امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
يكي از دلاليلي كه من نميتونم به پسرم غذاي انگشتي بدم اينه كه بچه من اگه توي ١٠ دقيقه غذاشو بدم ميخوره اگه بيشتر طول بكشه خسته ميشه ميخواد از صندلي غذا بياد پايين بره بازي كنه واسه همين من فعلا كيس غذاي انگشتي نيستم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
لیانه جان مرغ که خلال میکنی خودت بهش،میدی؟ من فکر کردم اینارو به عنوان غذای انگشتی میذاری جلوش
  • liyane، youtab
پاسخ
من اطرافیان خیلییییی ترسویی دارم و تا الان هی انقدر بهم گفتن میپره تو گلوش دور از جونش یا خدایی نکرده خفه میشه که میخواستم مخمو بکوبم به دیوار
بعد تصمیم گرفتم توی خونه وقتی خودم و پسرمیم فقط انگشتی با احتیاط بدم بهش همینکارم مردم والا
خ ش بزرگه میگه من اگه بچم دنیا بیاد تا 1سال و نیم همه جی میکس میدم
لیانه جون پسر منم نهایت 10 دقیقه بشینه تو صندلیش بعد انگار اسیر باشه دستاشو میاره بالا با چشماش قشنگ خواهش میکنه که بیارمش بیرون خخخخخخ
اقا امروز ناهار نی نیهاتون چیه منم درست کنم هیچ نظری ندارم
  • liyane، Nedaa28
پاسخ
یوتاب مال منم الزاما پیشرفت نبوده که یه نقطه تحول بوده مثلا دو ماهگی خوش خواب شد از شیر افتاد چهارماهگی شیرش بهتر شد شش ماهگی خوابش افتضاح شد
  • liyane، Nedaa28، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۲۵، ۱۱:۵۲ صبح)Nedaa28 نوشته است: لیانه جان مرغ که خلال میکنی خودت بهش،میدی؟ من فکر کردم اینارو به عنوان غذای انگشتی میذاری جلوش

اره ندا جان خودم بهش ميدم
تنها حسنش هم اينه كه جويدن رو با غذاي انگشتي وخلال شده خيلي خوب انجام ميده و مهارت قورت دادنش تقويت شده
براي اينكه ياد بگيره خودش مواد غذايي رو بذاره توي دهنش ازين پاف هاي گربر كه نونا جون پيشنهاد دادن خريدم با اونا راحت انجام ميده ولي غذاي اصليش رو واسه همون تايم ١٠ دقيقه كه گفتم نميتونم اجرا كنم
مخصوصا اينكه توي غذاخوردن به صورت مستقل كالريه كمتري بچه ميگيره ولي اينجوري كه خودم بهش ميدم غذاشو تموم ميكنه
منم فعلا توي موقعيت ريسك نيستم
  • Nedaa28، youtab
پاسخ
من فقط وسط بدغذایی دخترم یه بیرون روی کم داشتم طفلی دو‌روزه بیرون روی داره دیشب بردیمش بیمارستان همون چیزایی که میدونستم دادن اors و پدی لاکت و زینک Sad اینم شانس من البته جمعه خودم یهمختصر شدم دخترم ولی از یکشنبه شد
  • Nedaa28
پاسخ
به خاطر شیرت احتمالا به طفلک سرایت کرده. انشالله خوب میشه زودی Heart
پاسخ
اره ترگل حتما برای شیرم بوده
  • liyane، Targol
پاسخ
الهی، نونا جونم الان خودتو دخمری چطوزین؟
پاسخ
مرسی یوتاب جونم من که خوبم جمعه دعوت بودیم گویا غذا بهم نساخت بلافاصله بعدش به مشکل خوردم متاسفانه چند لقمه ازون غذارم به دخترم داده بودم من مسکلم حل شد وای هم غذا داده بودم هم شیر دیگه دخترم شدید بود حالا فعلا هرچی غذای یبس کننده هست دارم سعی میکنم شده هر دو سه ساعت یه قاشق بخوره مثل ماست و‌برنج و موز و سیب زمینی
اصلا اآر اس نخورد
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان