امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ترگل جان سر کار رفتی؟
من خیلی گیر افتادم نمیدونم چیکار کنم 
آخر خرداد مرخصیم تموم میشه 
بین دو راهی سه ماه نیمه وقت برم یا 3 ماه بی حقوق بگیرم موندم
اگه سه ماه نیمه وقت برم مزایاش اینه ک کم کم عادت میکنه نصف هفته نباشم و نصف هفته هستم
تابستون پسرم و بچه خواهرشوهرم هم خونه مادرشوهرم هستن و با بچه ها سرگرم مبشه از پاییز هردو میرن مهد و مدرسه 
نمیدونم چیکار کنم 
از طرفی خیلی کوچولو دلم نمیاد اصلا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol
پاسخ
اره عزیزم اومدم سرکار. منم تا اواخر خرداد مرخصی داشتم منتها شرایط کاریم جوری شد که زودتر اومدم. الهی بگردمشون.
نمیدونم چی بگم عزیزم. واقعا سخته
  • 2015، Elhamgoli، nona، youtab
پاسخ
ترگل جان به سلامتی ایشالله کوچولوهات زود با شرایط جور میشن. شما رفتی سر کار من استرس گرفتم. منم باید سه ماه دیگه برگردم و از الان غم دنیا تو دلمه. حتی به سر کار نرفتن هم فکر میکنم. خیلی سخته خدایی با این که مادر همسرم و مادر خودم هستن ولی حس میکنم پسرم بدون من اذیت میشه و هیچ کدوم به اندازه خودم نمیتونن پسرم رسیدگی‌کنن. اگر‌تونستی از تجریبات روزهای اول سر کار رفتنت بگو. مرسی
  • Targol
پاسخ
ترگل عزیزم بسلامتی چه عالی برگشتی خدارو شکر با پرستار دخترا جورن
پرستار منم ایشالا چهارشنبه میاد نمیدونم استرس دارم برای جدا شدن از دخترم فکر کنم من بیشتر وابستشم. الان شیر هم فکرمو مسغول کرده میترسمنهذیاعت شیر ندادن شیرمو خشک کنه دخترمم خدایی تا ۹ صبح شیرمو میخوره هرچند خیلی خیلی کم اما بواسطه شیر میخوابه همون یک ساعتا رو

حتی چرت یک ساعته طول روزش هر بیست دقیقه بیدار میشه زیر سینه دوباره میخوابه
  • 2015، Targol، youtab
پاسخ
نوناجان پسر من هم همین طوری. با اینکه شیشه هم میگیره اما بیشتر وقتها با شیر من می‌خوابه و وسط خوابش از ۶ صبح به بعد هی ی ساعت ی بار بیدار میشه شیر میخوره ی کم دوباره می‌خوابه. میترسم چند ساعت نبودنم اذیتش کنه. شیشه نگیره نتونه بخوابه. کاش میشد با خودم ببرمش سر کار کنارم باشه
  • youtab
پاسخ
مرسی شیطون جون و نونا جون. انشالله برای بچه‌هامون راحت بگذره
نونا مرخصی شیردهی رو استفاده نمیکنی؟ یک و نیم ساعت در روزه. من یه ساعت دیگه میرم خونه. خوبیش اینه به ترافیک کمتری هم میخوریم. انشالله ۴ خونه ام.
من صبح شیر دادم. کوچولوم که احتمالا از دست پرستار شیر نخورد. اون یکی دخترمم عصر دو نوبت میدم انشالله شیرش تامین شه. دخترهای من با شیر نمیخوابن. رو پا میخوابن.

فقط دوربین اتاق خوابشون نمیدونم چرا انقد دیر لود میشه. شاید چون دورتر از مودمه. لامصب همشم اون تو هستن.
  • nona، youtab
پاسخ
مرخصی شیردهی پس چرا شرکت ما ۱ ساعت؟!
  • youtab
پاسخ
بچه ها تا چند وقته مرخصی شیردهی؟؟؟؟؟

اگه یک سال باشه عالیه
  • Targol، youtab
پاسخ
تا دو سالگی بچه 
برای ما یک ساعت در روز یا یک روز در هفته
یکی رو میشه انتخاب کرد ک من پنج شنبه ها اف شدن رو انتخاب کردم 
ترگل جان ب سلامتی عزیزرم انشاله بچه ها راحت میگذره براشون
  • 2015، nona، Targol، youtab
پاسخ
وای چه عالی بچه ها من اصلا نمیدونستم خدارو‌شکر پس یا طهر میام خونه به دخترم شیر میدم برمیگردم یا عصرا زودتر تعطیل میکنم

خب من الان زنگ زدم هم سازمانم هم شرکتمون ( برای دبل چک) هیچکدوم ساعت شیر ندارن بگو یه دقیقه
کفتند ایلاغیه ساعات شیر الزام آور برای اجرا تو همه نهادها نیست Sad

شانسم ندارم
  • 2015، Targol، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان