(۱۴۰۱/۳/۸، ۰۲:۵۲ عصر)lili_61 نوشته است: سلام بچه ها خوبین؟! مونا چیشده؟! بعد مدتها اومدم نگران شدم
بچه ها شما میزاریم بچه هاتون تی وی ببینن؟! دکتر من گفت به هیچ وجه نزار زیر ۲ سال تلوزیون ببینه برای رشد مغزش بده
خونه ماهم ۷۰ کاره! مجبورم خودمم نبینم
بچه ها من نمیدونم چیکار کنم این بچه نمیزاره هیچ کاری کنم فقط باید بگیرم و بشینم یا راه برم نه درس نه نظافت خودشو میکشه یعنی
شوهرم گفت بپرس ببین بقیه بچه هام اینطوری هستن یا فقط این اینطوریه
سلام عزیزم
آره زیر 2 سال ممنوعه...
منم نذاشتم... از اول 3 سالگی هر از گاهی میذاشتم، ولی خب اصلا علاقمند نشد... الانم هر از گاهی میذارم که یکم شاید آموزنده و اینا باشه اصلا نمیشینه... البته من توی لپ تاپ کلیپ میذارم براش... ولی در کل بخوام بگم ما الان دیگه نزدیک 3 سال تمامیم و الان پسرم از عید تا حالا شاید سر جمع 4 تا یه ربع کلیپ دیده باشه...
در کل هم برای رشد مغز بده، هم گفتار، هم تحرک و بحث تکامل جسمی (که هر چی بیشتر فعالیت توی سنین پایین باشه استخون هاشون قوی تر میشه) و ممکنه اصلا اضافه وزن بگیره که خودش باز روی بلوغ و رشد قد تاثیر منفی داره... بعث علائم شبه اوتیسم میشه... باعث کاهش روابط بچه با بقیه میشه... وابستگیش زیاد میشه و حتی ممکنه بعد از یه مدت حتی غذا رو بدون تی وی نخوره...
در کل این ماه های اولیه اینقدر مهمه که حیفه براشون تی وی روشن کنیم... اینقدر که رشد مغزیشون و تشکیل ارتباطات نورونیشون بالاست که در هیچ برهه ی دیگه ی زندگی این سرعت رو ما نمی بینیم...
آره دیگه همه مون همین شرایط رو داریم... منم تازه 1.5 ماهه به جامعه برگشتم اونم با کمک اینکه میذارمش مهد و یکم تونستم وقتم رو آزاد کنم (اگرچه اینقدر این مدت کارهای سلامتی داشتم و عقب افتاده بود که اصلا به درس آنچنان نرسیدم ولی باز خدااااا رو شکر...)
این چند سال اول همین حالته... اگر می تونی کمک بگیر... اگر نه، نیروی خدماتی برای نظافت و غذا و اینها بگیر، خودت با بچه بازی کن، یا پرستار بگیر براش که جلوی چشم خودت بازی کنه باهاش یا ساکت نگهش داره که بتونی کار کنی...
اگر هم باید برگردی سر کار که خب چاره ای جز مادربزرگ یا مهد یا پرستار فکر نمی کنم داشته باشی... اما اگر مجبور نیستی، تا دو سالگی و بهتر از اون سه سالگی بهتره که پیش بچه باشیم و باهاش ارتباط دائمی داشته باشیم... ولی بازم خودت تحقیق کن...