امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا فعلا ازش راضیم خدایی (الان میترکونمش). با حوصله و مهربونه. الان که دخترم افتضاح افتضاح شده اما صبورتر از منه. فکر میکردم فعلا که هستم همه کارها رو بپیچونه اما منو تبعید کرده اتاق خودمون تا با بچه‌ها اخت شه. مامانم هم هست فعلا فقط در نقش نظاره‌گر. البته اینا مشاهدات ۴ روزه. انشالله همینجور بمونه.
الان از پیش دکتر اومدم. بازم رفتم پیش ممیشی. گفت برای وزندهی دخترت به جای بستنی، دنت وانیلی بدی بهتره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، nona
پاسخ
خدارو شکر عزیزم ایشالا عالی عالی بمونه
بگو اگه دهن وا کنن دنت هم میدیم
  • 2015، liyane
پاسخ
بچه‌ها کدوماتون کوچولوی بد رگ دارید؟ من به جز علی اصغر هر جا رفتم بچه‌هامو کشتن. یکی رو هم میشناختیم که هم تو مرکز طبی بود هم ازمایشگاه نور. چند بار از طرف آزمایشگاه نور اومد خونمون. خوب بود اما بازم چند بار بچه‌هامو سوراخ سوراخ میکرد. یه ادم حرفه‌ای میخوام ترجیحا بیاد خونه نمونه بگیره. علی اصغر هم دردسرهای خودشو داره.
پاسخ
ندا منم پسرم رو چند شبه که میذارمش تو تختش،خودم کنارش رو زمین میخوابم ولی هرسه ساعت بیدار میشه شیر میخواد،همینکه بذارمش و بردارمش سخته ولی چاره چیه..
از۵صبح هم میذارمش کنار خودم چون تا۸که می‌خوابه هرنیم ساعت میخواد یه کم شیر بخوره...
منم باخواب پسرم درگیرم.دیشب یک و نیم خوابیده ،دونیم با جیغ و گریه بیدار شده هرکاری کردم نمیخوابید فقط جیغ میزد...تا چهارو نیم صبح خوابیده...دخترم طفلی هنگ کرده بود یه گوشه تختش نشسته بود و اینو نگاه میکرد..
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، Nedaa28
پاسخ
ندا جون من تونستم عزیزم. با همت شبانه روزی دخترم شیر شب که سوسکه، شیر روز رو هم قطع کردیم
  • liyane، Nedaa28
پاسخ
من جداش نکردم هنوز. برنامه ای هم ندارم برای جدا کردن اتاقش
اتفاقا پشیمونم که چرا سرویس خواب براش گرفتم.
واقعا نمیتونم از خودم جداش کنم. همینجا تو تخت و پارکش میخوابونمش
کلا هرچی دکترا میگن من میخوام برعکسشو انجام بدم ازین به بعد. هرچه قدر با راهنمایی هاشون بچم بدخواب و بدغذا شد کافیه
  • Targol
پاسخ
کژال تخت کنار مادر من خیلی وقته کوچیک شده بچه خیلی اذیت میشه
منم پشیمونم تخت پارک بزرگ نگرفتم
نمیخوام جدا کنم ، شاید هممون بریم رو زمین بخوابیم از امشب

بچه ها من این ۸ ماه اصلا نتونستم رابطه درست حسابی داشته باشم شدیم مثل دوران قبل ازدواج
از سوزش و درد
امروز بالاخره رفتم دکتر معاینه کرد گفت عفونت اینا نداری تا وقتی شیر میدی همینه Sad یعنی چی؟ کسی این مشکل داره ؟
ویزیت و معاینه ۱۷۰
پاپ اسمیر ۲۳۰
گرون نشد خیلی؟ Smile
پاسخ
کژال واقعا کاش به روش قدیمیا میرفتیم‌ والا همه چیزخوار بودیم تی وی میدیدیم عین چی هم میخوابیدیم
ندا من از اول بارداریم تعطیلم تازه با این وضع دومی رو هم میخوام
  • Nedaa28
پاسخ
در مورد بندلب توضیح داده خودم اولین بار بود دیدم گفتم شاید برای کسی مفید باشه[تصویر:  screenshot_۲۰۲۲۰۵۰۹-۲۲۰۰۴۷_instagram_yriu.jpg]
  • Nedaa28، nona
پاسخ
نه ندا والا گرون نشد با افزایش حقوقای ما مقایسه کنی بله اما با قیمت نون و ماکارونی و کوفت و زهرمار مقایسه کنی ارزونم هست Sad

سلین جون باز نمیشه

سلین جان باز نمیشه چیه؟
  • Nedaa28
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان