باهاش تا دوباره بخوابه..گاهی موفقم گاهی هم نه.
بدی اینه که ماه رمضونه و من تاسحر اغلب بیدارم و تازه ساعت۵میخوابم،۷هم این فسقلی بیدار می‌کنه یعنی کمبودخواب دارم شدید درحد همو یک ماه تولدش که همش کولیک داشت و نمیخوابید..
فاطمه هستم
Heart
  • Celin
پاسخ
رز جان یه چند وقتی خواب خودم بهم ریخته ۳و۴ به زور خوابم یبره اهل خواب روز هم نیستم ،وگرنه کلی وقت گذاشتم خوابش تنظیم بشه
به قول تو اگر شب پیش مامانم بمونه که من بخوابم اونم که عمرا بذارم شب بمونه
جز موارد خاص و دندون دراوردن خداروشکر تایم خوابش خوبه
از یک ماهگی عادتش دادم ۶ میخوابید تا ۶ صبح
الان خیلی دیر بخوابه ۹ اونم بخاطر افطار وگرنه ۸ خاموشیه
درسته همیشه اعتراض بوده وای چرا بچه انقدر زود میخوابونی اما من کار خودمو میکنم
میخوام زود بیدار شدن عادتش بشه بعدا براش عذاب نباشه بخواد غر بزنه و بد اخلاق بشه

فاطمه جان  پسرای ما قرار نیست به دل ما راه بیان Undecided
من و تو باید ساعت خوابمون رو تنظیم کنیم با این شیطونا Angry Big Grin
  • 2015
پاسخ
آره دقیقا ماییم که باید با اونها خودمون رو تنظیم کنیم...
واقعا هم من به چشم برکت رو دیدم توی سحرخیزی... چون منم آدم شب بودم... الان می بینم اوه اوه صبح چه خبره...
صبح زود بیدار میشی، یه صبحانه ی خوب می خوری، یه ورزش می کنی، یه دیپلم می گیری باز می بینی ساعت هنوز 10 نشده Smile جل الخالق Smile ترافیک فوق العاده کم... همه جا خلوت... اعصاب ها آروم... همش کار آدم راه میفته... بر عکس آخر وقت که همه هول دارن برن خونه، نصف کارمندا فوری زدن بیرون با مرخصی ساعتی، شیر، بچه وووو... ترافیک شدید... همه بی اعصاب...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Celin
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان