امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
مرسی رز جان بابت توضیحاتت
لیانه جون بیمارستان بهمن هم ساک میده اما همسرم نپرسید چیا توشه همین که گفتن ساک میدیم توضیح نخواسته، برای همین واسه اطمینان خودم هم میبرم شاید کم و کسری باشه. اونروز تو بهمن دو قلو بدنیا اومده بودن مشخص بود ست لباسشو بیمارستان داده اما دورپبچ صورتی بود خیلیم خوشرنگ بودا ولی نیست که من اعتقادی به اختصاص یه رنگ خاص به دختر پسر ندارم ترجیح دادم ست بیمارستانشم خودم ببرم

سروناز جون عکس نه هنوز
والا سرچ کردم از کار استودیو پ... ( اسمشو حذف کردم ) خوشم اومد اما بهش پیام دادم ادا اصولش زیاد بود کلا هم هر کسی ادا اصولش زیاد باشه بهترین کارم بخواد بهم ارائه بده بی خیالش میشم، انگار از پروفسور سمیعی دارم وقت میگیرم نمیدونم دو ماه قبل رزرو کنید حداقل تعداد عکسا اینقدره یا دو میلیون تومن گفتم من فقط دو تا عکس میخوام گفتن اصلا نمیشه همون دو تومن رو حداقل باید پرداخت کنید. میکاپمون حداقل از ۵۰۰ حساب میشه ( گفتم من اهل آرایش نیستم گفت ما برای بالا بردن کیفیت عکسامون اصرار به میکاپ با کیفیت داریم) و... خلاصه که سرتو درد نیارم از یه مزون اینترنتی سفارش اباس دادم لباسشم خوبه ساده و مناسب ، جرات رفتن آرایشگاهو همچنان پیدا نکردم ( از اول کرونا تا الان) بی خیال شدم گفتم خودم موهامو اتو میکنم و باز میذارم بند برقی دارم ابرومم فقط مرتب میکنم ایشالا خدا بخواد همین دور و بر خونمون بجا میرم دو تا عکس میندازم
تمام
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، Rose، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
اره نونا جون کلی قانون دارن برای عکس گرفتنشون.منم دو جا رو در نظر داشتم ولی خوب قیمتشون به نسبت تهران بهتره.حداقل ۵ تا عکس میگیرن ولی عکسی ۱۰۰ تومن.حالا منم شاید هفته دیگه یکیش رو انتخاب کنم و برم .
  • lili_61، nona، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
سلااااام
من اومدم Smile
نامردا نذاشتن من بزام بعد سایت رو ببندن Smile

درضمن شکلک ها کوجااان؟ من ندارم!
  • 2015، lili_61، nona، Rose، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۷:۳۸ عصر)Arezoo1984 نوشته است: سلااااام
من اومدم Smile
نامردا نذاشتن من بزام بعد سایت رو ببندن  Smile

سلام عزیزم
خیلی خوش اومدی
توی ارسال پست، سمت راست شکلک هست... الان هم شکلکاتون اومده، میشه اگه شکلک ها رو ندارید یک اسکرین شات از صفحه تون برای من بفرستید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، lili_61، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۸:۱۲ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۰/۳/۲۰، ۰۷:۳۸ عصر)Arezoo1984 نوشته است: سلااااام
من اومدم Smile
نامردا نذاشتن من بزام بعد سایت رو ببندن  Smile

سلام عزیزم
خیلی خوش اومدی
توی ارسال پست، سمت راست شکلک هست... الان هم شکلکاتون اومده، میشه اگه شکلک ها رو ندارید یک اسکرین شات از صفحه تون برای من بفرستید؟

اگر روی پاسخ یانقل قول بریم شکلکها دیده میشن وگرنه اگه از اون پایین صفحه بخوایم جواب بدیم شکلکی نیست
  • admin، Arezoo1984، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۱، ۱۰:۱۸ صبح)2015 نوشته است: اگر روی پاسخ یانقل قول بریم شکلکها دیده میشن وگرنه اگه از اون پایین صفحه بخوایم جواب بدیم شکلکی نیست

اون پایین گزینه ی پاسخ سریعه

برای پاسخ کامل، باید روی اون آیکون "پاسخ جدید" توی سمت چپ پایین کلیک کنید عزیزم. دکمه ی سیاه رنگه.

توی ویرایش هم اگه ویرایش سریع بزنید شکلک نمیاد ولی ویرایش کامل، شکلکا میاد [تصویر:  heart.png]
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه مشکل دیگه هم که من دارم رز جان این هست که وقتی میخوام ارسالهای جدید رو ببینم .و مثلا تو این تاپیک یک نفر جواب جدید داده و من رو اخرین ارسال کلیک میکنم ،ص نمیاد رو اخرین ارسال میاد اول ص اخر.بعد هی دوباره باید پیامهای تکراری رو بیام پایین تا به ارسال جدید برسم‌.نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه.
  • 2015، lili_61، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها راستی بن سای نیومد اینجا؟ حالا من یه بار فضولیم گل کردا قسمت نشد بفهمم نی نیش چیه؟!
بچه ها من این هفته خدا بخواد میرم سونوی ان تی کار خاصی باید بکنم قبلش؟ مثانه ام باید پر باشه یا خالی؟
بچه ها من سر این شیافهایی که استفاده می کنم استرس دارم یه وقت روی بچه تاثیر نمیزاره؟ بلاخره هرمونه دیگه! اگه بچه پسر باشه باعث نمیشه رفتارهاش دخترونه بشه؟
راستی نوشتار اینجا برای منم خیلی ریزه تازه با گوشی هم نمیام
  • 2015، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۱، ۱۰:۵۸ صبح)سروناز نوشته است: یه مشکل دیگه هم که من دارم رز جان این هست که وقتی میخوام ارسالهای جدید رو ببینم .و مثلا تو این تاپیک یک نفر جواب جدید داده و من رو اخرین ارسال کلیک میکنم ،ص نمیاد رو اخرین ارسال میاد اول ص اخر.بعد هی دوباره باید پیامهای تکراری رو بیام پایین تا به ارسال جدید برسم‌.نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه.

مرسی عزیزم بله خوب گفتی متوجه شدم Heart

حتما انتقال میدم Heart
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۲۱، ۱۱:۰۵ صبح)lili_61 نوشته است: راستی نوشتار اینجا برای منم خیلی ریزه تازه با گوشی هم نمیام

مرسی عزیزم Heart انتقال میدم Heart
  • lili_61، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان