امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با این علائم به چه تخصصی مراجعه کنم؟
بله رز جون مرکز قلب کلا ارجحیت داره برای ما حتی جهت اظهار نظر

سخته وقت گرفتنش فقط فکر کنم

امیدوارم بتونید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
مرکز قلب ما چند بار اورژانسی رفتیم خودشون اگه ببینن نیازه سریع بستری میکنن
  • Rose
پاسخ
مامان منم تاحالا ۲ بار اورژانسی رفته اونجا و بستری شده. بعد درمان که ترخیصش کردن یکبار ۲ ماه بعد بستری، ویزیت شد بعدش دیگه بهش ۲ سال ۲ سال یکبار وقت دادن که بره ویزیت بشه. واسه همینم مامانم خودش دکتر خصوصی پیدا کرده ۶ ماه یکبار میره خودشو چک میکنه.م ش هم همینطور. اون که بعد ترخیص یکبار معاینه شد بعدش ۳ سال بعد وقت دادن. اونم میره دیگه مطب خصوصی.
مرکز قلب به این راحتی ها نیست. وقت هم بگیرین واسه چند ماه آینده هستش.

میتونین مریضتون رو ببرین اورژانس، بگین حالش خوب نیست و مثلا درد قفسه سینه داره. بهشون هم بگین یه دکتر تو شهرستان ویزیتش کرده و گفته فلان مشکل رو داره. اگه موردش جدی باشه خودشون بستری میکنن.
  • Rose
پاسخ
سلام مجدد بچه ها
من جدود ۳-۴ ساعت پیش داشتم می رفتم پوشک پسرمو عوض کنم، شروع کرد در رفتن و بازی و اینا، منم دویدم دنبالش بعد خورد زمین و من خنگ هم پام رفت روی کف پاش...
بعدش یکم گریه کرد و عصبانی بود و اینا...
ولی دو دقیقه بعد گریه ش تموم شد و دوید و مثل خیلی وقتا روی نوک پنجه وایساد و اینا...
بعد من دائم به پاش دست میزدم که ببینم درد داره یا نه، و فقط دوست نداشت دست بزنم و برای اون یکی پاشم باز دوست نداشت...
و تا آخری که بخوابه داشتم چک می کردم خون مردگی چیزی داره یا نه که هیچ اثر بیرونی نبود...
و چون مریض شده، داره ایبوبروفن می خوره... الان نمی دونم نکنه درد داره با این دارو خوابیده یا نه..‌
میگم از کجا بفهمم چیزیش شده یا نه؟ ممکنه چیزیش بشه ولی شاهد بیرونی نباشه؟ ممکنه شکستگی بدون خون مردگی پیش بیاد؟ ممکنه شکسته باشه یا مثلا مویه برداشته باشه ولی بتونه راه بره؟ کسی تجربه ای داره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
ما کلا کل فامیلهامون مرکز قلب عمل کردند چهارتاشون عمل قلب باز اونم الان نه که یه عمل روتین شده زمانی که از هر ده تا مریض شش تا از دست میرفتن کلا حرف نداره
به نفر هم بیمارستان قلب، اما مرکز قاب یه چیز دیگه هست
چه جالب ندا جون نمیدونستم اورژانسی بستری میکنن دمشون گرم
رز جون بعیده هیچ علامتی نداشته باشه البته تا ۲۴ ساعت بعد ورم و اینها نسخص میشه خدای نکرده در مورد شکستگی
ایشالا هیچی نیست استرس نداشته باش
  • Nedaa28، Rose
پاسخ
مرسی نونا جون
صبح بعد از گذاشتن پسرم، رفتم دکتر عمومی و ارتوپدی پرسیدم، گفتن نمیشه که آسیب حتی کوچیک هیچ علامتی نداشته باشه... البته ارتوپدی می گفت اگه شک داری می تونی عکس بگیری ولی اگه می تونه راه بره و درد و اینا نداره مشکلی نداره که می تونه راه بره یا درد نداره و...

قلب رو هم داریم پیگیری می کنیم یه وقتی بگیریم ببینیم چطور میشه هماهنگ کرد، و اینکه باید خودشونم بیان یا پرونده و سی دی (نمی دونم دقیقا سی دی چیه ولی خواهر همسر گفت که می فرسته) کافیه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona
پاسخ
پرونده و عکس و سی دی کافیه

ماهور جان نمیدونستم دکتر ماندگار هنوز ویزیت میکنن
  • **ماهور**، Rose
پاسخ
نونا جون ویزیت میکنن ولی فقط بیمارهایی که وضعیتشون جدیه.
  • nona، Rose
پاسخ
خیلی خوبه دمشم گرم
  • **ماهور**، Rose
پاسخ
بچه ها من عفونت اردراری گرفتم و دگترم سفکسیم داده چند روزه دارم میخورم الان بدتر هم شدم، دکترم هم جواب پیغاممو نداده، بنظرتون کجا برم؟ اورژانس؟
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان