امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
منم با فاطمه موافقم. یعنی هزار بار به امیر گفتم به مامانت هر مدل کمک مالی که میخوای بکن، محبت کن .. همه چی... ولی دشمنهای اطراف تو بشناس.. نذار همه زندگی تو بهم بزنند.

من در نهایت کل آیتم های روزی میزمو می نویسم و تمام پست های اخیرمو پاک میکنم:
1- پف فیل تک نفره
2- پفک تک نفره
3- سالاد کلم سفید رنده ریزشده، قرمز رنده ریز شده، ذرت، خیارشور، هویج رنده ریز شده، کشمش و گردو با سس مایونز و آبلیمو و شکر بصورت تک نفره
4- بیس سالاد سالاد اولویه با مرغ و هویج
5- بیس سالاد اولویه با کالباس و فلفل دلمه و ذرت
6- سالاد کاهو
7- دیس مزه شامل پنیر، چوب شور، کالباس، بیسکوییت اوریو، لواشک، پنیر، آلبالو خشکه، دیپ پنیر ماست، سس قرمز کوچک، سس سیر کاله، چیپس پرینکلز
8- دیس مزه شامل بیبی کورن، زیتون و خیارشور
9- دیس مزه شامل زیتون کبابی، گوجه گیلاسی و خیارشور
10- هندوانه نفری برش خورده با پوست به صورت دسته دار
11- یک ظرف توت فرنگی
12- غذاها شامل چلوکباب و جوجه کباب
13- رولت کالباس
14- نوشابه قوطی قرمز و دو تا آبجوی بزرگ که کله اش ازین فویل طلایی خوشگلها داره. شبیه نوشیدنی های خارجیه Big Grin
15- از این شیرینی خوری طبقاتی ها سه طبقه شو، هر طبقه یک مدل شکلات با بسته بندی سوسولی گذاشتم خیلی هیجان انگیز شد اونهم.

با هزینه کیک تولد، کل خرج برای سی نفر شد پنج میلیون تومن، دو تومن هدیه نقدی و مقادیری هدیه غیرنقدی آوردند....
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Maryam8842
پاسخ
دنیا بیا بگو مهمونی چطور گذشت
  • Almam
پاسخ
مریم جان خداروشکر، خیلی خوب گذشت.
اول از ظرفها براتون بگم که تماما چینی گذاشتم، فقط نوشیدنی اول کارو تو لیوان کاغذی دادم که لیوان کریستال هام برای نوشابه شب نیاز به شستشو نداشته باشند، چون اصلا فرصت نمیشد بشورمونو خشک کنم که لک نشن.

ظرف ها رم از پیش دستی و چینی همه رو توی حموم گذاشتم و از شبش و فرداش، همه رو تو ماشین گذاشتم. ماشینم هشت نفره است و جاش کوچکه، تقریبا با برنامه نمیساعتش، سیزده چهارده بار ماشین زدم.. بعدشم کل حموم و لگن های ظرفها رو شستم.

مهمونهام خیلی سرخوش و شاد بودن حتی مسن ترین شون که یک آقای هشتاد سالها ست، از ذوقش همش رو پا بود.. هی میگفتیم عموجان توروخدا بشینید، دور میز تولد می پلکیدن میزدن میرقصیدن میخوردن.. هزار بار گفتند بعد کورونا اولین مهمونی بزرگیه که دعوت شدیم چقدر خوش گذشت.. حتی دو سه نفری که با من چپن هم اومده بودند،،، هیچ اذیتی هم نکردند، حالا بعید نیست پشت سرم حرف بزنند که فدای سرم.
اکثرا هم کادو خوب آورده بودند. حتی یکی از غیرنقدی ها که یک خودکار خییییییلی قشنگ و گرونقیمت آورد اینقدر تشکر کردم امیر گفت بیا من اینو به تو هدیه بدم Big Grin

غذا هم برای 30 نفر 37 پرس گرفته بودم که به مادرشوهرم و یکی دیگه از مهمونها قد دو پرس دادم بردند.

سه کیلو و نیم کیک گرفته بودم که یک تکه اش هم زیاد نیومد. با هزینه جعبه اش کیلویی دویست هزار حساب کرد.

بادکنک هم فقط پنج تا هلیومی گرفتم دونه ای نوزده تومن که نصف بادش تو فاصله ظهر تا عصر کم شد اندازه یک طالبی شدند.. ده تا هم بادکنک معمولی بزرگ از سوپری مون خودم خریدم با دهنم باد کردم.. دونه ای دو تومن. ولله تا آخر مهمونی گنده بودن و یکیشو بچه ها ترکوندن.. تا همین الان بزرگ موندن.

راستی میوه هم امیر میخواست زردآلو بگیره که نذاشتم چون نوبرانه است و خیلی هزینه میشد، دو کیلو گوجه سبز، دو کیلو توت فرنگی و بیست تا خیار و حدود هفده هجده تا موز گرفتم که خیار و موز زیاد نیومد، اما بیشتر توت فرنگیها و گوجه سبزها زیاد اومد.
آههان راستی یک هندونه بزرگم برش زدم، یک کوچک هم زاپاس بود که اصلا برش نزدم.

به کل ازین لحاظ که مثل فامیلای مادرشوهرم همه با هم به کباب حمله نمی کنند که کلا تموم بشه و کم بیاد و بقیه غذاها دست نخورده بمونند، مهمونیای خوبی بودن. شاید باورتون نشه ولی حتی یک دونه برنج یا یه ریزه کیک یا پفک و اینها هم زمین نریخته بودند با اینکه بین شون بچه کوچک هم داشتند.

راستی کل فرش هامم جمع کرده بودم. ازین فرش ترکیه ای هام تو آشپزخونه بود که سرشام کشیدن امیر جمع کرد دوباره بعد شام پهن کردم. بنابراین خیالم راحت راحت بود. همه هم کفش توی خونه ای آورده بودند، دو سه نفر اومدند اجازه گرفتند کفش بیرون شونو دستمال گرفتند ازم، تو دستشویی کف شو شستند پوشیدند.

کلا خونه خیلی صحیح و سلامت موند، مادرشوهرمم طفلک ظرف هایی که مدل فانتزی دارند تو ماشین نمیشه زد و موند با دست شسشت، همونهم بیست دقیقه نشد که از بس خسته شده بود با ته یک لیوان کریستال زد لوله یک قوریمو پروند! منم گفتم خسته شدید دست تون درد نکنه، بقیه شو خودم میشورم و فرستادمش رفت.
  • Almam، elhammehrdad، Maryam8842، tinaaa91، ندایا، پروانه ابریشم
پاسخ
دنیا خیلی خوب تعریف کردی ، حس کردم منم جز مهمونات بودم Big Grin خسته نباشی واقعا ، من دیشب آجیم اینا اومدن شام ، اونم ساندویچ هات داگ درست کردم ، انقدر خسته شدم که نگو!!! :||||
حتما اون خودکار رو هم قبول کن از همسرت Big Grin
دست م ش هم درد نکنه کمکت کرده Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Donya
پاسخ
مرسی عزیزم.
نوش جونتون آلما جون، مهمونی خواهر برادری خیلی کیف داره قدرشو بدون.
  • Almam
پاسخ
سلام به همه 
لطفن میگین برای تولد پسرم یک غذای ساندویچی که مثل الویه باشه اما الویه و ک*ت*ل*ت  نباشه و سخت نباشه چی درست کنم؟
متچکرم  Big Grin
  • nona
پاسخ
یوتاب جون منظورت از سخت نباشه یعنی سرخ کردنی نباشه؟ چون ساندویچیا اکثرا سرخ کردنین مگه سرد سرو بشن مثل همون اولویه یا مثلا مرغ و ریحون...
اما تو سرخ کردنیا: شنیتسل، ناگت مرغ، و برگر و حتی سوسیس
فیله های مرغ طعم دار شده با مواد مختلف که میتونی گریلشون کنی
  • youtab
پاسخ
اره سوفی جون
منم هرچی فکر میکنم به همینا میرسم
فکر کنم همون الویه بشه اخر
  • Sufii
پاسخ
یوتاب جان می‌تونی ساندویچ مرغ مکزیکی درست کنی که تنوعی هم باشه.
مرغ (هم رون هم سینه هم فیله، هر چی باشه میشه) رو تیکه‌های ریز مکعبی بکن با پیازداغ فراوون و ادویه‌های مختلف (از جمله کاری) بپز، بعد قارچ تفت بده و نخود فرنگی و هویج مکعبی ریز و ذرت آبپز هم قاطی‌شون کن و آخرش سس مایونز و لیموترش بزن. درستش اینه که کنارش سیب‌زمینی ریز خلالی هم سرخ کنی، ولی اگر خواستی میتونی چیپس خلالی هم بریزی. دستور دقیق‌ترش رو سرچ کن. با نون باگت خورده میشه. قدیم تو مامی‌سایت دستور خیلی خوبش بود و کلی عکس هم ازش بود که متأسفانه آرشیوشون از بین رفته انگار.
  • Almam، Nedaaa28، youtab
پاسخ
یوتاب من یه ماهه کلاس اشپزی رفتم برای کاری که همیشه ارزوشو داشتم الان یعالم فینگرفود بلدم خواستتو بگو پیشنهاد بدم Smile Smile

اها الان دیدم کفتی ساندویچی خب پیشنهاد ستی عالیه

اها الان دیدم کفتی ساندویچی خب پیشنهاد ستی عالیه
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان