امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
عاطفه جان پسر من هم وقتی ۴ ماه اینا بود بیشتر با دستش بازی می‌کرد کلا اسباب بازی زیاد دوست نداشت. فکر کنم اینجا هم از بچه ها پرسیدم گفتند اگر خودش با خودش بازی میکنه کاریش نداشته باش. اگر دختر شما هم مثل پسر منه که بهتر به کارات برس خخ. ولی اگر بهانه میگیره کلا اسباب بازی خاصی تو این سن نیست به جز همین جغجغه اینا . یا حداقل من چیزی ندیدم و به دردم نخورد. باهاش صحبت کن دالی بازی کن. من از این کارا میکردم.
کاری هم که یوتاب گفت عالیه. بچه ها هزار تا اسباب بازی هم بخری آخر سر کنترل تلویزیون و گوشی و سوئیچ دوست دارن ( بچه های دور و اطراف من این طوری بودن)

من پسرم بیشتر اسباب بازی با تسبیح سرگرم میشه. عاشق اینه تسبیح بلند رنگی بالا سرش بچرخونی . آخر سر ا خ و ن د نشه صلوات خخخ

آها ی چیز دیگه. من برای تولد همسرم بادکنک زدم تو پذیرایی . رنگی رنگی. پسرم اونا رو از دور میبینه ذوق میکنه. شما هم چیزای رنگی جلوش بذار ببین ری اکشنش چطوره. البته الان فکر کنم زود چون خیلی کوچیک. اما اگر خواستی تست کنی بادکنک نزدیکش نذاری حساب ترکیدن و اینا رو هم بکن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
ممنونم عزیزم
این پست رو حذف میکنم بعدا
دخترم بخاطر کولیکش بشدت بشدت بغلی شده
من از بس بغلش کردم و دورش دادم دو روزه از کمر درد فقط گریه میکنم با هیچی هم ب اندازه شیر خوردن اروم نمیگیره
تفریحش شیر خوردنه
شما تجربه کمردرد دارین؟نمیدونم چیکار کنم
  • خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه جان همینجا سوالاتت رو بپرس، کار کردن با آمازون برای ما اونقدرا مورد استفاده نیست و کاربرد نداره که تاپیک بزنیم...

بهترین گزینه اینه که بازی های مناسب سنش رو سرچ کنی و باهاش بازی کنی... اسباب بازی خریدن توی این سن جز چند تا چیز محدود مثل توپ هایی که مثلا دکمه های مختلف داره که صدا یا رنگ از خودشون می سازن، یا جغجغه و اینها، پول حروم کردنه... چون بچه اصلا متوجه نمیشه... و تا حداقل 6 ماهگی، بهترین گزینه صورت انسانه... باهاش شعر بخون، توی صورتش نگاه کن و بازی کن... اینگیجمنت تایم رو پیدا کن و توی اون زمان باهاش ارتباط چشمی و کلامی برقرار کن... بچه توی سن دختر شما توانایی آنچنانی نداره که بگیم وای اگه اسباب بازی نداشته باشه خیلی بده... خیلیا اصلا اسباب بازی زیاد می گیرن که خودشون راحت شن اما نمی دونن که اسباب بازی زیاد هم دردی رو دوا نمی کنه چون بچه خودشون رو می خواد... و توی سنهای پایین اصلا بچه بلد نیست بازی کنه که...
یکم بزرگتر بشه حدود 7-8 ماه به بالا، از این توپ و سرسره ها خوبه، کم کم می تونی پازل های ساده بهش بدی... انداختن توی جای مشخص مثل همونی که یوتاب گفت (من با چوب بستنی انجام می دادم، هنوزم پسرم عاشقشه)... بردن بیرون که اصلا مهمترین گزینه و بهترین گزینه اس... بارون میاد مهم نیست یه روکش پلاستیکی بگیر بچه رو ببر بیرون.. شما که شمالی بچه رو ببر جنگل، کنار دریا وووو... من با اینکه از شمال دوریم و تنها هم بودیم، 40 روزگیش شمال بودیم... قشنگ عکس گرفتم که پاش رو گذاشتم توی ماسه ها... بعد تا حدود 1-1.5 سالگی، مهمترین گزینه بازی های حسیه... بچه ی سوم mothercould هم سن دختر شماست... مجدد داره بازی های مناسب این سن رو میذاره... اگه ایده کم داری برو پست های قدیمی تر... پستای بازی هاشون رو ببین... پیج های خوب دیگه هم هستن که الان حضور ذهن ندارم ولی حتی فارسی هم بگردی کلی چیز خوب پیدا می کنی... بازی با توپ، روبان های رنگی و جنس های مختلف... و کلی ایده ی دیگه... توی پینترست هم انگلیسی سرچ کن کلی ایده میاره...

درباره ی بغلی شدن هم ببین من خودم زانوم مشکل دار شده... یکی از بچه هامون دو تا دیسکش زده بیرون (او هم پسر سختی داشت)... تازه شما هنوز چسب سینه شدناتون شروع نشده... وزن بچه کمه ووو...
به نظر من تا می تونی کمک بگیر، وقتی بار بچه کم میشه، بدن آدم کم کم خودش رو ترمیم هم می کنه... ولی دائما که فشار بیاری بدون استراحت، مسلما بدن زودتر خالی می کنه... خیلیا حتی بچه ی معلول دارن اما بدنشون از ماها سالم تره... چون از اول حواسشون بوده و کمک هم داشتن و گرفتن... ولی من نوعی اول اینکه هر شب از پشت شونه تا کف پام دیگه تیر می کشید... بعد بدون استراحت کافی می دیدی باید شب باز نصفه بشینی و بچه رو شیر بدی یا یکم بزرگ شه با مصیبت بدون شیر دادن بلند شی راهش ببری و ساکتش کنی... رسما انگار یه میخی کردن توی کمر و شونه ها و زانو و کف پا، در هم نمیاد لامصب، هنوز خستگی روز قبل خارج نشده باید شب بیداری بکشی، باید دوباره صبح بیدار شی روز از نو روزی از نو.................... این آدم رو مستهلک می کنه...
سعی کن نشسته بغلش کنی... راهش نبر موقع بغل کردن... همون روی زمین شروع کن بغل کردنش...
و اینکه مثلا اموزش خواب رو سعی کن شروع کنی که نخواد شب 1-2 ساعت باز توی بغلت باشه تا بخوابه، خودش یاد بگیره که بخوابه... با توجه به تعریفایی که کردی تا حالا، معلومه دخترت خیلی آرومه، احتمالا راحت (نسبت به اونهایی که بچه های سختی دارن منظورمه وگرنه کلا پروسه ی آموزش خواب به شدت سنگین و طاقت فرساست) بتونی آموزش خواب بهش بدی... چون از صبح که بچه رو دائم بغل کردی، باز شب میخوای یه استراحتی بدی به خودت که بدنت بازیابی شه، باز باید با اوج خستگی و تیر کشیدن بدنت، پاشی تاب تابش بدی که بخوابه...
همسرت که میاد بچه رو بده او سرگرم کنه و بغل کنه... و خودت این یکی دو ماه رو که تا شروع اضطراب جدایی دارید یک نفسی بگیر، برو ورزش یا ماساژی چیزی که بعد از 6 ماهگی تا 1 سال بعدش نمی تونی از جلوی چشم دخترت دور بشی...
سعی کن از آغوشی استفاده کنی، اگه نداری با چادر ببندش پشتت واقعا کمک کننده اس...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
ممنونم رزجان
خیالمو راحت کردی
چندتا سوال دیگم دارم
آموزش خواب کدوم پیجی میشناسی ک بگه دقیقا باید چیکار کنم ک اگه بتونم شروع کنم
تازه حتی تو اتاق خودشم هنوز نمیخوابه من میترسم راستش
ی سوال دیگم اینکه صندلی غذا چقد واجبه؟ بگیرم یا نه؟ باتوجه به قیمتش میگم
چ ماهی بگیرم؟
سوال زیاد دارم
پیجی ک لباس مناسب تابستون داشته باشه هم اگر میشناسید معرفی کنید برای نوزاد
ممنونم

من هنووووز دتترمو بیرون نبردم بدون پتو
امروز آفتاب شد میخواستم ببرمش تو حیاط مادرم گفت باد میاد سرما میخوره میدونستم ک سرماخوردگی ویروسه بردمش تو حیاط زود اوردم تو
ارزو دارم ببرمش بیرون بدون ترس از هوای سرد و چاییدن بچه
بعد دخترم خیلی بهم وابسته چجوری برم تنها بیرون اخه شیر میخواد و بغل مدام
من هنوز ارایشگاهم نرفتم
  • خانم فسقلی
پاسخ
ارزو جان
ببین پیج ریکالاکو هم جنساش عالیه هم قیمتش، اکثرا هم تخفیف داره،nilaroze_kidsو  infinity. Kiids و نینی هانی
برای خواب برو پیج sleep_mama_sleep عالیه کامل و با دقت بخون یاد میگیری
صندلی غدا نمیخواد که حتما هزینه زیاد کنی و نو بخری من خودم از دیوار پیدا کردم یه دونه تمیزشو میتونی مارک دلیجان بخری، خیلی هم خوبه حتی 200 تومنی هم هست، منم از دیوار چیکو خریدم نو و تمیزه واقعا 400 تومن
روکششو انداختم ماشین شستم خودشم بردم تو حموم و با اسکاچ و پودر حسابی شستم تا به دلم نشست
چن

عبعدم ین من کلا ازاول فروردین با نهایت خیلی بپوشونن یه سرهنی پسرمو ببرم بیرون فوقش یه  سوییشرت باهامه هنیشه
نکن بابا برش تو حیاط طفلی رو گناه داره، هوا به این خوبی، اگه خنکه سمت شما یه زیرپوش حلقه بکن تنش روشم یه سرهمی همین
بچه رو هرچی سفت بگیری حساس تر میشه ها دختر
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۲۱، ۰۶:۰۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: ممنونم رزجان
خیالمو راحت کردی
چندتا سوال دیگم دارم
آموزش خواب کدوم پیجی  میشناسی ک بگه دقیقا باید چیکار کنم ک اگه بتونم شروع کنم
تازه حتی تو اتاق خودشم هنوز نمیخوابه من میترسم راستش
ی سوال دیگم اینکه صندلی غذا چقد واجبه؟ بگیرم یا نه؟ باتوجه به قیمتش میگم
چ ماهی بگیرم؟
سوال زیاد دارم
پیجی ک لباس مناسب تابستون داشته باشه هم اگر میشناسید معرفی کنید برای نوزاد
ممنونم

من هنووووز دتترمو بیرون نبردم بدون پتو
امروز آفتاب شد میخواستم ببرمش تو حیاط مادرم گفت باد میاد سرما میخوره میدونستم ک سرماخوردگی ویروسه بردمش تو حیاط زود اوردم تو
ارزو دارم ببرمش بیرون بدون ترس از هوای سرد و چاییدن بچه
بعد دخترم خیلی بهم وابسته چجوری برم تنها بیرون اخه شیر میخواد و بغل مدام
من هنوز ارایشگاهم نرفتم

خواهش می کنم عزیزم

صندلی غذا برای ما خوب بود... من زوئیه داشتم، در حد خودش خوب بود و استانداردهای پایه رو داشت و کلا سفت و ایمن بود برامون... ولی بعد از 1 دیگه ننشست ردش کردم...
چه ماهی بگیری یعنی چی؟
پیچ من الیسام راضی ام elisam.ir

دیگه انتخاب خودته که بچه رو ببری بیرون یا نه... چی بپوشونی یا نپوشونی... ما واقعیتش هر چی به ذهنمون می رسیده گفتیم... الان 4 ماهه بچه ی طفلکی رو با پتو بردی بیرون الان چی بگم؟ 

بغل که آره می خواد، شیر هم باید حداقل 1 ساعت بین شیردهیات فاصله باشه، سنش بالا که میره بیشترم میشه که توی سن شما 1.5 تا 2 ساعت هم اکی هست که شیر ندی... شیر شب هم که دیگه آخر 4 میگیرن... یعنی برای بچه مشکلی پیش نمیاد... پس اینجوری باشه که نباید یه خریدی هم بتونی بری... برو بچه رو هم بذار توی کالسکه و برو گردش... الان یکم دیگه بگذره هوا گرم و دم میشه، بعدش پاییز میشه باد میاد، بعد زمستون میشه برف و بارون میاد و باز می خوای بچه رو نبری بیرون...
می دونم کلا کار سختیه که بری بیرون...
ولی شروع کن بخاطر بچه هم شده ببرش... بچه به گردن ما حق داره که روزی 1-2 ساعت هوای طبیعت بهش بخوره... این وظیفه ی ماست که بعنوان والد ببریمش بیرون... اگه سختته با کمک کسی که آدم واردیه و خودش بچه بزرگ کرده ببرش بیرون و بچه اش خیلی هم بزرگ نباشه، یکی دو سال جلوتر از شما هم باشه مسلما دیگه مثل مامانت نیست که هی بخواد بچه رو بپوشونه چون دیگه دکترا هم آگاه شدن و تذکر میدن... همه دیگه می دونن بچه رو باید بدون پتو توی بهار و پاییز گردوند... من پسرم تیر که دو سه هفته ش بود با رکابی کارترز (که انگار هیچی تن بچه نیست) بردم بیرون و هیچیش هم نشد... یه باد ملایمی هم میومد... هر شبم بعدش می بردم بیرون توی محوطه دورش میدادم... دختر شما که از سن اونموقع پسر من بزرگتره، هوا هم که اکی هست به نظر...

آرایشگاه هم غصه نخور همه همینیم دیگه... من دو ماهگیش رفتم آرایشگاه یه ابرو و مو کوتاه و مرتب کردم و بدو بدو اومدم (فکر کنم نیم ساعته برگشتم) و مجدد قسمت نشده... تاااازه تونستم یه ویزیت زنان و سونو برم بعد از 3 سال (که باید 40 روزگیش میرفتم ویزیت دکتر و پاپ میدادم)... تازه تونستم سه روز توی خونه تنها باشم... با اینکه پسرم 4 هفته اس داره مهد میره... ولی اینقدددددر کار عقب افتاده داشتم که تازه دارم یکم خودمو جمع و جور می کنم...

پیج آموزش خواب که همون سوده هست sleep_mama_sleep، زمان ما لیتلز دریم هم بود که دی اکتیو کرده دیگه...
ولی کتاب خوب هم هست، مال انتشارات هیرمند:
[تصویر:  9644082917._SR,1000_.jpg]
  • خانم فسقلی
پاسخ
ممنونم
منم از دیشب کلا دخترمو تو خونه با تیشرت گذاشتم اینجا هنوز بارونیه هوا
شاید امروز بردمش ی دوری بزنه هنوز میترسم
این هفته واکسن ۴ ماهگی داره
راستی برای قطع کردن شیر شب نوزاد از حالا باید شروع کنم؟
دخترم تا ۱۲ شب شیر میخوره و بعدش ساعت ۴ اینطورا بیدار میشه و ۶ و نیم
اگر بیدار بشه چیکار کنم خب؟
مسواک هم میزدید تو ۴ ماهگی ازین انگشتیا؟
  • خانم فسقلی
پاسخ
برای قطع کردن شیر شب از ۵.۵ماخگی باید شروع کنی زمانی که وزنش حدود ۷-۸کیلو شد

مسواک معمولا از ۶ماهگی میززنید
اگه بیدار شد اگه شیر مادر میخوره اگه پدر همکاری میکنه بهتره که پدر بغلش کن راهش ببره یا بصورت ایستاده بغلش کن و اروم به پشتش بزنه که بو شبر مادر حس نکنه
اگه پدر همکاری نمیکنه
خود مادر اینکار بکنه ممکنه ۱۰-۱۵روز بیدار بشه بعد عادت میکنخ بین وعده شبش بچه به اون وزن رسید حدود ۶ساعت میتونه تحمل گن مثلا ۱۲شب بهش شیر بدی وعده بعدیش ساعت ۶باشخ
اگه شیر خشکی باشخ گرفتن شبر شب راحتره
مثلا تو کم کم مقدار درصد شیر خشک نسبت به ابش تو دوهفته از ۱۰۰درصد کم کم به صفر درصد میرسونی
اخرش بشه ففط ترکیبش ابش خالی
کم کم دگه متوچه نمیشخ بهش اب خالی میدی

https://www.aparat.com/v/z3W1l/تولدتا_سه..._تربیتگرام
این گوش بده توضیحات کامله
  • Rose، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
مسواک انگشتی از روز اول تولد بدون خمیردندون، از رویش اولین دندون مسواک کودک با خمیردندون اندازه یه دونه گندم
شیر شب از آخر 4 (یعنی اول 5) رفرنس ها توصیه می کنن (اونایی که به قطع شیر شب اعتقاد دارن، اونهایی که ندارن مورد بحث من نیست)... که حدود 1-2 ماه طول می کشه و تا دندونش دربیاد ان شاءالله دیگه از شیر شب گرفته شده و دندوناش سالم می مونه..
روش هم همکاری پدر یا مادر خودت یا همسرت خیلی مهمه چون شما بوی شیر میدی... اگه شیرخشک باشه که خیلی راحت تری... همونطور که نازگل جون گفت عمل می کنی... اما شیر مادر خیلی سخت تره و اگه یکی کمکت کنه بهتره... باید بچه رو با پیش پیش و دادن آب و اینها بخوابونی... تعریف کرده باشی که شب خبری از صدا و نور و بازی نیست، و توی روز حسابی مشغولش کنی که بدونه روز و شب فرق دارن...
ولی در کل مسیر سختی پیش روته دیگه... باید از نظر روحی و روانی هم خودت هم کمکیت آمادگی داشته باشید...
سعی کن مطلب بیشتری بخونی... هم اون کتابی که معرفی کردم، هم پیج ها، هم ظریفی ووو...هر چی اطلاعاتت بیشتر باشه آماده تری و کمتر دست و پات رو گم می کنی...
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
سلام دوستان، مانتو شلوار اداری شیک کجا میتونم بخرم؟
دنبال یه کفش اسپرت راحتم هستم که رو تیپ اداری بیاد
ممنون‌ میشم راهنمایی کنید
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان