امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
منم از رو همون MMRV گفتم نونا. به ما تو بچگی واکسن سه گانه زدن دیگه، که منم سرچ کردم انگار شامل این سه مورد میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
مامانا شما چجوری برای بچه ها کتاب میخونید؟
پسر من کوچیک تر که بود کامل توجهش به کتاب جلب میشد و گوش میکرد. الان فقط میخواد بگیره و پاره کنه و بکنه تو دهنش .
یعنی ده ثانیه هم گوش نمیکنه
پاسخ
دختر من نه تنها کتابای خودش کنابای منم به ثانیه نکشیده پاره کرده تو دهنشه
پاسخ
تو سن بچه های شما فقط اشکال براشون جالبه و رنگ ها
شعر بیشتر دوست دارن تا داستان
خلاصه و مفید باشه Smile
کتاب تاتی ها خوبه آهنگین و موزونه

کتاب های پارچه ای و فومی هم خوبن
الان مهم ارتباط گرفتن با کتابه
کتاب های تقویت هوش انتشارات بافرزندان هم مناسب هستند

البته من کتاب فومی و پارچه ای هم خریدم ولییییی اصلا براش جالب نبود یه بار هم پارچه ای را تو دهنش نبرد Smile بسیار هوشمندانه کتاب های کاغذی را میجون خخخ
  • 2015
پاسخ
ماری جان کتاب پارچه ای رو یک لحظه غفلت کنم انقد خیسه که انگار از تو ماشین لباسشویی درومده
یعنی نمیدونم این بچه ترشح بزاق دهنش چه قدر زیاده.
  • Mari90
پاسخ
بچه ها پارسال توبهار هم سرخک زیاد بود ماهم با ترس میرفتیم دکتر و بهداشت بعد تموم شد فکرکنم فقط تو بهار نشون میده خودشو.زیاد استرس نداشته باشید جای شلوغ نرید همین

یکی پرسیده بود علائم دندون اول با بقیه فرق داره یا نه.من اون موقع گفتم واسه پسرم بقیه دندوناش مثل اولی بود.الان خواستم بگم این سری دندون دراورد اصلا نفهمیدیم فقط ۳ شب دیر میخوابید همین.

کتاب هم پسر من فقط کتاب پانی کوچولو رو نگاه میکنه با یه کتتب حموم که عکس کلاه و شلوار و کفش داره هی نشون میده میگه تین چیه تا میگیم کفش میگه دد بریم
  • 2015، کتایون خانم
پاسخ
شمیم جون مطمئنی؟ آخه سرخک ریشه کن شده بود تو ایران امسال گفتند اولین مورد از افغانستان وارد شد
خدارو سکر ایشالا دیگه کلا اذیت نشه
شمیم پسرت خوب غذا میخوره؟
پاسخ
نونا جون جواب ازمايش عفونت ادرار دخترتون اومد؟
  • nona
پاسخ
اره نونا جون پارسال مطب و بهداشت میرفتیم میگفتن مواظب باشید زیاد شده.دکتر که گفت دو ماهگی یا بیا اینجا یا بهداشت دوجا چکاب نمیخواد.
غذا فقط یه سری غذاهارو خوب میخوره بقیه رو خیلی کم.طعم های جدید میخواد همش دیگه باید اختراع کنم
کلا ترش مزه دوست داره مثلا غذاهای شمالی درست میکنم همشو میخوره
  • 2015، nona
پاسخ
برای بچه ها فلوراید تراپی انجام میدید؟واجبه؟
پسر من هر ۳ ماه یباره کلی داستان درست میکنه دهنش بد مزه میشه خیلی اذیت میشه
طفلکی انقدر مسواک و فلوراید تراپی و ...باز هم دندوناش همه سیاه شده کلی غصه میخورم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان