موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۱/۳/۱، ۰۵:۳۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۳/۱، ۰۵:۴۵ عصر، توسط Targol.)
نونا چه مسخره. من هر کی رو دیدم داشته. خصوصیها هم میدن چه برسه دولتی.
بچهها ما پنجشنبهها آفیم. روزهای دیگهمون ۹ ساعته است. قانونش میگه هر سه ساعت کار نیم ساعت شیردهی. برای ما ۱:۳۰ در روز میشه.
نونا پس این چی میگه:
برابر با ماده ۷۸ قانون کار جمهوری اسلامی ایران کارفرما مکلف است به مادران شیرده تا پایان دو سالگی کودک پس از هر سه ساعت کار نیم ساعت مرخصی شیردهی (فرصت شیردادن) بدهد.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015، nona، youtab
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
ترگل جان ما هم ۹ ساعته هستیم و البته چهارشنبه ها ۸ ساعته. پنج شنبه ها هم تعطیل. ولی کلا ۱ ساعت در روز میدن. اگر ۱:۳۰ میدادن خوب بود من چهارشنبه ها رو اف میکردم پیش بچم میموندم
• nona، Targol
تشکر Received:
389 in 79 posts
تشکر Given: 3
اعتبار:
400
شلام مامان گلا
میش بپرسم شما خصکصی هستید یا دولتی ؟
و اینکه نونا جان شما ۹ ماه مرخصی زایمان داشتی عزیزم؟
بچه ها من خیلی گیرم ک برم سرکار یا نه؟
کاش بگید ک اگر دولتی هستین ک هیچ اما تگر خصوصی هستین چی شد ک رفتین ؟ اخه خصوصی ی جور ک خیلی امنیت نداره... یعنی چطور شد ک تصمیم گرفتید شرکت خصوصی دوباره برید یا چطور ۹ ماه بدون نیرو موندن
• nona
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
آرامش جان من خصوصی هستم (البته خصوصی ای که ی طورایی خصولتی هست و وصله به دولت). نه ماه مرخصی هم که رفتم چون کارم طوری بود که کسی دیگه نمیتونست انجام بده یا باید نیرو می آوردن یا من تو نه ماه باهاشون ریموت کار میکردم. که نظر مدیرم این بود ریموت باش و اگر کار واجبی بود بهت بدیم انجام بدی. منم همین کار کروم یعنی تو این ۶ ماه که گذشته چند بار مجبور شده رفتم حضوری و بقیه اش ریموت بودم و کار هم اگر باشه انجام میدم، یعنی معمولا کار توسعه ای که واجب نباشه انجام نمیدم، بیشتر نگه داری برنامه ها رو دارم.
اما همکارام که کارشون این طوری که اگر برن مرخصی همکارای دیگه میتونن انجام بدن، اون بنده خدا میره و همکاراش اون مدت پوشش میدن کارش.
در مورد اینگه چطور شد که تصمیم گرفتم برگردم، راستش من هنوز تو دو راهی هستم که برم یا بمونم و کار کاملا ریموت پیدا کنم. اما احتمال زیاد برم، یکی از دلایلش اینه که خب حقوقم دوست ندارم از دست بدم و اینکه کار کردن تو محیط بیرون دوست دارم. اما باز هم شاید نظرم عوض بشه
• 2015، nona
تشکر Received:
389 in 79 posts
تشکر Given: 3
اعتبار:
400
نونع جان و شیطون جون ایشالا موفق باشین در کنار کار و نی نی های عزیزتون
خیلی خوب ک ماشالا فعال هستین
نونا جان کار دولتی هم خدا را شکر خوب کنار اومده ک هنوز دورکارید... ایشالا بازم کنار بیاد.... قلب مهربونت لایق بهتریناس
• nona
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
بله ارامش جان چون مدیرعامل سازمانمون استادم بود از لیسانس تا بعدش. یجور شبیه دخترشیم من و چند تای دیگه.
ترگل جان میشه بگی دوربین چی نصب کردید چند تا کار گذاشتید کجاها ؟ کیفیتش جطوره؟ هزینشم لطفا اگر مشکلی نبود بگو میخوام به این شرکت نصاب دوربینای ساختمون سفارش بدم این هفته بیاد نصب کنه گفتم یه چیزایی بدونم
• Targol
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
نونا جان برندشو دقت نکردم. چون راننده همسرم تو این کاره خودش خرید اورد نصب کرد. فقط هزینه دوربینها رو گرفت ۳ تومن.
ما به توصیه همین آقای نصاب دو تا خریدیم. یکی رو کنج سالن جوری نصب کردیم که به آشپزخونه هم اشراف داره. اون یکی اتاق بچهها. رزولوشن اونی که تو سالنه بیشتره و دوربین بهتریه کلا.
• nona