امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سلام بچه ها
من دیروز روز خیلی سختی داشتم خیییلی سخت
مادرشوهر و برادرشوهرم تستاشون مثبت شد و حال مادرشوهرم خیلی خیلی بد بود
تست شوهرم و پدرشوهرم منفی شد بااینکه پدرشوهرم خیییییلی پیش اون دو نفر بود بااینکه ماسک میزد
من دیروز از ساعت ۴ صبح ک مادرشوهرمو بردن دکتر تا دیشب ساعت ۲ اصلا نتونستم استراحت کنم و بخوابم
پدرشوهر و خواهرشوهرم اومدن خونه ما بمونن و من از ترس نمیدونستم چیکار کنم بااینکه خواهرشوهرم طفلی خیلی خیلی رعایت میکرد و حواسش بهم بود
تنها کاری ک میتونستم بکنم زدن دوتا ماسک و رعایت فاصله بود و اینکه چیزی میخواستم بخورم میرفتم تو اتاق و کلی اسپند دود کردم و گلاب پاشیدم و الکل زدم
تااینکه شوهرم بهم زنگ زد با داد استرس شدید گفت باباو مامان منم تستشون مثبت شده دایی و عمه هامم همینطور بعلاوه بچه هاشون
گفت وسیله هاتو جمع کن ببرمت خونه بابات طبقه بالا باش کسی بهت دسترسی نداره
نگم ک این دو سه روز چقدر ترسیدم چقدر گریه کردم
شاید اگر شوهرم مجبور نبود انقدر مادرشوهرم اینا رو ببره دکتر شاید اگر پدرشوهرم انقد اصرار نمیکرد تو خونمون اسپیلت روشن کنیم شاید اگر تو خونمونم ماسک میزد من فراری نمیشدم
قلبم شکسته
مامان بابام خدا رو شکر خفیفن ولی چون تست خواهر و برادرمم منفی شده اونام میان بالا پیش من ک اونم هممون دوتا ماسک داریم شب تو اتاقاشونن و در و پیکر بازه
دلم برای شوهرم میسوزه
برای بچم بیشتر
بغض بدی دارم و از اولین نفری ک باعث همه این بلاها شد نمیتونم بگذرم
از خورد و خوراک افتادم هیچی نمیتونم بخورم
بیچاره بچم از وقتی اومد تو دلم اولش باباش سنگ کلیش دردش شروع شد و الانم باز تو یه برزخ گیر افتادم
شغل شوهرمم آزاده طفلی هم تند تند میره دفتر هم برمیگرده به کارای مادرش رسیدگی کنه
دیشب شوهرم میخواست منو بیاره خونه بابام پدرشوهرم گفت شب نمونی بیا ک باز مامانت اگ حالش بد شد ببریمش دکتر
میدونم حرفش درست بود ولی اون لحظه دلم شکست دلم میخواست اینا رو در حضور من نگه
از اونطرف شغل همسرم تحت شعاع قرار گرفته از ی طرف نگران خودشم
خیلی مراقب خودتون باشین
گاهی ی ادم میتونه با احمق بازیاش ی نفرو از خونه زندگیش فراری بده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Elham67، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سحر من واکسن کزاز زدم هفته ۳۲ ، مشکلی نبود فقط دو روز دستم خیلی درد میکرد
اگه تصمیم گرفتی واکسن کرونا هم بزنی بینش باید دو هفته فاصله باشه
آمپول ریه هم خوبه خیالت راحت میشه منم همش میگم کاش بزنم ولی دکترم چیزی نمیگه حالا امروز ان اس تی دارم ببینم چی میشه ، انقباض بدون درد که زیاد دارم ولی همه میگن طبیعیه
لی لی جان ایشالا که خیره ، منم اگه دوز دوم به زایمانم نمیخورد احتمالا میزدم خیالم راحت میشد الان همش استرس دارم تو بیمارستان چی میخواد بشه

عاطفه جان هممون کم و بیش این استرسا و شرایط رو داریم ولی من اگه جات بودم زودتر از این حرفا میرفتم یه جا تنهایی
منم نزدیک خانواده همسرمم اونام کرونا گرفتن الان ۳۰ روز گذشته ولی حتی چند ثانیه هم ندیدمشون فقط واسشون سوپ و این چیزا درست کردم همسرم گذاشته دم واحدشون ، حتی تو حیاط هم که هستن من بخوام رد شم اونا سریع میرن خونشون ، خدایی نکرده من بگیرم اتفاقی واسه نوشون بیوفته عذاب وجدانش واسه کیه؟ حالا دیگه ما بارداریم هر هفته دکتر و سونو همینجوریش در معرض خطریم
حتی خونه مادرتم میری با خواهر برادرت در ارتباط نباش جواب منفی تست تضمینی نیس
امیدوارم این دوران واسه هممون فقط بگذره
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Elham67، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها من رفتم واکسن بزنم نزدن گفتن باید نامه از دکترت بیاری رضایت نامه شخصی هم بدی که با اختیار خودت زدی! فقط همسرم زد به خانمه گفتم باردارم چشماش گرد شد! گفتم تاحتلا به کسیکه باردار بوده واکسن زدین گفتن نه تاحالا نداشتیم البته همسرم میگه اینا به سن بالاها میزدن دیگه باردارشون تو اون سن کجا بوده!! خلاصه برگشتم الان افتادم تو شک اصلا بزنم یانه
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام لیلی جان کجا واکسن میزدن رده سنی شمارو؟ شما تهرانین؟
  • atefehjjjjjjj، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان این تستها منفی کاذب زیاد دارن ببین یه وقت علائم نداشته باشن اما دختر خوب از اول اگه جایی بود که بتونی تنها باشی کاش زودتر میرفتی! درمورد همسرت هم نگران نباش بلاخره اوناهم سالمندن باید یکی بهشون کمک کنه نمیشه به حال خودشون ولش کرد!
پارسال پدر من کرونا گرفت یک ماه درگیر بود خدا داداشمو سلامت کنه از دستشویی بردن تا دکتر بردن تا غذا دادن همه رو خودش انجام داد طفلی خداروشکر خودشم نگرفت اینارو گفتم بدونی هرکسی از بیمار کرونایی مراقبت کنه حتما خودش نمیگیره به امید خدا همسرت هم نمیگیره نگرانش نباش اما بابد خیلی رعایت کنه ماسک و شیلد حتما بزنه مرتب با الکل ضد عفونی کنه حتما در معرض هوای آزاد باشه

(۱۴۰۰/۵/۲۶، ۱۲:۱۶ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام لیلی جان کجا واکسن میزدن رده سنی شمارو؟ شما تهرانین؟

من تهرانم صنوبر جان از طرف اداره برای پرسنل میزدن مربوط به گروه سنی نبود! البته من چون دانشجو هستم هم میتونم بزنم فکر کنم چند هفته دیگه به رده سنی ماهم برسه من ۳۸ سالمه
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
عاطفه من اوایل بارداریم همسرم به شدت علائم کرونا داشت و سرفه های شدید و ... ولی تستش منفی شد!!! خانواده‌ خودمم داشتن ولی کمتر بود و فضای خونشون خیلی بزرگتر از خونه خودم بود،بخاطر بارداریم همسرم اصرار و اصرار که برو اونجا آخر به زور داداشمو فرشتاد دنبالمو با گریه رفتم دلم میخواست بمونم پیش همسرم، دیگه رفتمو موندم چند روز، خیلی هم سخت گذشت به دوتامون، ولی چاره ای نبود،تحمل کردم
یه نظرم اول برو تست بده اگه داری که بمون سر خونه زندگیت، احتمالا شما هم دارین بدون علائمه، برای من که تستم مثبت شد اون موقع! ولی دریغ از یه سردرد ساده،هیچی نداشتم
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
لیلی جان من باشم حتما میزنم
من تو گروه مادران ۱۴۰۰ هم گفته بودم خود دکتر طبرسی تاکید داشت باردار و شیرده هر دو بزنن فقط تاییدیه پزشک هم لازمه که منع خاصی نداشته باشه از لحاظ یکسری بیماریهای خاص. نگران نباشید اصلا اینا ویروس کشته شده هستن.
من خودم بلافاصله نوبتم شه چه استرا چه سینوفارم چه هرچی مورد تایید بیاد میزنم دوره بارداری هم اگر بود میزدم. الان پیک پنجم حداقل یه ماه طول میکشه بعد بخاطر همین هیات و مسافرت رفتنا وارد پیک ششم میشیم معلوم نیست چه جهنمی بشه
واکسن حتی وارد هم بشه حداقل شش ماه طول میکشه یه ایمنی نسبی ایجاد بشه
باز با دکترت مشورت کن.

یکی از خواهرام و خانم برادرم که ایران نیستن یکی ماه دوم بارداری و یکی ماه ششم تزریق کردن هر دو هم پزشک متخصص هستند البته واکسنشون مدرنا و فایزر بود که تکنولوژیشون با واکسنای ما متفاوته اما اینجا هم وقتی مجوز داده شده یعنی بررسی انجام شده به حد نیاز وگرنه مثلا به اسپونتیک مجوز داده نشده چون بررسی نشده. اگر پزشکتون موافق تزریقه بنظرم بزنید. اصلا معلوم نیست وضعمون سه ماه دیگه خوب باشه یا فاجعه بارتر از الان.
  • (کژال)، atefehjjjjjjj، Elhamgoli، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ب من از بهداشت نزدیکمون خبر دادن ک شنبه میتونم برم یزنم و دوز بعدی رو بعد زایمان
منم دیشب خیلی سرچ کرذم تو سایت cdc هم گشتم چیزی از 42 روز بعذ زایمان جایی گفته نشده اصلا
پزشکایی ک پیج هم دازن همش میگن تو شبردهی میشه زد چیزی از 42 روز نگفتن 
من احتمالا شنبه بزنم دوز بعدی ی هفته بعد زایمان میشه انشاله
راستی لی لی جان شما باردار واجد شرایط واکسن هستین باردارای بالای 35 رو میزنن الان
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، nona، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای من که هیچ کس رو نمیبینم تو بارداری ، جز همسرم و مامانم
چند بار اطرافیان به مامانم گفتن ما اصلا ندارو ندیدیم عکس شکمشو بگو بفرسته ، ( شکم من چه تاثیری رو حالشون داره نمیدونم) منم به رو خودم نیاوردم
کرونا تنها خوبیش این بود که این مدت کسیو ندیدم
جواب خاصی نمیشه داد اینم مثل همون قبل بارداریمونه که هی میگفتن بچه بیار ، لبخند بزن و بیخیال باش
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای من چندبار حرفش افتاد گفتم بزارید این بیاد ببینم چجوریه از پسش برمیام یا نه بچه ارومیه یانه واسه دومی اونموقع تصمیم میگیریم
  • atefehjjjjjjj، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان