امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
خب منم نمیگیرم پس، بچه ها تخت کنار مادر از این حالت تخت و پارکیا و برزنتیا کسی گرفته؟ یه مدلش دیدم جمع و جوره و گهواره هم میشه و شیب هم میشه بهش داد، نظرتون و تجرباونو بگین ممنون میشم
پاسخ
من که شش ماه کامل از تخت کنار مادر استفاده کردم عالی بود.
فک کنم کژال یه مدلی خریده تخت و پارکه ولی بزرگ گویا خیلی راضیه
از تخت من که شیب هم تا ۱۵ درجه میشد داد و حالت گهواره هم داشت ( من استفاده نکردم) قابلیت پخش موزیک و موسیقی و ایجاد ویلره هم داشت) بخاطر سایزش و اینکه بچه بزرگ میشه آویزون میشه بیشتر از شش ماه نمیشد استفاده کرد اما کژال جان گویا الان که گل پسرش نه ده ماهه هست هنوز استفاده میکنه

اون موسیقی ویبره البته اصلا به دردم نخورد دخترم با وایت نویز و پینگ نویز و هیچی ارتباط نگرفت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
مرسی نونا جون اگه ممکنه برند و مدلش رو هم بگی ممنون میشم.
کژال جان بیا اینجا مدل تخت پارکت رو بگو
پاسخ
صوفی جان منم 6 ماه از شب دومترخیص پسرم رو توی تخت کنار مادر خوابوندم تا اخر 6ماهگی دیگه براش کوچیک بود چون خیلی غلط میزنه، برای من دلیجان مدل ویرا بود شیبدار هم میشد خیلی راضی بودم، الانم شستمش دادم خ ش که اخر تیر دخترش دنیا میاد به امید خدا
  • Sufii
پاسخ
بچه‌ها اسباب بازی برای بچه‌ها چیا میخرید؟ من براشون چندین تا عروسک و پازل چوبی و فومی و ۵۰ تا ازین توپ های رنگی که برای استخر توپن (استخرشو نخریدم)، لگو، ماشین موزیکال که اشکال هندسی داره میذاری توش، ماشین‌های کششی (نمیدونم اسمش چیه)، ازین حلقه‌ها که رو هم میچینن، چند تا کتاب بامزه و جغجغه‌هایی که داشتن و پاپت حموم که تو خونه هم باهاش بازی میکنن خریدم. پرستاره میگه اسباب بازیهاشون کمه. یه ست قوری فنجون هم سفارش دادم هنوز نرسیده. همینها هم نصفشون برای گروه سنی بالاتره و اینا فقط میبرن سمت دهنشون. چیکار کنم؟ چی بخرم؟
پاسخ
ترگل چان پسر من کوچیک تر از پسر شماس ولی کلا زیاد علاقه به اسباب بازی نداره زیاد. فقط ی کم اسباب بازی هایی که موزیکال باشه و حرکت کنه و چراغاش روشن بشه دوست داره. یا از اسباب بازی کوکی ها که مثل ماشین یا مجسمه کوک میکنی تکون میخوره. بیشتر از همه علاقه به نخود و لوبیا داره تو شیشه بریزی صدا بده خخخ به جای این همه اسباب بازی اینا ای کاش نخود و لوبیا خریده بودم خخخخخ ولی بچه ها هر کی بچه اش اسباب بازی داره که خیلی باهاش سرگرم میشه لطفا بگه ما هم بدونیم
  • (کژال)، Targol
پاسخ
ترگل
سایت پیکوتویز رو ببین.قسمت زیر یک سال.
  • Targol
پاسخ
سلام بچه ها. من الان پیاماتونو دیدم
من تخت و پارک جویی گرفتم که تا سه سال جواب میده. بی نهایت راضیم.
دیواره هاش بلنده و الان که پسرم میشینه هم از توش نمیتونه در بیاد
حالت گهواره ای هم داره که شبا خیلی به دردم میخوره.
نی نی لای لای و تخت تعویض هم داشت که دیگه برای پسر من کوچیکه.
از اون پارک پایینش هنوز استفاده نکردم ولی اسباب بازی پولیشی های پسرمو پر کردم اونجا و برام مثل یه کمده
موزیک و ویبره و چراغ خواب و اینا هم داره
چند وقت پیش مسافرت هم مبخواستیم بریم جمعش کردیم بردیم با خودمون. یه استوانه میشه قشنگ. تو هتل گذاشتیم کنار تخت خودمون و خیلی راحت بودیم.
عکسشو پیدا کنم میزارم براتون چون جعبشو ندارم که مدلشو ببینم

https://www.google.com/url?sa=i&source=w...0734693082

ناموجوده تو دیجی کالا. لینکشو گذاشتم مدلشو ببینید
  • Sufii
پاسخ
مرسی کژال جون، لطف کردی
پاسخ
مرسی مینو جون. خیلی خفنه اسباب بازی‌هاش Undecided
  • مینو
پاسخ