امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ببین یوتاب همین که روی پات میمونه خودش امتیاز مثبت داره. چون پسر من دیگه روپام نمیمونه. خودشو پرت میکنه پایین
برای همین حتما باید رو تخت خودمون بخوابونمش. که نرم باشه زیرش. باید هم خم بشم روش. که نتونه قل بخوره. یعنی دنبالچم میخواد بترکه از درد
بعد که خوابش میبره نمیتونم بزارم تو تختش یا روی زمین. چون دست بهش بخوره بیدار میشه
رو تخت خودمون هم امنیت نداره. قل میخوره. یعنی اون نیم ساعتی که میخوابه هم من مثل نگهبان بالای سرش میشینم تا بیدار بشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
چرا بچه های این دوره اینطورن !!
من به شرافتم قسم میخورم اگه حتی یک بار مامانم منو بیشتر از ۵ دقیقه تکونم داده باشه  Blush

بعدم اون موقع ها کلی بچه بودیم که بصورت کبابی کنار هم میخوابیدیم، به زور بالش به تعدادمون برای زیر سر میرسید دیگه این قرتی بازیای بالش چهار طرف نبود ، هیچکدوممون هم غلت نخوردیم خفه شیم Big Grin
یه جای کار ما میلنگه، کجا؟! نمیدونم
  • (کژال)، 2015، nona، youtab
پاسخ
کتایون جان زمان ما این موقع بچه ها تو قنداق بودن.
اصلا ول نبودن که هرجا میخوان غلت بزنن
هنوز هم خیلی ها به همون سبک سنتی بچه بزرگ میکنن و راحتن. چند روز پیش یه دوچرخه سوار که روستاهای ایرانو میگرده به روستای دورافتاده رفته بود. بعد استوریش یه بچه بود تو گهواره. بچه رو با پارچه طاقباز بسته بودن به گهواره. یه پتو گلبافت هم کشیده بودن رو گهواره. یعنی این آقاهه پتورو زد کنار بچه معلوم شد
من اول فکر کردم بچه کوچیکه.نوزاده. البته از سایزش تعجب کردم
تو استوری بعدی بچه نشسته بود مامانش داشت تو کاسه بهش غذا میداد
یعنی بچه 2_3 ساله بود. هنوز تو گهواره بسته بودنش. بچه هم ماشالله مثل هلو از تپلی و سرحالی و قشنگی
اون وقت بچه های ما از 5 ماهگی کل خونه رو زیرو رو میکنن
  • nona، youtab، کتایون خانم
پاسخ
ممنون میس شین جان اتفاقا پنج شش تا انار دارم امتحان میکنم
ایانه جون مرسی میگیرم اره پناتن هم خیلی خوبه
مینو جون و ترکل جون مرسی
سلین جون و ماهور جون نمیدونم والا آخه فقط اسهاله ویروس و باکتری علائم مشخصه دیگه ای هم دارن میتونم بگم هر چهار تا دکتر بعد معاینه گفتند به چیزی که خورده ربط داره
نه لیانه جون ندادم جدید همون ماه پیش بود اخه عفونت میکروبی چون علامت داره نیاز به تست مدفوع ندیدن احتمالا.
اصلا بچه امروز باسنش داغون شد شده لبو
بردیمش کلا داروهارو عوض کرد گفت همون بعد سه روز که بند میومد باید زینک و پدی لاکت و الباقی ( تجویز باقی دکترا) اینا رو قطع میکردی ( همون که برادرم گفت Sad ) مراجعه میکردی
گفتم اخه شمال بودم اونجام به روزی یه بار رسیده بود حتی ، کفت همون یبار هم یعنی خوب نشده بود
خلاصه بچه ها تجویزاش واسه مقعد گفت الومینیوم ام جی رو موضعی بزن بعد شستن تا اسیدو ببره ، دایمتیکون فعال شده و گراپ میکسچر و مترا داد با ااراس گفت چیز دیگه نده
من این چند روز هویج سیب زمینی و موز و گوجه فرنگی پیاز استفاده کردم تو غذاها که اپسیلونی میخورد گفت اصلا. فقط مجازی برنج گوشت کاملا بی چربی گوسفند و هویج ( همین سه تا رو استفاده کنی) ، سیب زمینی پخته رو هم گفت ترکیبی نباید بدی بصورت جداگانه میتونی بدی گفت جو گندم اینا کلا قطع. سبزی و میوه هم کامل قطع آهان گفت ماست هم نزده بده( من دو ماهه همزده میدم) ا ار اس نخورد تو مایت و اب بریز بصورت دوغ خنک بده.
حالا ببینم چی میشه بابا اسهالش یه طرف الان نگران باسنشم طفل معصوم
کفتم دکتر نمیخوره اصلا گفت وقت بذار !!!!! بابا وقت میذارم ایهاالناس نمیخوره Smile
راستی شرکت مولفیکس کلا جمع شد گویا بچه ها داروخانه زیر مطب اخرین موجودیشو داد گفت دیگه مولفیکس نیست ( دیگه نمیدونم چقدر درسته)
  • 2015، Nedaa28، Targol، youtab، مینو
پاسخ
واقعا مادرهایی که بچه بدغذا دارند درک نمیشن.
عزیزکم انشالله این بار با این تجویزها خوب میشه Sad

مولفیکس چرا؟؟ انگاری زور مای بیبی خیلی زیاده پس. البته که فروشنده‌ها هم کم دروغ نمیگن
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
الهی نونا انشاله ذیگه به این داروها قطع بشه
من درک میکنم بچه بدغذا چجوریه بعنی بچه نخواد بخوره نمیخوره 
هر چقدر وقت بذاری اتفاقا اون تایم غذا دادن طولانی میشه بچه کلافه میشه اصلا نمیخوره دیگه 
تایم طلایی همون 10 دقیقه اول 
ترگل چ خبر از دخملا؟با نبودنت کنار اومدن؟ 
تایم طولانی شیر ندیم شیر تولید میشه بازم؟  Big Grin
  • 2015، Targol، youtab
پاسخ
الهام جون موقع خداحافظی امروز دخترم گریه کرد. دلم ریش شد. ولی از دوربین که نگاه میکنم خیلی یاد من نمیفتن Big Grin
من فکر میکنم شیرم کم شده. البته دخترم کلا ۴ بار در روز میخوره. اون یکی دخترمم که ترجیح میده کلا نخوره
مامانم میگفت شیری که از صبح ندادی به بچه مونده میشه غروب بدی. چه خاصیتی داره Undecided یعنی مامانم از همه چیم ایراد میگیره Big Grin کلا هم دخترم وقتی کوچولو بود همش چسبیده بود بهم شیر میخواست. خداروشکر وزن گیریش هم اون موقع خوب بود. جوری که دکتر خونش تو ۶ ماهگیش گفته بود بچه دو کیلویی رو رسوندی به این وزن شاهکار کردی. اما مامانم اصرار داشت حتما شیرت سیرش نمیکنه که دائم شیر میخواد. از وقتی غذا خور شد وزنش خیلی کند میره بالا. تقریبا دو ماهه فیکسه. میل به شیرش هم خیلی کم شده.
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، youtab
پاسخ
نونا جونم انشالا به داروها جواب میده اینبار عزیزم
حواست به خودتم باشه خانوم
... 
وای به خدا کژال انقدر دلم میخواد یه مامانه با تجربه و بلد دورو برم بود منم با روش قدیمیا میرفتم جلو، به خدا قسم که بهتره
دیشب با زووور 12 خوابید و به ترتیب 1، 2وربع، 3، 5، 6ونیم، 7ونیم پاشد، بعد بیدارا با چشم باااز و سرحال هرکدومم نیم ساعت طول کشید تا خوابید باز
دیشب 3که بیدار شد خوابید گذاشتمش سرجاش از روی پام 1دقیقه بعد وول خوردنو شروع کرد قشنگ به خدا نشستم یه دور گریه کردم
خیره سرم کتاب خریدم نمیرسم بخونمش، وقتاییکه روپامه میشه که باللی 300 صفحس و هربار شاید بشه 30صفحه بخونم
انشالا به امید حق علیه باطل تا پایان 2سالگیش تمومش میکنم
بچه ها تولد نی نی هاتون نزدیکه کم کم
چیکار میکنین براشون؟
  • 2015
پاسخ
مرسی دخترا Sad
ترگل داروخانه آشنا بود بعیده دروغ بگه گفت دیگه مولفیکس نمیزنه مای بی بی ۴ هم چسب پس میده شورتی باید استفاده کنی
  • 2015، Nedaa28، Targol، youtab
پاسخ
سلام مامانا
نونا جون خیلی ناراحتم واسه گل دختر ، احتمالا از همون توت فرنگی بوده
دکتر دوستم بهش گفته نصف مریضایی که ایتروزا میان اسهالن واسه توت یا توت فرنگیه
من از اول فقط مولفیکس بستم ، ای بابا چرا نمیاد؟
شماها جز مای بیبی مارک دیگه ای استفاده نکردین که خوب باشه؟
  • 2015، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان