امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
هم پوستی هم‌گوارشی
به تخم‌مرغ و سیب زمینی آلرژیش زیاد
به لبنیات و آجیل و گندم در حد کم ( ولی همینا هم تا حدود یکسالگی ممنوع )
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
آرامش جان آره زندیه یادم رفت بنظر من پیش یکی از این سه تا حتما ببر زندیه شاید بهتر باشه
ببین تا جایی که میدونم بچه های نارسی که کلا از خوردن از همون اول امتناع میکنن باید گوارش ویزیتشون کنه و در صورت لزوم گفتار درمان مراجعه بشن
البته دختر منم که نارس دنیا نیومده الان یک ماه و نیمه امتناع میکنه من خودم بجز دکترم تحت نظر دکتر صادقی هم هستم لازم بشه پیش دکتر ایمان زاده مقدادی زندیه و ازین دیت هم میبرم.
الان دخترم چکاپ کامل داده منتظر جوابشم الانم آخرین نمونشو فرستادم آزمایشگاه شما حتما لازمه پسرت آزمایشای کامل انجام بده بقول ندا چون آلرژی هم داشت تست حساسیت بشه
بعد آرامش جان ببین مدام بپز حتی اگه نخوره والا میدونم دست و دل آدم نمیره ولی بچه باید بدونه این برنامه هر روزه برای صبحانه ناهار شام روی صندلیش یا حای مشخصش بشینه عذای آماده رو ببینه جلوش کافیه این وسط یه مدت ندی بچه فکر میکنه خب پس برنامه ثابت نیست
آقا من یه ماه و نیمه تقریبا هرچی میپزم همونطوری نخورده میمونه فقط جدیدا برای اینکه اسراف نشه حجم کمتر میذارم در حد پنج شش قاشق
الان دخترم صبحانه لب نزد فقط نون خورد خالی با یه کاپ کوچیک ماست
ولی ناهار شامش ( ماکارونی و حلیم) رو گاز داره میپزه بستنی هم با انبه و گلابی و موز درست کردم به امید خوردنش
شما هم هر روز انجام بده بلاخره حتی شده یه قاشقم بخوره میفهمه هر روز همین برنامست چه بهتر بدون خون و خونریزی غذا بخوره
اما با وجود اینها حتما پیش دکتر هم ببرش
یعنی چی بچه بزرگ میشه نمیشه که خون به دل مادرش کنه بعدم چیزی به بدنش نرسه لاغرو ضعیف بزرگ شه
راستی حداقل با توجه به بدغذایی پسرت یکم ازین جنگولکای آماده خارجی رو امتحان کن مثل اسنک ماستی، پاف، پوره ها دیگه دختر تعطیل من خداقل اینا رو میخوره قبلا هم که حریره فرنی سوپ تو ماه اول نمیخورد سرلاک گربر رو دوست داشت
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
عزیزم من سرلاک هیپ بهش میدادم. دکتر صادقی دکتر اطفالن؟ دکتر اطفال دختر شما کی هستن؟

عزیزم من اگر پسرم نون و ماست هم بخوره راضیم والا....

نونا جان حلیم و ماکارونی و بستنی چطور درست میکنی؟

ممنونم ک راهنماییم میکنید بچه ها...

راستس من دکتر موحدی متخصص الرژی نوزاد بود بردم و ازمایش خون داد ک بفهمیم ب چ الرژی داره ... دیگ نبردم اخیرا...

نونا جان دکتر اطفال خوب کی هست؟

حالا شاید دوباره الرژی ببرم. اینبار زندیه
  • Nedaa28
پاسخ
دکتر اطفال دختر من دکتر عرب حسینیه
دکتر فرشید صادقی دوست همسرمه الان یک‌ماهه زیر نظرشه بصورت آنلاین دخترم .میتونی اینستاشو ببینی. بسری قطره داد تا وقتی جواب آزمایشش بیاد استفاده کنه تا خیلیم وزنش کم نشه
ببین حتما ببرش باید صبور باشی و استمرار داشته باشه مراجعاتت
حلیم میتونی هم از گندم پرک استفاده کنی هم گندم پوست کنده برای پسر شما پرک بهتره سریعتر و راحتتره
هیچی یه شیشه مربا بردار گندم پرکو بریز توش با دو تیکه گوشت گوسفندی ( من تیکه هام کوچولوئه) بعد به برش پیاز بنداز و یه نوک قاشق چایخوری کره آب بریز درشو بذار بذار داخل قابلمه تا یه سانتی سرش پر کن بذار چهار ساعت بپزه بعدم چون خلیمه باید با گوشتکوب یا هر وسیله دیگه بکوبیش و میکسش کنی
مامارونی هم یا قابلمه یا شیشه. پیاز و رنده کن با یه اپسیلون روغن کنجد با کره تفت بده یکم زردچوبه اضافه کن گوشت چرخ کرده گوسفندی بریز توش هم بزن نمکم شما کنی برن من پنیر پارمزان میزنم بجاش
بعد یه گوحه رنده کن ( من بی تخم میریزم) توش یکم آب بریز بذار نیم ساعت چهل دقیقه بپزه بعد باز یکم آب بریز مامارونی کوچولو ( من حروف استفاده میکنم) بریز توش بذار نیم ساعت دیگه بپزه
این میشه کته مامارونی
تو شیشه هم میتونی بپزی فقط بعد دو ساعت شیشه رو دربیار مامارونی رو اضافه کن شفته نشه.

شما پیش زندیه یا ایمان زاده یا مقدادی ببر گلم بچه رو

انتظار معجزه هم از دکترا نداشته باش روندی که الان پسرت عادت کرده یه مدت طول میکشه تغییر کنه فقط صبور باش و محکم وایسا پاش تا درست شه
  • 2015، Nedaa28، youtab
پاسخ
ارامش جان از کار اون گفتار درمان راضی نبودی پیش یکی دیگه میبردی خب...بعد سر واکسن یک سالگی هیچ علائمی نداشت؟

من الان یه سرچ کوتاه تو نی نی سایت زدم دیدم چند نفر دیگم همین مشکل شمارو داشتن البته بعضی هاش واسه سالهای پیش بود.شما ببین دقیق تر چی گفتن. بعد دو سالگی غذاخور میشن اکثرا همینو نوشته بودن

ندا جان حساسیت به مواد غذایی کی ازبین میره؟

نونا نون خرمایی اگه امتحان نکردی بده .بزار جلوش بخوره خودش.
  • 2015، nona
پاسخ
چرا شمیم جون دوست نداشت نون پیازی میخوره ولی Smile اونم کم در خد یه تیکه دو تیکه
وای خب سنگرو حفظ کردم دیگه تا پیشبند میبندم گریه میکنه دیگه نشد به توصیه دکتر عمل کنم ممانعت میکنه دست بکشیم با همون خالت دو سه قاشق رو میدیم شمیم جان

نون بربری فیوریتشه Smile

شمیم جان و سایر مامانا میشه بگید لیوان آبخوری نی دار چه برندی استفاده میکنید؟ خوندم جزو مراحل تکامل بعد لیوان عادی نی مکیدنی بدون دریچه باید داد
هرچند دختر من هنوز لیوانو درست نمیتونه آب بخوره ولی گفتم نی رو امتحان کنم
قمقمه داشت مکیدنی بود دیدم دکترا گفتند اشتباهه لیوان مکیدنی باشه بحز بدحالتی ناحیه فک و صورت باعث تاخیر هم میشه
  • 2015، Sh96.shamim
پاسخ
آرامش جان تا جایی که من تحقیق کردم نتیجه تست خون زیاد معتبر نیس اونم تو سه ماهگی
تست پوستی هم همینطور ، ولی من واقعا از نتیجه اش راضی بودم ( خیلی مهمه که کجا انجام بشه ) خودم و بچه ام راحت شدیم

شمیم جان بین ۹ ماه تا یکسال معمولا خوب میشن
الان پسر من خییییلی بهتره خدارو هزار بار شکر
ولی بعضی الرژن ها شاید تا ۲ سالگی یا بیشتر واکنش بدن
درجه سفیده تخم مرغ واسه پسر من خیلی زیاد بود در حدی که گفت حتی بوشم بهش نخوره ، ولی گفتن نهایتا ۱۸ ماهگی تست میکنیم و سازگار میشه
  • 2015، nona، Sh96.shamim، youtab
پاسخ
سلام به همه
خسته نباشین و خدا قوت واقعا
آرامش جانم خیلی ناراحت پسر گلت و خودتم عزیزم
انشالا به زودی بیای و خبرای خوش بدی از غذا خوردنش
... 
نونا جونم مرسی که حلیم رو یاد دادی عزیزم، شما بستنی رو خودت ذدرست میکنی یا اماده هارو بهش میوه اضافه میکنی عزیزن؟
....
 لازم به ذکره که پسر من همچنان نخواب و نخوره...
دندونای کنار دندونای جلو بالاییشم زده بیرون، اصلا یه وضعی... 
پریشب خدا شاهده از 1 شب تا 8صبح بدون مکث روی پام خوابیده کمر درد و کتف درد درد استخون بالای باسن زانو و مچ پا همه تعطیل به قرآن
... 
ارامش جان من دکتر پسرم دکتر ستاره ممیشی خانلق هست سعادت آباده، اما اینم کلا بی خیاله در همه موارد هرچی میگم با خنده و شوخی و اینا اخ م نیگه خب نکنه، نخوابه چرا انقدر هولی
اما در مورد غذاش که گفتم نمیخوره حدود دو هفته پیش جدی شد و گفت شیرشو کم کن باید بخوره
هرچند که شیرشو کمم کردم نتیجه ای نداد واقعا... 
فقط بچم گرسنس همش
برای خواب هم طبق پیج سوده اسلیپ ماما اسلیپ خواب روزشو کردم دو تا اما همچنان شبش افتصاحه...
راستی پیجش غیر فعاله و دیگه فعالیت نداره؟ کسی میدونه؟
چون اصلا انگار تعطیل کرده
  • 2015، nona
پاسخ
نونا جان
من لیوان دهنی دار بی بی سیل و نی دار اونت استفاده کردم.بی بی سیل عالی بود ولی متاسفانه تیکه هاش پیدا نمیشه.
  • nona، youtab
پاسخ
ممنونم مینو جون اونت گویا دریچه داره درسته؟ یعنی بچه باید جز مکیدن گازشم برنه؟
بی بی سیل میگیرم پس فقط متوجه منظورت از اینکه تیکه هاش نیست نشدم گلم میشه لطفا توضیح بدی؟
والا یوتاب جونم میوه ها رو خورد کردم موز وگلابی و انبه گذاشتم فریزر کلا
ازونور دوبار خامه زدم دخترم نخورد ( البته یکم برای زیر یه سال زوده چربی غیر اشباع داره) ولی هب گفتم بخوره حداقل
بستنی وانیلم گرفتم هرچند زیر یه سال زوده گفتم ببینم میخوره یا نه که دوست نداشت
اما دیشب ماست سون پرچرب به اندازه یه قاشق ( سرد یخچالی بود) با یه قاشق مرباخوری بستنی وانیل قاطی کردم یه کوچولو آب سرد بعد این میوه ها م که یهشون وا شده بود تقریبا باهاشون مهلوطکردم ریختم میکسر یه هم خورد خدارو شکر خورد
کلا دخترم در بدترین خالت ماست سون کمی میخوره ( فک کنم چون نمک داره) طعم انبه هم براش با بستنی جالب بود
وای خب انبه ای که ما گرفتیم نمیدونم پاکستانی بود هندی بود آفریقایی بود تقریبا دو سومش هسته ( به اسم بی هسته دونه ای صد و بیست فروختن به همسرم گفته بودن نژاد جدیده Smile ( بافتشونم ریش ریشه برای همین پوره چنگالی بچه سختشه بخوره بنظرم صبر کن ایرانیش بزودی میاد اون خوشمزه تره ( البته سلیقه منه من انبه های داخلی رو بیشتر دوست دارم ازینی که خریدیم) بافتشون خامه ای تره هستشم کوچیکه قیمتشم مناسبتره والا
  • Nedaa28، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان