امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
فاطمه جون و شمیم جون ممن‌ون والا بخدا عجیبه خدایی من و همسرم بهداشت رو خیلی رعایت میکنیم من که کلا کمی وسواسم دیگه الودگی هم بود باید رفع میشد. دقیقا بعد مهمونی شروع شد اونجا توت فرنگی و شام هم من خوردم هم دخترم ، من باافاصله بعد شام دچار شدم ( نیم ساعت بعد شام) ولی همون یبار اما دخترم از دو روز بعد شروع شد تا الان
پس هیچی بخارشو منتفیه من تنبلم شمیم جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Sh96.shamim
پاسخ
بخارشو خوبه نوناSmile
  • nona
پاسخ
نونا جان انگار ویروس جدیده
دکتر اسلامپور پزشک اطفال خودش هم یه دختر تقریبا ۲‌.۵ ساله داره
دختر اونم اینجوری شده بود
  • nona
پاسخ
بخارشو خیلی خوبه که. من وقتی آب تهش میمونه برمیگردونم میریزم.
  • nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۲، ۰۴:۴۰ عصر)nona نوشته است: اره دیگه از دیروز مقعدش سوخت طفلی Sad با اینکه مرتب و بلافاصله تعویضش میکنم از دسروزم سودو میزنم

برادرم گفت قرصاشو زودتر باید قطع میکردی از اینجا به بعد شرایط رو بدتر میکنن فلزات سنگین . دیگه قطع کردم فعلا صبح فرنی چند قاشق دادم با موز الانم کته گذاشتم با ماست امیدوارم بخوره
یکمم سنجد میگیرم

بچه ها شما کف خونه ( سنگ یا سرامیک ) با چی تمیز میکنید بجز تی و اب؟ بخارشو خوبه؟

من دیگه از بس هر شب ‌کف سالن و‌اشپزخونه رو برای احتیاط بیشتر دستمال کشیدم خسته شدم
بگردم براش نونااااا
عزيزم براي سوختگي اگه ميبيني خيلي قرمزه حتما حتما كرم پناتن بگير فوق العاده ست بيشتر پيجا دارن انقد زود خوب ميكنه كه متحير ميشي

من در بيشتر موارد همون تي و اب ميزنم هر دو هفته يكبار اگه حوصله داشته باشم بخارشور ميزنم 
ببين بعيد ميدونم از كف خونه اسهال شده
ازمايش مدفوع دادي؟ ببيني ميكروب وارد سيستم گوارشش شده يا نه؟
اخه بچه هاي ما از اول كه شروع به غلت زدن كردن داشتن زمين ليس ميزدن ، پسر من يه موقع هايي پستونكشو ميكشه زمين بعد ميزاره توي دهنش!
منظورم اينه از ميكروباي كف سالن ضد ضربه شدن
  • nona
پاسخ
نونا ویروس جدیده. توی تعطیلات عید فطر خ ش من با بچش رفتن مسافرت تا برگشتن بچش همینجوری شد. بلافاصله پدر شوهرش گرفت، بعد بلافاصله پسر ب ش بزرگم گرفت، بعد بلافاصله م ش گرفت. ویروسه انگار رو بچه ها و آدم های مسن تاثیر میزاره . ۲-۳ هفته اسیر بودن تا درست شد. الان تازگیا خوب شدن.

اسهال و استفراغ شدید بودن همشون. همشون از دم رفتن زیر سرم.
  • nona
پاسخ
نونا جان الان فصل انار نیست اما اگه میتونی پیدا کن هستش رو فشار بده آبش که رفت خود هسته رو توی تابه تفت بده نسوزه فقط خشک بشه بعد اسیاب کن ی قاشق کوچیک بریز تو ماست بده گل دخترت انشالله که فوری قطع میشه اسهالش البته اگه تست انار رو قبلا انجام دادی بازهم با پزشک مشورت کن خدایی نکرده مشکلی نباشه اما اگه تست حساسیت انجام داده باشی بعید میدونم مشکلی باشه فقط کم کم شروع کن خدایی نکرده یبوست نشه البته اگه سن دخترتون زیر ۹ماهه شاید صلاح نباشه

خیلی برای دخترتون ناراحت شدم گفتم تجربه خودم رو بگم امیدوارم مفید باشه براتون
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
پاسخ
ای وای نوناجون الهی بگردم براش طفل معصومو
چقدر طولانی شد
از دکتر اومدی بی خبرمون نذار
وای خدا اخه چقدر غذا میخوره که هی خارج کنه
اره لیانه خوب گفت پناتن کرم عاااالیه
من تجربه استفاده ازشو خیلی سال پیش داشتم از المان برامون اوردن بی نظیره
  • nona
پاسخ
یوتاب جان ایشالا که کتابت مفید باشه. ولی تجربه من میگه مشکل خواب حل نمیشه. قانون پایستگی داره.فقط از شکلی به شکل دیگه تبدیل میشه.

نونا جان ایشالا زودتر خوب بشه. خیلی سخته اسهال. هم برای بچه. هم مامان که باید مدام بشوره
وای پسر من و خواهرم که همه میکروبارو به هم منقل میکنن. یکیشون اسباب بازیشو لیس میزنه. میره. اون یکی میاد برش میداره. همونجارو میخوره. دیگه بریدم از دستشون
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
وای کژال نگو یا خدااااااا
دیشب دوتا 3ساعت رو پام بود تا صبح پاشنه پام سر شده کلا دیگه
هووووووووووف
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان