امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ندا جون خواستم بگم کاری که شما سر غذا خوردن پسرت انجام میدی درست بود که وقتی نمیخوره جمع میکنی دیروز دکتر گفت خیلی اشتباه کردی یک ساعت و بیشتر زمان گذاشتی برای وعده هاش گفت امتناعش رو به محض اینکه دیدی کلا غذا رو جمع کن تا چند ساعت دبگه.گفت نهایت زمان یک ربع تا بیست دقیقه بیشتر نه
فعلا که از دیروز دارم عمل میکنم تا دهنشو قفل میکنه یا رو بر میگردونه جمع میکنم این دو هفته نیم کیلو لاغر شده دخترم طفلی Sad

گفت مسکل مامانای الانه بزور به بچه میخوان غذا بدن بچه ها درک گرسنگی اصلا ندارن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، Rose
پاسخ
نونا جان در مورد اینکه بچه یکماه وزن نگیره یا وزن از دست بده نظر دکتر عرب چی هست؟ طبیعیه؟

ستی جان اتفاقا اینجا که همش میایم از هم سوال میپرسیم
من یکی چیز خاصی بلد نیستم
تو خواب و خوراک این وروجکا موندیم دیگه بقیه اش هیچیSmile
اگه دوست نداری اینستا نصب کنی خیلی از پزشکا و کسایی که کار کودک انجام میدم تلگرام هم هستن و مطلب میذارن
  • 2015، nona، Rose، Seti69
پاسخ
ببین فعلا پیش عرب نرفتم تا آخر ماه آره دختر من دو ماه وزن نگرفته بود گفت پیش میاد عادیه ( قد و دور سر ولی زیاد سده بود) دوست خواهرشوهرمم که کودکان بود گفت عادیه پیش میاد
فعلا اینی که گفتم نظر دکتر صادقیه والا آنلاین بیشتر از حضوری دکترم برای بچه وقت میگذاره گفتمم کم کرده گفت اشکال نداره اون شربتا رو تا انتهاش بخوره و تموم کنه.گفت اینقدر دردش شدید و وسیعه موقع ورود غذا که خارج از تصورته گفت آزمایشهارم آخر ماه بده
  • 2015، Nedaa28، Rose
پاسخ
وای الهی دلم کباب شد واسشون Sad
پسر من هنوز دندون نداره
  • 2015، nona
پاسخ
بابا دختر من ندا سر سه تای اول خیلی اکی بود سر آسیابا اینطور شده کلا ۲۴ ساعته دستش اسباب بازیا همه چی دهنشه
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
ستی جان عزیزم منم اینستا ندارم، نه وقتش و نه حوصله گشتن توش رو ندارم ، هرچی سوال دارم همینجا میپرسم یا حضوری از دکترش یا گوگل میکنم... نگران نباش عزیزم
من اینجا بیشتر از مامانم تونسته جواب سوالاتم رو بده.ممنون از همه تون
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، nona، Rose، Seti69
پاسخ
نونا جون پوره هاي ميوه رو ميتونه خوب بخوره؟
چون اونا رو فقط قورت ميدن
  • 2015، nona
پاسخ
مامانا مای بیبی نارنجی چه فرقی با اون آبی ها داره؟
من هميشه آبی میگیرم. دیروز رفتم رفاه دیدم نارنجی داره. ولی نفهمیدم فرقشون چیه.
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۲، ۱۰:۰۶ صبح)liyane نوشته است: نونا جون پوره هاي ميوه رو ميتونه خوب بخوره؟
چون اونا رو فقط قورت ميدن

لیانه جون غذاهای کامل جامد بیشتر میپسنده حداقل کمی میخوره اصلا مایع رقیق قورت دادنی نمیخواد جویدنی میخورهکمی یکم حالت ساییی پیدا کنه Undecided

ساییدگی
  • 2015، liyane
پاسخ
کژال
من یه بار اشتباهی از اون نارنجیا گرفتم.قشنگ بوی پلاستیک میداد و پای پسرمم به شدت سوخت.(برعکس تبلیغاتی که واسش می کنن)
  • (کژال)، 2015
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان