امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
امروز من ناهار درست نکردم به جاش اتاق خواب خودمو گردگیری کردم
حمام و دستشویی رو حسابی شستم وای افتضاح بودا
الان هی میرم دستشویی Smile

مرسی ترگل ازززت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Targol، لیدان
پاسخ
بچه ها من اینستاگرام ندارم از دیروزاینقد تعریف کردین رفتم با گوشی همسر چنبره زدم رو پیج این خانومه
خدایی دیگه اون یخچال تمیز کردنش رو مخه
ولی تمیز کاریش خیلی خوبه ،آدم انگیزه میگیره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Targol، لیدان
پاسخ
صنوبر .... چه حرفی بود زدی مااااادر
بچه ها مسخرم نکنیدا من مامانم میاد خونمون هی میگه وای پاشم برم انقدر که تو حساسی وای خدا Smile)
من همش یه دستمال دستمه خدایی اگر آب از دست کسی(همسر طفلکم) بچکه رو سرامیک به شدت لجم میگیره و میگم خب آب دستتو بگیرررررر
وای موهای ریز همسرم رو سرامیکها.. این برام تحملش خیلی سخته همشششش دارم جمعشون میکنم تو گیلتی پلژر هم گفتم
بعد روی کانتر و میزها رو همش دارم دستمال میکشم... عااااااشق وایتکس و چندمنظوره و پودر و صابونم... یعنی بوی وایتکس بپیچه تو سرویس ها من عشق میکنمSmile)
همییییشه باید سرویس و روشویی برررررق بزنه و لکه آب خشک شده نداشته باشه... بعضی وقتا که تازه شستمشون هر یکی دو ساعت میرم در سرویس رو باز میکنم و نگاش میکنم و میخندم. Smile))) اینجا رو دیگه اصلا به روم نیارید خخخخخ
اما وسواس ندارم :|
این از اونجایی معلوم میشه که بازیافت هام چهار روزه گوشه خونست کسی نمیبره پایین. کلی هم سیمان چسبیده به سرامیک پاک نمیکنمش

ندا ادم دستشوییش کثیف باشه که بهتره تا ناهار نداشته باشه
  • 2015، Almam، Targol، آیسان ۹۶، صنوبر۷۱
پاسخ
لیدان مامانم ناهار داده بود
یعنی این شام و ناهار اگه نبود هیچ کاری نداشتیما
هییچی

لیدان تو دیگه خییلی تمیزی
من اینجوری نبودم Smile
  • 2015، Targol، لیدان
پاسخ
قبول دارم ندا تمام وقت آدمو تو روز اول فکر کردن به اینکه چی غذا بپزم میگذره بعدم درست کردنش. منم روزایی که غذا دارم خیلی خوشحالم خخخ
اما من فقط رو همین چنتا مورد خیلی حساسم یعنی تا الان پیش نیومده دستمال بکشم تو یخجال دو بار فقط شستمش. هربار بعد شستن تمام طبقاتشو سلفون میکشم چون دیدم که ذرات ریز گیر میکنه بین بین شیشه و نگهدارنده واسه همین سلفون کامل روشو مپوشونه بعدم یه سری کفی میذارم تو طبقات خیلی قشنگن خدایی سفیدن با دو سه تا توت فرنگی ریز قرمز Smile) هر بار فقط سلفونو عوض میکنم و کفی ها رو میشورم خشک میکنم دوباره میذارم واسه همین یخچالم انگار روز اولیه داره کار میکنه
  • 2015، Almam، Nedaa28، Targol
پاسخ
ندا جون فدات
نسیمه منم منتظرم هی تمیز کنه. احساس میکنم داره کم کاری میکنه Smile) البته شنبه‌ها روز تمیزکاری اساسیشه، چهارشنبه به قول خودش مختصر، به نظر من خونه تکونی.
من چرا یخچال تمیز کردنش رو مخم نیست؟ Big Grin
به هر حال امروز گاز و سابیدم. کاشی پشتش هم پریروز سابیده بودم. امروز مجدد دستمال کشیدم و بله چون چربی مقاوم نداشت به قول صبورا جون، به راحتی پاک شد Cool

کلا پروژه تمیزکاری به سبک صبورا رو استارت زدم. در حد تیکه‌های کوچولو کوچولو از خونه

لیدان مثلا رفتی خودتو تبرئه کنی با اون خاطره یخچالت ولی خیلی ببخشید خیلی ببخشید کاری کردی که آب قطع نباشه هم کارساز نیست.
  • 2015، Almam، Nedaa28، لیدان
پاسخ
یخچال تمیز کردن لیدان از اون خانومه صبورا هم بدتره ک خخخخ
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Almam، Nedaa28، لیدان
پاسخ
تررررگل!!!! :| :| :/ تا این حد؟؟ Big Grin

فکر کردی فقط صبورا جونت تمیزه؟؟
  • Almam، Targol
پاسخ
دقیقا من مثل سیامک انصاری فقط تو دوربین زل زدم با یخچال لیدان
  • 2015، Almam، Targol، لیدان
پاسخ
نسیمه امتحان کن هر 40. 50 روز اون سلفون رو بردار و طبقه یخچال رو دربیار بذار روی کانتر یه سلفون جدید بکش. باور کن نوی نو مثل روزه اول میمونه. بعد سلفون اصلا پیدا هم نیست انگار نکشیدی اصلا

وای ندا خیلی خندیدمSmile)))
  • 2015، Almam، Nedaa28، Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان